Sayfa 368 / 896 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
11,011 ile 11,040 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gyan gelsin Gyan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Niang kesin alınacakta daha önceki yorumlardan birinde söylenmiş Zokora tarzı hatta direk Zokora alınıp gelse şu takıma sınıf atlatır cidden
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Niang artık kesin olarak gelir. ÇünkÜ; bir transfer bu kadar yazılıyorsa gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kallström de yazıldı geldi dendi ama gelmedi Aslında bu ayrı bir durum çünkü Fenerbahçe'nin maddi kaynağı oldukça yüksek..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Goal.com anlaşıldı yazıyorsa Niang transferi yatabilir beyler

Nesil
    2006

Gyan da çok yazıldı şimdi de Niang yazılıyor.Gelseler de artık bitse bu transfer işi.Yani bu kadar da geç kalınmaz ki.Sezon başlayacak hâlâ daha "Forvete kimi alsak, defansta Bilica'nın yanına adam lazım, bu ortasaha ile olmaz, ortasahaya da adam lazım." diyoruz, çoktan halledilmesi lazımdı bunların.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Niang pazar günü gelicekmiş.Lugano'nun yanına kariyerli bir stoper düşünüyorlarmış.Lugano'nun gitme ihtimali %50'ymiş.Dikkatinizi çekerim hep MİŞ'li (:.

Edit : Kazım'ı kayseri kiralamak istiyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hemen versek Kazım'ı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Geçen sezon başında bonservisi elinde olan Lugano'yu istemeyen ya da istese dahi Lugano ve menajerinin istediklerini karşılayamayan İtalyan kulüpleri, şimdi neden bu kadar Luagno'nun üstüne düşüyor anlamıyorum. Lugano aynı Lugano, hatta 1 yaş daha yaşlanmış Lugano. Demek ki 3.5 milyon Euro batıyormuş onlara Ben Lugano'nun kalacağını düşünüyorum çünkü Roma Burdisso'yu almak üzere, Lugano fuzuli olur.

Niang'a gelirsek, işte Pierre'den beri aradığımız forvet bu. Adama kafayla atıyor, sağla atıyor solla atıyor, olmayacak yerlerden gol vuruşu yapıyor, güçlü kuvvetli tam aradığımız golcü. Adamın lakabı yaban domuzu daha ne olsun yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Hemen versek Kazım'ı.
    Ben umutluyum Kazım'dan bi sene daha kiralık gönderilse iyi olur gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kazım artık olmayacak gitmesi hem bizim için hem de kendisi için daha iyi olacak sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kazım'ın sözleşmesi seneye bitmiyor mu zaten?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'nin sorununu Niang falan çözemez bence. Fener son 7-8 sende kaç tane gol kralı veya süper forvet harcadı.

1- Anelka
    2- Kezman
    3- Semih
    4- Gökhan Ünal
    5- Güiza

Ondan önce düzeltilmesi gerekenler var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Ben umutluyum Kazım'dan bi sene daha kiralık gönderilse iyi olur gibime geliyor.
    Umudunu kırmak istemem ama;

Görünen köy kılavuz istemez,
    Yedisinde ne ise yetmişinde de odur,
    Huylu huyundan vazgeçmez,
    Adamın iyisi iş başında belli olur,
    Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fenerbahçe'nin sorununu Niang falan çözemez bence. Fener son 7-8 sende kaç tane gol kralı veya süper forvet harcadı.

1- Anelka
    2- Kezman
    3- Semih
    4- Gökhan Ünal
    5- Güiza

Verdiğin örneklerle Niang bir değil yalnız. Niang'a benzeyen sadece Semih var, ona da gerekli şansı vermedik adam kaç senedir takımda üst üste 5 maça ilk 11 çıkamadı.

Anelka zaten forvet oynamadı, Daum onu sağ açık oynatıyordu.

Kezman,Güiza,Gökhan ise aynı tip santraforlar açık alanda iş yapabilen, ama bizim ihtiyacımız tam da Niang tipinde bir santrafor. Gyan gelseydi bu dediklerine katılırdım ama Niang aradığımız adam.

Tek sorunumuz forvet değil haklısın. Bu takıma acil olarak bir stoper ve orta alan oyuncusu da gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post

1- Anelka
    2- Kezman
    3- Semih
    4- Gökhan Ünal
    5- Güiza

Anelka kanatlarda oynatıldı kaldı ki anelka tek forvet oynayacak isim değil , kezman ceza sahası içi golcüsü yine tek forvet oynayabilecek isim değil gökhanla güizanın tarzı biraz benziyor ancak onlarda tek forvetli sistemde başarılı olacak tipte oyuncular değil , yani hiçbirisi süper forvet değil belki süper ikinci forvetler , niang da çift forvet oynamasına rağmen şu an ki sistemde de rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu , Fenerbahçe'nin tam aradığı isim olabilir , çok çok yararlı olur forvet sorununu 3 seneliğine çözer ilerki zamanlarda yanına da birileri alınır.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Umudunu kırmak istemem ama;

Görünen köy kılavuz istemez,
    Yedisinde ne ise yetmişinde de odur,
    Huylu huyundan vazgeçmez,
    Adamın iyisi iş başında belli olur,
    Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,
    Olsun umudum var o adamdan açıkcası sadece bi sağlam dayak atmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Verdiğin örneklerle Niang bir değil yalnız. Niang'a benzeyen sadece Semih var, ona da gerekli şansı vermedik adam kaç senedir takımda üst üste 5 maça ilk 11 çıkamadı.

Anelka zaten forvet oynamadı, Daum onu sağ açık oynatıyordu.

Kezman,Güiza,Gökhan ise aynı tip santraforlar açık alanda iş yapabilen, ama bizim ihtiyacımız tam da Niang tipinde bir santrafor. Gyan gelseydi bu dediklerine katılırdım ama Niang aradığımız adam.

Tek sorunumuz forvet değil haklısın. Bu takıma acil olarak bir stoper ve orta alan oyuncusu da gerekli.
    Niang'la Semih'in neresini benzettin ? stoper ve orta saha oyuncusu fikirlerinize de katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang Senegal basınına verdiği demeçte ' Ayrılıyorum. Kararım kesin. ' demiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Semih'in fiziğini beğenmiyorum. Ama Niang'da iyi fizik var.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Niang'la Semih'in neresini benzettin ? stoper ve orta saha oyuncusu fikirlerinize de katılıyorum.
    İkiside sırtı dönük oynayabilen oyuncular olduğu için Semih-Niang örneğini verdim Ömer Üründül tarzı bi yorum oldu ama neyse

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Semih şu anda Türkiye'nin en iyi Türk santraforu. Semih neden bu kadar kenara itiliyor aklım almıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Semih şu anda Türkiye'nin en iyi Türk santraforu. Semih neden bu kadar kenara itiliyor aklım almıyor.
    G.Ünal'ı Semihten daha iyi görüyorum.Benim düşüncem böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

G.Ünal büyük takım oyuncusu olmadığını hem Trabzon'da hem de bizde gösterdi bence. Bu da benim düşüncem tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

G.Ünal büyük takım oyuncusu olmadığını hem Trabzon'da hem de bizde gösterdi bence. Bu da benim düşüncem tabi.
    G.Ünal'ı daha iyi olduğunu düşünme sebebim Semih'in çabuk yılması.G.Ünal o fiziğe rağmen Semih'ten hızlı ama vuruşlara gelince iş değise bilir diyeceğim ama G.Ünal'ın frikik gölleride var (:.böyle düşününce ikilemde kalıyor insan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şahsen Semih'i G.Ünal'dan daha iyi buluyorum. (oyun olarak)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkiside sırtı dönük oynayabilen oyuncular olduğu için Semih-Niang örneğini verdim Ömer Üründül tarzı bi yorum oldu ama neyse
    Niang'ın tarzında onu göremedim ben. Niang hızıyla iş yaptı Fransa'da izlediğim maçlarında.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Stoper için İngiltereden oyuncu arayışlarımız varmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

man city'nin satılık listesine koyduğu micah richards ve nedum onuoha ile ilgileniyoruzdur umarım. madem stoper bakılıyor ingiltere'de. bu ikisi bilica'dan katbe kat iyiler.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Stoper için İngiltereden oyuncu arayışlarımız varmış.
    Nerden bu mış'lı haber ?

Ayrıca Semih bence çok yetersiz bir adam hangi maçtan sonra yazdım hatırlamıyorum guiza ileride basıyordu gol atamıyordu ama karşı takımı çıkarmıyorduk , taraftar baskı yaptı , daum guizayı çıkardı semihi aldı alır almaz semih sadece dolandığı için takım geriye yaslandı ve goller yemiş puan kaybetmiştik , belki de taraftarın o tepkisi bize şampiyonluğu kaybettirdi

Mesaj Yetkileri