-
11.Ağustos.2010, 16:51
Altidore Hürriyet'e konuşmuş
Türkiyeden teklif var 10 gün içinde netleşir.
Beşiktaş büyük klüp shcuster gençleri almasa maçı çeviremezdik falan filan demiş.
Beşiktaş ve Trabzonspor’un istediği Altidore, durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.
BEŞİKTAŞ ve Trabzon’un peşinden koştuğu Jozy Altidore, Hürriyet’e konuştu. İspanya’nın Villarreal takımında durumunun belirsiz olduğunu ifade eden ABD’li golcü, “Kulübüm ile 6 yıllık anlaşmam var. Teknik direktörün ağzından çıkacak sözü bekliyorum. Beşiktaş çok iyi bir takım. Oynamak isterim. Benim transfer konusunda hiçbir bilgim yok. Ama menajerim Türkiye’den Beşiktaş ve Trabzonspor’un teklifte bulunduğunu belirtti. 10 güne kadar durum netleşir” dedi
Beşiktaş ile oynadıları hazırlık maçına da değinen Altidore, karşılaşma ile ilgili “Beşiktaş sahaya çıktığında Real Madrid’e karşı oynadığımızı düşündüm. Çünkü inanılmaz baskı ve pres yapıyorlar. Teknik oyuncuları üst düzeyde. Quaresma, Guti gibi dünya çapında futbolcuların olması bizi çok zorladı. Eğer Schuster oyuna genç futbolcuları almasaydı skoru 2-2 yapamazdık” ifadelerini kullandı.
Mesaj Yetkileri