Stopere Beşiktaş'ın elinden çıkarmak istediği Ferrari nasıl olur? Hemde İtalyan defansın kökeninden geliyor.
Stopere Beşiktaş'ın elinden çıkarmak istediği Ferrari nasıl olur? Hemde İtalyan defansın kökeninden geliyor.
Bu saatten sonra elimizden çıkarmak isteyeceğimizi pek sanmıyorum.. Gerek Sivok'un sakatlığı gerekse Villerreal maçındaki güzel oyunu..
Kazım'ı almamış hoca 25 kişilik listeye anlamıyorum ben yani o kadar adam varken Kazım mı batıyo gözüne.Deivid'i almasın Kazım ne alaka
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kazım'ı almamış mı ? Neler oluyor Fenerbahçe'de merak ediyorum..
Yerinde bir karar olmuş bence. O adamın işi yok takımda..
Geçen seneki olaylarda faturayı kazm'a kestiler sonra ikinci dönem anlaşıldıki kazımla hiç alakası yok vedersonmuş asıl suçlu.Medyanın gazına gelmeyin beyler.Tamam Young Boys maçında topu havaya attı bu 10 maçın 8inde olur hakem çok kıl çıktı 2. sarıdan attı.ben daha önce görmedim böyle 2. sarı kart görmezden gelir genelde hakemler.Hadi onu geçtim çok sevgili Stoch kendini yere atmasa belki tur atlayacaktık.Ve stoch'unki çok daha disiplinsizceydi onu da mı almasaydık listeye.Kazım'a sıra gelene kadar gitmesi gereken 10 tane adam vardır bu takımda
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sananes haklı .. Kazım en azından geçen seneden sonra defalarca akıllandım dedi , yaptıgı amatöre birşey belki ama normalde böyle olaylarda kolay kart cıkarmıyor hakemler hele oyuncunun ıkıncı kartıysa.. Bence KAzım bu takıma lazımdır..
Ama bence Stoch henüz çok tecrübesiz ve onun atılması olayını tamamiyle kazanma isteğine ve takımına yararlı olma hırsına bağlıyorum. Kazım'ın disiplinsizlikleri 1 değil 2 değil. Neyse hayırlısı olsun bakalım..
Uzun süredir Olympique Marsilya'nın Senegalli forveti Mamadou Niang'ın peşinde koşan Fenerbahçe, bu transferde mutlu sona yaklaşıyor.
L'Equipe gazetesinin haberine göre Güney ekibi, Sevilla'dan Luis Fabiano ile her konuda anlaşmaya vardı. Brezilyalı yıldızın transferini hafta içinde açıklaması beklenen Marsilya'nın Niang'ın takımdan ayrılmasına da onay verdiği öğrenildi. Marsilya'ya 10 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek olan Fenerbahçe'nin Niang ile de her konuda anlaştığı ancak oyuncunun milli takımda olması nedeniyle perşembe gününden önce resmi bir açıklama yapılmayacağı belirtildi.
Goal.com
Fenerbahçeliler için iyi haber
Yanılmıyorsam Avrupa Ligi için listeler bugün veriliyor. Niang'ı ve alacağımız bir ön libero ya da stoper'i bu listeye dahil edemezsek bugün den sonraki hiç bir transferin taraftar için pek önemi olmayacaktır.
İsterse İbrahimovic gelsin.
İyi de bu turdan sonra tekrardan verilmiyor mu listeler yani gruplara kalınca ?
Elbet veriliyor fakat, elimizdeki mevcut kadro ile Paok'u eleyeceğimizi şahsen düşünmüyorum.![]()
Kazım gibi bileği yumuşak kanat oyuncusu bulacaksa Fenerbahçe, göndersin Kazım'ı. Unutmasınlar ki Kazım'ın takımında sürekli forma şansı bulması hem Fenerbahçe için hem de Milli Takım için faydalı olacak. Bu konudaki görüşlerim bunlar.
Orası da başka bir boyutu tabi işin =) Ben de Young Boys faciasının bir ders olacagını dusunup elersınız dıyorum şahsen , ondan snrasında yenı transferlerle grupta iyi işler yapabilir Fenerbahçe..
Listeler dün verildi Uefa'ya.Güiza listede var,Kazım yok.1 tane boş kontenjan var sonradan gelecek bir transferi dahil etmek için.
Önder Turacı'nın Kayserispor'a gideceği iddaaları artmaya başladı.Umarım sadece Önder'i vermeyiz, karşılığında Eren Güngör'ü filan alırız.
Önder şuan kayseridyemiş ajanslara göre gökhan ünalda bir gelişme varmı acaba asıl onu bekliyoruz![]()
Aykut hoca'nın Güiza'yı düşünmediği için Gökhan Ünal'ın gönderilmesine izin vereceğini zannetmiyorum.
Gökhan yüksek bir ihtimal önümüzdeki 3-4 maç bu takımın birinci forveti. Yeni forvet sonrası 2.forvet konumuna geçecek.
Semih'i isterseniz alabilirsiniz![]()
Önder'i verelim ama bedavaya değil bonservis ödemeleri gerek.Zaten önderle birlikte 5 tane stoperimiz var bu sayı fazla 4e indirmek doğru olacaktır
listelerde 1 kontenjan boş bırakılmış. bu da düşündürüyor tabi insanı.
(/s)
kazım'dan adam olmaaaaz...
Kazım'ın alınmaması iyi olmuş, tez zamanda takımdan gönderilecek diğer oyuncular arasında yer alır umarım. Kazım'a güvenilip sürekli oynatılmaz, ona güvenilip sezona girilmez. Takıma takviye yapılmadığı için de gönderilecek oyuncular herhalde 26'sından sonra belli olacak. Ya da sakatlar iyileşip takıma katıldığında. Tabi bir de Kazım neden milli takıma alınıyor deyip, sonra Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edildiğinde, Kazım da çok iyi oyuncu, neden oynatılmıyor demek de garip oluyor.
Zico, Aragones ve Daum, sonrasında da 6 ay Fransa. Ve hala ilk gün nasılsa o halde Kazım, gelişme gösteremedi, ısrar etmek faydasız, belki öncelikli gönderilmesi gereken oyuncu olmayabilir ama bir şekilde bunların da gönderilmesi gerekiyor. Sırada Deivid, Önder vardır umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
Önder ve Semih'i verip Eren'i alsalar keşke, ben çok memnun olurum. Güiza da takımda tutulur, gelecek forvet, Güiza ve Gökhan takımın forveti olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Şu Young Boys maçları tam Güiza'nın maçlarıydı aslında geniş alan 3'lü defans özellikle İsviçre'de ki maçta en az bir tane yazardı.
O kontenjan Niang'ın.
GS , BJK ve FB uc takiminda aticak son bir tutam barutu oldugunu dusunuyorum transfer piyasasi kapanmadan (dunya capinda taninan birer oyuncu)
Önder gitti sırada baroni bilica deivid var umarım tez zmanda bunlarda kulübü terkederler santosta gitsin dicem onu gönderemezler bu saatten sonra,oyuncu gondereceklerını pek sanmıorm ama hayırlısı bakalım 20 gunde halletsınler su ıslerı ya