Rijkaard'a Allah sabir versin , beklentiler inanilmaz , yeni stad , yeni formalar , ama eski sezondan nerdeyse hic degismeyen bir kadro ve ayi problemler unlarin ustune ligin baslamasina 5 gun kala gelen giden oyuncuda yok
Rijkaard'a Allah sabir versin , beklentiler inanilmaz , yeni stad , yeni formalar , ama eski sezondan nerdeyse hic degismeyen bir kadro ve ayi problemler unlarin ustune ligin baslamasina 5 gun kala gelen giden oyuncuda yok
2 sağlam transfer yapmadan o stad dolmaz.
Osman Tanburacı diyorum başka bir şey demiyorum.Adam hala çok iddialı
Bekleyin iki gün içinde transfer bitecek
Baptista’yı neredeyse bir ay önce dedim, son noktaya ancak geldi.
Baptista tamam diye;
Yeni Şafak’ta yazdım…
Sporx’te kaç kere yazdım…
Beyaztv’de söyledim…
Biliyorsunuz garanti olmadan yazmam.
Bende palavra yok!
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
o stadın ben derbi ve avrupa dışında dolacağını zannetmiyorumne yalan söyleyeyim
Baptista-Ledesma olursa çok iyi olur. Rosicky-Ledesma olursa süper olur. Dzagoev-Ledesma olursa muhteşem ötesi olur![]()
hobaaaaaaaa dzagoev nerden çıktı![]()
Elano UEFA'ya bildirildi
UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Karpaty Lviv ile karşılaşacak olan Galatasaray, günlerdir satılacağı konuşulan Brezilyalı futbolcu Elano'nun adını, UEFA'ya bildirdi.
Sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerinden Juan Pablo Pino'nun sakat olması ve taraftarın beklediği transferlerin de gerçekleşmemesi nedeniyle, UEFA Avrupa Ligi maçlarında Elano forma giyebilecek.
09.08.2010
Kaynak : DHA
Yalnız Ntvspor'un söylediğine göre;bu olay Elano'nun satılmayacağına anlamına gelmiyormuş.Yönetimin onu Karpaty maçına kadar satmayı planladığını söyledi Ntvspor.
Elano UEFA'ya bildirildiyse yalan olduk beyler geçmiş olsun.. Bu adam ya Avrupa'da oynayan bir takıma gitmeyecek anlamına geliyor ya da kimse gelip gitmiyor.
doğru oynatmak önemli değil önemli olan kaydetmek o zaman iş bitiyor Elano bu sene GS'de
(Rusya'ya gitmezse)
Avrupa liginde oynayan oyuncu Samp liginde oynayabiliyor mu ?
Eğer maçta 1 saniye bile oynarsa hiçbir şekilde satamayız. Ama kadroya girip de oynamazsa ismi daha sonra bildirilebiliyor diye biliyorum.
26 Ağustos'a kadar da satamıyorsak zaten cacığı yemişiz![]()
ama geçen sene Kayserinin orkun transferinde orkunun lisansını manisa çıkardı diye gidemedi KS'ye
Gs de çıkarmıştı sonra verdi maniasaya ama gs hiç oynatmamıştı(şimdi aklıma geldi)
Ayrıca Fm yede bakarsak kaydettirmek yetiyor.
Fiyatini arttirmak icin olabilir bu durum
Bana göre tek açıklaması herhangi bir sürprize izin vermemek.Olaki zor bir durumda kalınırsa -transfer yapılamama gibi- Elano devreye girecek ve ön elemede forma giyerek,orta sahayı bir nebzede olsa rahatlatacak.
Ben Jo'dan hatırlıyorum adam 1 maça mı ne çıkmıştı biz özel izin istemiştik UEFA'dan oynaması için reddedilmişti o zaman söylemişlerdi maçta süre almasa bildirebilirdik diye ordan söyledim..
hmm bende fm de yaşadığım Jadson krizinden biliyorum![]()
Herhangi bi oyuncu UEFA Kadrosuna bildirilip oynatılırsa başka bi takıma transfer olduğunda o takımın Avrupa Kupası maçlarında oynayamaz.Ancak Transfer edildiği takımda UEFA Kadrosuna alınıp hiç oynamazsa transfer olduğu takımın Avrupa maçlarında oynayabilir diye biliyorum ben![]()
Bu arada içimde kalan birşeyi soracağım FM'den konu açılmışkenGiovani'nin opsiyonunun 8 milyon € olduğu söylendi sene sonunda ama FM'de sadece 3.5 Milyon €'ydu. Fm bu durumlarda bire bir doğru bir kaynak mı ?
Dzagoev kim ya ilk kez ismini duydum ben![]()
Futbolcu![]()
Elano yerine Rosicky gelmeyecekse gitmesin zaten. Hatta Elano direk kalsın, diğer transferlerden elde ettiğimiz parayla Ledesma gelirse başka transfer olmasa da olur..
Vay anasını sağolun arkadaşlar![]()