Sayfa 364 / 896 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
10,891 ile 10,920 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Stopere Beşiktaş'ın elinden çıkarmak istediği Ferrari nasıl olur? Hemde İtalyan defansın kökeninden geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra elimizden çıkarmak isteyeceğimizi pek sanmıyorum.. Gerek Sivok'un sakatlığı gerekse Villerreal maçındaki güzel oyunu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kazım'ı almamış hoca 25 kişilik listeye anlamıyorum ben yani o kadar adam varken Kazım mı batıyo gözüne.Deivid'i almasın Kazım ne alaka
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım'ı almamış mı ? Neler oluyor Fenerbahçe'de merak ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yerinde bir karar olmuş bence. O adamın işi yok takımda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yerinde bir karar olmuş bence. O adamın işi yok takımda..
    Şu an için emin ol var abi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçen seneki olaylarda faturayı kazm'a kestiler sonra ikinci dönem anlaşıldıki kazımla hiç alakası yok vedersonmuş asıl suçlu.Medyanın gazına gelmeyin beyler.Tamam Young Boys maçında topu havaya attı bu 10 maçın 8inde olur hakem çok kıl çıktı 2. sarıdan attı.ben daha önce görmedim böyle 2. sarı kart görmezden gelir genelde hakemler.Hadi onu geçtim çok sevgili Stoch kendini yere atmasa belki tur atlayacaktık.Ve stoch'unki çok daha disiplinsizceydi onu da mı almasaydık listeye.Kazım'a sıra gelene kadar gitmesi gereken 10 tane adam vardır bu takımda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sananes haklı .. Kazım en azından geçen seneden sonra defalarca akıllandım dedi , yaptıgı amatöre birşey belki ama normalde böyle olaylarda kolay kart cıkarmıyor hakemler hele oyuncunun ıkıncı kartıysa.. Bence KAzım bu takıma lazımdır..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama bence Stoch henüz çok tecrübesiz ve onun atılması olayını tamamiyle kazanma isteğine ve takımına yararlı olma hırsına bağlıyorum. Kazım'ın disiplinsizlikleri 1 değil 2 değil. Neyse hayırlısı olsun bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun süredir Olympique Marsilya'nın Senegalli forveti Mamadou Niang'ın peşinde koşan Fenerbahçe, bu transferde mutlu sona yaklaşıyor.

L'Equipe gazetesinin haberine göre Güney ekibi, Sevilla'dan Luis Fabiano ile her konuda anlaşmaya vardı. Brezilyalı yıldızın transferini hafta içinde açıklaması beklenen Marsilya'nın Niang'ın takımdan ayrılmasına da onay verdiği öğrenildi. Marsilya'ya 10 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek olan Fenerbahçe'nin Niang ile de her konuda anlaştığı ancak oyuncunun milli takımda olması nedeniyle perşembe gününden önce resmi bir açıklama yapılmayacağı belirtildi.

Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeliler için iyi haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanılmıyorsam Avrupa Ligi için listeler bugün veriliyor. Niang'ı ve alacağımız bir ön libero ya da stoper'i bu listeye dahil edemezsek bugün den sonraki hiç bir transferin taraftar için pek önemi olmayacaktır.

İsterse İbrahimovic gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi de bu turdan sonra tekrardan verilmiyor mu listeler yani gruplara kalınca ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elbet veriliyor fakat, elimizdeki mevcut kadro ile Paok'u eleyeceğimizi şahsen düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım gibi bileği yumuşak kanat oyuncusu bulacaksa Fenerbahçe, göndersin Kazım'ı. Unutmasınlar ki Kazım'ın takımında sürekli forma şansı bulması hem Fenerbahçe için hem de Milli Takım için faydalı olacak. Bu konudaki görüşlerim bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orası da başka bir boyutu tabi işin =) Ben de Young Boys faciasının bir ders olacagını dusunup elersınız dıyorum şahsen , ondan snrasında yenı transferlerle grupta iyi işler yapabilir Fenerbahçe..

Listeler dün verildi Uefa'ya.Güiza listede var,Kazım yok.1 tane boş kontenjan var sonradan gelecek bir transferi dahil etmek için.

Önder Turacı'nın Kayserispor'a gideceği iddaaları artmaya başladı.Umarım sadece Önder'i vermeyiz, karşılığında Eren Güngör'ü filan alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Önder şuan kayseridyemiş ajanslara göre gökhan ünalda bir gelişme varmı acaba asıl onu bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut hoca'nın Güiza'yı düşünmediği için Gökhan Ünal'ın gönderilmesine izin vereceğini zannetmiyorum.

Gökhan yüksek bir ihtimal önümüzdeki 3-4 maç bu takımın birinci forveti. Yeni forvet sonrası 2.forvet konumuna geçecek.

Semih'i isterseniz alabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Önder'i verelim ama bedavaya değil bonservis ödemeleri gerek.Zaten önderle birlikte 5 tane stoperimiz var bu sayı fazla 4e indirmek doğru olacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

listelerde 1 kontenjan boş bırakılmış. bu da düşündürüyor tabi insanı.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kazım'dan adam olmaaaaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Aykut hoca'nın Güiza'yı düşünmediği için Gökhan Ünal'ın gönderilmesine izin vereceğini zannetmiyorum.

Gökhan yüksek bir ihtimal önümüzdeki 3-4 maç bu takımın birinci forveti. Yeni forvet sonrası 2.forvet konumuna geçecek.

Semih'i isterseniz alabilirsiniz
    Semih olsa daha ne

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazım'ın alınmaması iyi olmuş, tez zamanda takımdan gönderilecek diğer oyuncular arasında yer alır umarım. Kazım'a güvenilip sürekli oynatılmaz, ona güvenilip sezona girilmez. Takıma takviye yapılmadığı için de gönderilecek oyuncular herhalde 26'sından sonra belli olacak. Ya da sakatlar iyileşip takıma katıldığında. Tabi bir de Kazım neden milli takıma alınıyor deyip, sonra Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edildiğinde, Kazım da çok iyi oyuncu, neden oynatılmıyor demek de garip oluyor.

Zico, Aragones ve Daum, sonrasında da 6 ay Fransa. Ve hala ilk gün nasılsa o halde Kazım, gelişme gösteremedi, ısrar etmek faydasız, belki öncelikli gönderilmesi gereken oyuncu olmayabilir ama bir şekilde bunların da gönderilmesi gerekiyor. Sırada Deivid, Önder vardır umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önder ve Semih'i verip Eren'i alsalar keşke, ben çok memnun olurum. Güiza da takımda tutulur, gelecek forvet, Güiza ve Gökhan takımın forveti olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu Young Boys maçları tam Güiza'nın maçlarıydı aslında geniş alan 3'lü defans özellikle İsviçre'de ki maçta en az bir tane yazardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    listelerde 1 kontenjan boş bırakılmış. bu da düşündürüyor tabi insanı.
    1 kontenjanın boş bırakılmasının başka bir anlamı olabileceğini düşünmüyorum. Fenerbahçelileri heyecanlı saatler bekliyor demek ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kontenjan Niang'ın.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

GS , BJK ve FB uc takiminda aticak son bir tutam barutu oldugunu dusunuyorum transfer piyasasi kapanmadan (dunya capinda taninan birer oyuncu)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Önder gitti sırada baroni bilica deivid var umarım tez zmanda bunlarda kulübü terkederler santosta gitsin dicem onu gönderemezler bu saatten sonra,oyuncu gondereceklerını pek sanmıorm ama hayırlısı bakalım 20 gunde halletsınler su ıslerı ya

Mesaj Yetkileri