Gyan gelsin Gyan![]()
Gyan gelsin Gyan![]()
Niang kesin alınacakta daha önceki yorumlardan birinde söylenmiş Zokora tarzı hatta direk Zokora alınıp gelse şu takıma sınıf atlatır cidden
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Niang artık kesin olarak gelir. ÇünkÜ; bir transfer bu kadar yazılıyorsa gerçekleşir.
Kallström de yazıldı geldi dendi ama gelmediAslında bu ayrı bir durum çünkü Fenerbahçe'nin maddi kaynağı oldukça yüksek..
Goal.com anlaşıldı yazıyorsa Niang transferi yatabilir beyler![]()
Gyan da çok yazıldı şimdi de Niang yazılıyor.Gelseler de artık bitse bu transfer işi.Yani bu kadar da geç kalınmaz ki.Sezon başlayacak hâlâ daha "Forvete kimi alsak, defansta Bilica'nın yanına adam lazım, bu ortasaha ile olmaz, ortasahaya da adam lazım." diyoruz, çoktan halledilmesi lazımdı bunların.
Niang pazar günü gelicekmiş.Lugano'nun yanına kariyerli bir stoper düşünüyorlarmış.Lugano'nun gitme ihtimali %50'ymiş.Dikkatinizi çekerim hep MİŞ'li (:.
Edit : Kazım'ı kayseri kiralamak istiyormuş.
Hemen versek Kazım'ı.
Geçen sezon başında bonservisi elinde olan Lugano'yu istemeyen ya da istese dahi Lugano ve menajerinin istediklerini karşılayamayan İtalyan kulüpleri, şimdi neden bu kadar Luagno'nun üstüne düşüyor anlamıyorum. Lugano aynı Lugano, hatta 1 yaş daha yaşlanmış Lugano. Demek ki 3.5 milyon Euro batıyormuş onlaraBen Lugano'nun kalacağını düşünüyorum çünkü Roma Burdisso'yu almak üzere, Lugano fuzuli olur.
Niang'a gelirsek, işte Pierre'den beri aradığımız forvet bu. Adama kafayla atıyor, sağla atıyor solla atıyor, olmayacak yerlerden gol vuruşu yapıyor, güçlü kuvvetli tam aradığımız golcü. Adamın lakabı yaban domuzu daha ne olsun yahu![]()
Kazım artık olmayacak gitmesi hem bizim için hem de kendisi için daha iyi olacak sanırım.
kazım'ın sözleşmesi seneye bitmiyor mu zaten?
Fenerbahçe'nin sorununu Niang falan çözemez bence. Fener son 7-8 sende kaç tane gol kralı veya süper forvet harcadı.
1- Anelka
2- Kezman
3- Semih
4- Gökhan Ünal
5- Güiza
Ondan önce düzeltilmesi gerekenler var.
Verdiğin örneklerle Niang bir değil yalnız. Niang'a benzeyen sadece Semih var, ona da gerekli şansı vermedik adam kaç senedir takımda üst üste 5 maça ilk 11 çıkamadı.
Anelka zaten forvet oynamadı, Daum onu sağ açık oynatıyordu.
Kezman,Güiza,Gökhan ise aynı tip santraforlar açık alanda iş yapabilen, ama bizim ihtiyacımız tam da Niang tipinde bir santrafor. Gyan gelseydi bu dediklerine katılırdım ama Niang aradığımız adam.
Tek sorunumuz forvet değil haklısın. Bu takıma acil olarak bir stoper ve orta alan oyuncusu da gerekli.
Anelka kanatlarda oynatıldı kaldı ki anelka tek forvet oynayacak isim değil , kezman ceza sahası içi golcüsü yine tek forvet oynayabilecek isim değil gökhanla güizanın tarzı biraz benziyor ancak onlarda tek forvetli sistemde başarılı olacak tipte oyuncular değil , yani hiçbirisi süper forvet değil belki süper ikinci forvetler , niang da çift forvet oynamasına rağmen şu an ki sistemde de rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu , Fenerbahçe'nin tam aradığı isim olabilir , çok çok yararlı olur forvet sorununu 3 seneliğine çözer ilerki zamanlarda yanına da birileri alınır.
Niang Senegal basınına verdiği demeçte ' Ayrılıyorum. Kararım kesin. ' demiş..
Ben Semih'in fiziğini beğenmiyorum. Ama Niang'da iyi fizik var.
Semih şu anda Türkiye'nin en iyi Türk santraforu. Semih neden bu kadar kenara itiliyor aklım almıyor.
G.Ünal büyük takım oyuncusu olmadığını hem Trabzon'da hem de bizde gösterdi bence. Bu da benim düşüncem tabi.
Şahsen Semih'i G.Ünal'dan daha iyi buluyorum. (oyun olarak)
Stoper için İngiltereden oyuncu arayışlarımız varmış.
man city'nin satılık listesine koyduğu micah richards ve nedum onuoha ile ilgileniyoruzdur umarım. madem stoper bakılıyor ingiltere'de. bu ikisi bilica'dan katbe kat iyiler.
(/s)
Nerden bu mış'lı haber ?
Ayrıca Semih bence çok yetersiz bir adam hangi maçtan sonra yazdım hatırlamıyorum guiza ileride basıyordu gol atamıyordu ama karşı takımı çıkarmıyorduk , taraftar baskı yaptı , daum guizayı çıkardı semihi aldı alır almaz semih sadece dolandığı için takım geriye yaslandı ve goller yemiş puan kaybetmiştik , belki de taraftarın o tepkisi bize şampiyonluğu kaybettirdi