1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Hep Aynı Oyuncular Bir Süre Sonra Çok Can Sıkıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Hep Aynı Oyuncular Bir Süre Sonra Çok Can Sıkıyor

Bunun için bir alternatif çözüm üretilmeli. Belki de Dünyada genç oyuncuların tamamı eklenmeli. Çünkü bir süre sonra hep aynı isimleri almak çok sıkıcı oluyor gerçekten.

Farklı isimde alamıyorsunuz çünkü 40 bilemedin 50 adam var oyunda kaliteli ve her takıma gelebilecek cinsten.

Her kariyerde görüyorum artık , Otamendi , Neymar , Sissoko vs.vs.

Sonra oyunda bunları da insan kendisi alınca mecburen , 4-5 maç sonra oyundan sıkılıyor.

Ben yeni oyuncular eklemeyi düşünüyorum , hayali oyuncular editör ile.

Siz bu durumda neler yapıyorsunuz sıkılıyormusunuz sizde aynı durumdan ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

*Başlık "Hep aynı oyuncular bir süre sonra çok can sıkıyor." olarak düzeltirilirse sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla kendi adıma hep aynı oyuncuları almamaya özen gösteriyorum.Çok yoktur öyle her kariyerimde aldığum oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

onun yerine değişiklik istiyorsan birde şeyi dene
    oyuna başlarken gerçek oyuncular kullanı kaldır.Tamamen regenlerle dene şansını

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    onun yerine değişiklik istiyorsan birde şeyi dene
    oyuna başlarken gerçek oyuncular kullanı kaldır.Tamamen regenlerle dene şansını
    Life çok mantıklı birşey söylemiş. Ayrıca beni hep aynı oyuncular değil Regen'lerin aşırı güçlü olması sıkıyor. Varsın olmasın Regenler. Olsa bile çok güçlü olmasınlar. Mesela bir takımdan en düşşük 15 yaşında adam oluıyor. Bu takımların yaz okullarına kadar olan kişiler konulsun. Bu kişiler ilerleyen yıllarda oyuna çıksın.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Aynen belirli bir zaman sonra sıkmaya başlıyor. Ben genelde orta seviye takımları alırım hemen başarıya ulaşmamak ve en kaliteli oyuncuları toplamamak için. Ancak yinede 2-3 sezon içerisinde yine tüm yetenekli gençleri toparlıyorum ve regen beklemekten başka yapacak birşeyim kalmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Bunun için bir alternatif çözüm üretilmeli. Belki de Dünyada genç oyuncuların tamamı eklenmeli. Çünkü bir süre sonra hep aynı isimleri almak çok sıkıcı oluyor gerçekten.

Farklı isimde alamıyorsunuz çünkü 40 bilemedin 50 adam var oyunda kaliteli ve her takıma gelebilecek cinsten.

Her kariyerde görüyorum artık , Otamendi , Neymar , Sissoko vs.vs.

Sonra oyunda bunları da insan kendisi alınca mecburen , 4-5 maç sonra oyundan sıkılıyor.

Ben yeni oyuncular eklemeyi düşünüyorum , hayali oyuncular editör ile.

Siz bu durumda neler yapıyorsunuz sıkılıyormusunuz sizde aynı durumdan ?
    beni başka şeyler sıktı bende kendi takımımı ve oyuncularımı ve rakip takım ve oyuncu personelleri falan ekledim evet sıkıcı oluyor o zaman lig takım değiştirme yapabilirsin mesela.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aynen başka liglere yönelin. iskandinav ligleri ve asya ligleri çok zevk verebilir ben deneyeceğim japon ligini
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mesela ben 2026'dayım..

Adanaspor ile 5 sezon falan süper lig şampiyonluğu aldım, önemli olan burda scout'larınızı iyi seçmeniz ve geleceğe yönelik transferler yapmanız..

Yaş oranı 24 25'lere indirip gençlere şans verirseniz emin olun oyundan çok fazla zevk alacaksınız..

Mesaj Yetkileri