Sayfa 166 / 480 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
4,951 ile 4,980 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    34

Makukula'yı almamışmıydı Olympiakos .

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

pana değil miydi?

edit:Olympiakos muş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada siyah forma tanıtımı da bugün güzel oldu .. =P =D

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu arada siyah forma tanıtımı da bugün güzel oldu .. =P =D
    Transfer falan açıklandı mı acaba takip etme şansım olmadı da?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

yok hareket yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir hareket yok ve bu saatten sonra da olmaz kardeş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ADEBAYOR KARTAL OLUYOR

Milan ile Juventus da istiyor ama tıpkı Q7 ve Guti`de olduğu gibi Kartal sessiz ama derinden ilerliyor. Bonservisi çok pahalı, o nedenle kiralama formülü üzerinde duruluyor. Başkan Demirören, siyahi forvetin İstanbul`a geliş tarihini bile kafasında belirledi...

Ricardo Quaresma ve Jose Maria Gutierrez gibi transferlerle sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Süper bir golcü alarak, yabancı transferine nokta koymayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetim, Emmanuel Adebayor’un işini bitirmek için büyük çaba sarfediyor. Manchester City’den ayrılma kararı alan Togolu forveti Beşiktaş’ın dışında Milan ile Juventus da istiyor. Ancak tıpkı Quaresma ve Guti’de olduğu gibi Beşiktaş Yönetimi’nin Adebayor’u da ikna ederek, bu kararından döndürmeye çalıştığı ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören’in ısrarla istediği siyahi forvetin transferinin gerçekleşmesi için mali şartların zorlandığı öğrenildi. Bonservisi 20 milyon Euro civarında olan yıldız golcüyü tapusuyla almak zor. O nedenle Siyah-Beyazlılar kiralık formülü üzerinde duruyor. Demirören ve kurmayları bu flaş transfer için tarih bile belirledi: Önümüzdeki hafta içinde İnönü’de oynanacak HJK Helsinki maçından sonra Adebayor İstanbul’a gelecek!

-Kaan Bora/Fanatik-

Haber1903.com'dan alıntıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor da gelirse tutulmaz Beşiktaş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç ihtimal vermiyorum bu transfere bi Beşiktaşlı olarak..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kaan Bora/Fanatik-

tartışmaya değmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor transferini konuşanda bile mantık aramıyorum ben sadece duygularıyla hareket ediyordur , ayrıca robinho benim takımıma da gelsin istemem sevmediğim tip bir oyuncu olduğu için , Türkiyeye gelmek isteyeceğini pek düşünmüyorum , gelirse de başarılı olabileceğini sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye Adebayor'u konuşanda mantık aramıyorsun kardeş?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Adebayor transferini konuşanda bile mantık aramıyorum ben sadece duygularıyla hareket ediyordur , ayrıca robinho benim takımıma da gelsin istemem sevmediğim tip bir oyuncu olduğu için , Türkiyeye gelmek isteyeceğini pek düşünmüyorum , gelirse de başarılı olabileceğini sanmıyorum
    Robinho bu ligde başarılı olmıcakta hangi futbolcu(lar) başarılı olcak ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Boşver abi başarılı olucak dersek nerden biliyorsun denir ama başarısız olur dersen doğru bir tespit yapmış olursun.

Vatan gazetesinde son dakika geçiyor kesin dille adebayorun kiralandıgı yazıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

1 haftadır yazıyorum inanmıyorsunuz bana

başkan bize adebayor'u al

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vatan gazetesinin internet sitesinden:

Beşiktaş Adebayor'u alıyor

Tıpkı Q7 ve Guti'de olduğu gibi Kartal sessiz derinden bir operasyonla Togolu forveti renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

VATAN

Quaresma ve Guti transferleriyle sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, yeni bir bomba patlatmanın arefesinde...

ÜÇÜNCÜ BOMBA

Vatan Spor Servisi'nin aldığı bilgile göre siyah-beyazlı yönetim, Emmanuel Adebayor'u renklerine bağladı.
    Bonservisi çok pahalı olan Adebayor'un kiralama formülü öne çıktı. Büyük tranfer operasyonunu Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı yürüttü. Başkan Demirören, siyahi forvetin İstanbul'a geliş tarihini bile kafasında belirledi.

ANLAŞMA HAZIR BİR TEK İMZA KALDI

Manchester City'den ayrılma kararı alan Togolu forveti Beşiktaş'ın dışında Milan ile Juventus da istiyordu. Ancak tıpkı Quaresma ve Guti'de olduğu gibi Beşiktaş Yönetimi Adebayor'u da ikna ederek, bu kararından döndürdü.
    Başkan Yıldırım Demirören'in ısrarla istediği siyahi forvetin transferinin imza aşamasına geldiği öğrenildi.

HAFTAYA İSTANBUL'DA

Bonservisi 20 milyon Euro civarında olan yıldız golcüyü kiralayan Demirören ve kurmayları bu flaş transferi önümüzdeki hafta İnönü'de oynanacak HJK Helsinki maçından sonra İstanbul'a getirmeye planlıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Vatan'ın güvenirliliği nasıl

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala ihtimal vermiyorum Adebayor'a ama gelirse neler olur onu da kestiremiyorm doğrusu..=)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray için az 4 haberinden 1i filan doğrudur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tottenham 24 milyon euroluk teklif yapmış adebayor için.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

iyi iyi oran türkiyedeki 10 gazeteden 7 sinden iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Vatan benim bildiğim boş haber yapmaz ama bakalım görelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Adebayor, İngiltere dışında şansını denemek istiyor. Bu yüzden Tottenham'a gitmez. Gönlü Juventus'tan yana fakat bu parayı Juventus verir mi orası bilinmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    buna da Araplar türkleri sever(!) diyip geçmek istiyorum

en azından GS yi seviyorlar yaha Haldun üstüneli sevdiler bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye Adebayor'u konuşanda mantık aramıyorsun kardeş?
    Adebayor takımdan yollanılmak istenicek türde bir forvet değil yaşı geçmiş değil şu an milan juventus real madrid gibi takımlarda banko oynayacak bir oyuncu , neden Türkiye'ye , hatta avrupa liginde mücadele eden beşiktaşa gelsin ?

Robinho'nun da kendi takımım için de haberler çıkıyor bize de gelmesini istemem ben Türkiye liginde robinho tarzı adamların iş yapabileceklerini sanmıyorum kaldı ki robinho bence overrated bir oyuncu , bu benim görüşüm .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adebayor la anlasildigini sanmiyorum. Onu Turkiyeye getirmek neredeyse imkansiz hatta imkansiz diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Adebayor takımdan yollanılmak istenicek türde bir forvet değil yaşı geçmiş değil şu an milan juventus real madrid gibi takımlarda banko oynayacak bir oyuncu , neden Türkiye'ye , hatta avrupa liginde mücadele eden beşiktaşa gelsin ?

Robinho'nun da kendi takımım için de haberler çıkıyor bize de gelmesini istemem ben Türkiye liginde robinho tarzı adamların iş yapabileceklerini sanmıyorum kaldı ki robinho bence overrated bir oyuncu , bu benim görüşüm .
    Banko oynayacak bir oyuncu ona lafımız yok.. Ama herkes kadrolarını oturttu artık.. Benzema'yı gönderip mi alsın Madrid? Ya da iyileşip form tutan ve korkutucu özellikleri olan Pato'nun yerine mi alsın Milan? Biz de o kadarını düşünebiliyoruz abicim yani Adebayor revaçta bir oyuncu dünyanın her takımına koysan oynar ve belki de o takım biz olacağız kim bilir??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Banko oynayacak bir oyuncu ona lafımız yok.. Ama herkes kadrolarını oturttu artık.. Benzema'yı gönderip mi alsın Madrid? Ya da iyileşip form tutan ve korkutucu özellikleri olan Pato'nun yerine mi alsın Milan? Biz de o kadarını düşünebiliyoruz abicim yani Adebayor revaçta bir oyuncu dünyanın her takımına koysan oynar ve belki de o takım biz olacağız kim bilir??
    Milan ibrahimovicin peşinden koşuyor hala , juventus forvet arıyor , mourinho da forvet oyuncusu istediğini açıklamıştı benzema geçen sene rezaletti , higuain çok formda olabilri ama o takıma forvet ihtiyacı olmadığını kim söyleyebilir ? herkes kadrosunu oturttu diye bir durum yok , kusura bakmayın ama ısrarcıyım yani konuşmak bile mantıksız

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

adebayor gelmez mi gelir

zor mu imkansız

ne yapabiliriz e bekleyeceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Altidore Hürriyet'e konuşmuş

Türkiyeden teklif var 10 gün içinde netleşir.

Beşiktaş büyük klüp shcuster gençleri almasa maçı çeviremezdik falan filan demiş.

Beşiktaş ve Trabzonspor’un istediği Altidore, durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.

BEŞİKTAŞ ve Trabzon’un peşinden koştuğu Jozy Altidore, Hürriyet’e konuştu. İspanya’nın Villarreal takımında durumunun belirsiz olduğunu ifade eden ABD’li golcü, “Kulübüm ile 6 yıllık anlaşmam var. Teknik direktörün ağzından çıkacak sözü bekliyorum. Beşiktaş çok iyi bir takım. Oynamak isterim. Benim transfer konusunda hiçbir bilgim yok. Ama menajerim Türkiye’den Beşiktaş ve Trabzonspor’un teklifte bulunduğunu belirtti. 10 güne kadar durum netleşir” dedi
    Beşiktaş ile oynadıları hazırlık maçına da değinen Altidore, karşılaşma ile ilgili “Beşiktaş sahaya çıktığında Real Madrid’e karşı oynadığımızı düşündüm. Çünkü inanılmaz baskı ve pres yapıyorlar. Teknik oyuncuları üst düzeyde. Quaresma, Guti gibi dünya çapında futbolcuların olması bizi çok zorladı. Eğer Schuster oyuna genç futbolcuları almasaydı skoru 2-2 yapamazdık” ifadelerini kullandı.

Mesaj Yetkileri