-
09.Ağustos.2010, 01:07
Bu maçı seyretmek için uykudan kalktım.Kalktığıma değdi.Güzel bir maç oldu.Bobo'nun golden itibaren seyretmeye başladım maçı.Guti'nin arapası müthişti gerçekten.En iyi yaptığı iş zaten.Bu sezon çok asist yapar Guti.Gerçekten mükemmel bir futbolcu.Oyundan çıktıktan sonra yokluğunu hemen hissettik.Golü atan Bobo,2.golde de payı baya büyüktü.Ben bu sezon Bobo'yu çok istekli gördüğüm sezon başından beri gözlemleyebildiğim kadarıyla.Sürekli ısırıyor rakibi.Önceki sezonlarda çok istikrarsız olduğu için eleştiriliyordu.Sanırım bu sezonki yapılanma Bobo'nun iştahını artırdı.Maçın ilk başlarında Cenk önemli pozisyonlar kurtarmış.Göremedim ama maçın genelinde çok iyiydi.Penaltılarda şansı yanında olsa geceye damgasını vuran isim olacaktı.Bu sene kalemiz gerçekten çok sağlam.Savunmada Ferrari evet yavaş ama kritik yerlerde çok kritik müdahalelerde bulundu bugün.Açıkcası takımda kalacak olmasına seviniyorum.Ersan bugün fena değildi.Sırıtmadı 2.ligden gelmiş bir oyuncu olarak.Bir pozisyonda savunmadan çıkarken diğer kanattaki Holosko'yu görüp ayağına iyi bir pas atması çok hoşuma gitti doğrusu.Bu sene ondan faydalanabiliriz gibi geliyor.Nihat da maçın genelinde iyi bir görüntü çizdi.Gelelim kötülere.Hilbert açıkcası pek ışık vermedi geldiğinden beri.Mustafa hocanın transferiydi zaten.Schuster ile Mustafa hoca arasındaki fark da işte burada.Açıkcası gönderdiğimiz Tello'nun Hilbert'ten eksiği yok,fazlası çok.Henüz erken tabii yinede.Bakalım zaman ilerledikçe daha net fikir edineceğiz Hilbert için.Holosko ve Nobre bu takımın oyuncusu olmadıkları konusunda beni tekrar ikna ettiler.Fink moralsiz olduğu için mi bilmiyorum kafasını maça veremedi.Maç boyunca pek ortalarda gözükmedi.Maç hakkında genel olarak bir şeyler söylemek gerekirse.Hareketli bir karşılaşma oldu.İki taraf da bol pozisyona girdi.İlk yarıda biz bulduklarımızı değerlendirince 2-0 öne geçtik.İkinci yarının başında Bobo ve Quaresma'nın çıkmasına rağmen hücumda etkili olduk ama pozisyonları değerlendiremedik.Guti çıktıktan sonra Villarreal ağırlığını koydu ve kurduğu baskı sonucunda maçı çevirmesini bildiler.Penaltı atışlarında oyuncuların hepsi iyi vuruşlar yaptılar.Ekrem direği nişanlayınca maçı kaybettik ama önemli değil.İyi bir hazırlık karşılaşması olduğunu düşünüyorum.Hocamızın kafasında artık birşeyler iyice netlemiştir.Takım olarak henüz hazır değiliz ama hocamızın oyun planını uygulamada ilerleme olduğunu söyleyebiliriz.Bu uyum süreci ne kadar kısa olursa başarı şansımız o kadar artacaktır.
Mesaj Yetkileri