Sayfa 12 / 52 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Bankasya'nın en kaliteli yabancı oyuncusu kimdir şuanda ? ))))))

Oliveira ve Tiago diyorum ben geçen seneden biliyorlar ligi,iyi oyuncular!

Linyitspor'a Ganalı santrafor

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Orduspor'un Ganalı santrforu İbrahim Sülemana (23) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
    TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Murat Eran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon devre arasında Gana Premier Ligi takımlarından Heart of Lions'tan Orduspor'a transfer olan 1.90 metre boyundaki santrfor İbrahim Sülemana ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Orduspor'da forma giyerken sakatlanıp ülkesine dönen ve kendileriyle anlaşma imzaladıktan sonra kırmızı siyahlı takımın Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki kampına katılan Sülemana'nın takıma önemli katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Eran, Bank Asya 1. Lig fikstürüne ilişkin şunları kaydetti:

''İlk karşılaşmamızı kendi sahamızda Altay ile oynayacağız. İlk maçın kendi sahamızda olmasının bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Bu maçı kesinlikle almak zorundayız. Takım olarak buna odaklandık. Yeni transferlerimizle eksikliklerimizi tamamlayarak sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. TKİ Tavşanlı Linyitspor, başarılı çıkışını yeni başarılarla sürdürecek.''

22.07.2010
    Kaynak : AA
    ------------------------------------------------------------------------------------

Yunanistan'dan Orduspor'a...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un, Yunanistan'ın OFI Crete takımında forma giyen Jovan Kostovski ile 2 yılık sözleşme imzaladığı bildirildi.
    Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 1.88 boyunda, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Kostovski ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı, futbolcunun Bolu'da yapılacak ikinci etap çalışmalarına katılacağı belirtildi.

Kulüp başkanı Nedim Türkmen ise çok iyi bir transfer gerçekleştirdiklerini ve söz konusu futbolcunun Avrupa'da gelecek vaat ettiğini söyledi.

Türkmen, teknik direktör Uğur Tütüneker'in raporları doğrultusunda yeni sezon öncesi çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

22.07.2010

-----------------------------------------------------------------------------

Eski F.Bahçeli Ankaraspor'da!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Ankaraspor, Antalyaspor'dan Gürhan Gürsoy ile anlaşma sağladı.
    ''Başkent leoparları'', Gürhan Gürsoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Fenerbahçe forması da giyen 23 yaşındaki genç milli futbolcu, sol açık olarak görev yapıyor.

22.07.2010

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bursaspordan sezon başında Giresunspora kiralanan Üstün Bilgi eğitim hayatında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle kulüpten ayrıldı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ordusporumu unutmayın !!!!! Busene inşallah süperlige çıkacaz.........Bu arada Şafak 112 AZ kaldı..Başkanın hedefi busene idi iyi transferler yaptık.......İskelet Bozulmadı..

Resmi Sözleşme İmzalayanlar

Patrick Da Silva---------Atletico Paranense--Brezilyalı
    Kostovski----------Ofi---------Makedon
    Abdullah Çetin-----------Diyarbakır
    Sinan Turan-------------Diyarbakır
    Ümit Bozkurt-------------Diyarbakır
    Kürşat Duymuş----------Bakü
    Murat AKIN------------Kasımpaşa
    Ahmet Güven---------Şekerspor
    Selçuk Şahin--------Hacettepe
    Ali Camdalı------------Kocaeli

Birazda Transferlerden Resimler Koyalım:

Orduspor Makedonyalı Kostovski ile anlaştı

ORDU - Orduspor Makedonyalı gölcü ve Yunanistan'ın OFI Crete takımında forma giyen Jovan Kostovski ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1,88 boyunda, 23 yaşındaki oyuncu Jovan Kostovski, Cumartesi günü Bolu Abanta yapılan kampa katılacak.
    Orduspor kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Makedonya'da ve Yunanistan'da 1. Lig takımlarında oynayan 23 yaşındaki Jovan Kostovski ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Süper Süper Lig yolunda Teknik Direktör Uğur Tütüneker'in isteği doğrultusunda gerekli olan transferleri gerçekleştiriyoruz. Jovan Kostovski Avrupa'da gelecek vaad eden bir futbolcu." dedi.

Abdullah ÇETİN
    Murat AKIN

Orduspor Selçuk Şahin İle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen:
    Büyük Orduspor Taraftarına Süper Lig sözümüz var yeni transferimiz Selçuk Şahin’le gücümüze güç kattık. Taraftarımızın içi rahat olsun hedefimiz Süper Ligdir. 26 yıllık özleme son vereceğiz.
    Transfer calışmalarını yürüten Orduspor Kulübü defansta görev yapan Selçuk SAHİN ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
    Selçuk daha önce Kartalspor ve Hacettepe formalarını giydi.

http://orduspor.org.tr/haber/186/ord...-imzaladi.html

Orduspor Kulubu, geçen sezon Azerbaycan'da futbol hayatını sürdüren Kürşat Duymuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

http://www.orduspor.org.tr
    Quote Originally Posted by "
    Patrick Leonardo Ordusporda 11

Orduspor uzun süredir uğraş verdiği Brezilyalı forvet Patrick Leonardo Carneiro Da Silva'yı renklerine bağladı

1990 doğumlu genç forvet, geçen sezon Brezilya Seria A'da Atletico Paranaense formasıyla 19 maça çıktı ve 2 gole imza attı.
    Genç oyuncuyu başka bir transfer için Brezilya'ya giden Aykut Kocaman'ın çok beğendiği ve mutlaka değerlendirilmesi gerektiği konusunda rapor verdiği iddiaları bu yılın başlarında Brezilya basınında ve basınımızda yer bulmuştu.

19 Yaşındaki genç yetenek, kanatlarda da görev alabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tolga Seyhan Giresunspor'da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Orduspor'un adlığı Selçuk Şahin çok iyi transfer. Sol bek sağlama alınmış diyebiliriz. Duran topları da iyi kullanırdı Kartaldayken.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İstanbulsporla birleşeceklerdi noldu o iş ya birleşseler çok guzel olurdu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

3 yıllık konu hala 1 sayfada

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Özgürcan Özcan Adanasporda.Şimdi sırada geçen sene Gençlerbirliğinde oynayan Djite var.

QPR'dan Cristopher Anton Arthur; Galatasaray'dan Emrah Yollu, Oğuz Sabankay, Erhan Şentürk, Semih Kaya; Beşiktaş'tan Erkan Kaş Kartalspor'da.
    Galatasaray pilot takımı gibi olmuşl Kartal

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    QPR'dan Cristopher Anton Arthur; Galatasaray'dan Emrah Yollu, Oğuz Sabankay, Erhan Şentürk, Semih Kaya; Beşiktaş'tan Erkan Kaş Kartalspor'da.
    Galatasaray pilot takımı gibi olmuşl Kartal
    Semih Kaya , Erhan Şentürk ??
    Galatasaray'dan galiba nakit para aldık veya 1-2 oyuncu yollayacaklar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Semih Kaya , Erhan Şentürk ??
    Galatasaray'dan galiba nakit para aldık veya 1-2 oyuncu yollayacaklar .
    Kim kaç para aldı ne verdi bilemiyorum. Ama Kartal'da sizin seviyede bir oyuncu yok diyebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kasımpaşa'lı Erhan Küçük Giresunspor'da.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bu sene Bank Asya'da en iyi transfer Oliveira olacak bence imzamı atarım, sakatlık falan olmadığı sürece .Bütün hazırlık maçları gibi dün de çok iyi oynadı, adam her pozisyonda geçiyor .Burak Akdişle iyi ikili olacaklar, Emin Başkanı tebrik ederim, süper ve akıllı bir transfer .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Gürhan Gürsoy , Tayfun Türkmen ve Evren Özyiğit ile ilgileniyormuşuz .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Bu sene Bank Asya'da en iyi transfer Oliveira olacak bence imzamı atarım, sakatlık falan olmadığı sürece .Bütün hazırlık maçları gibi dün de çok iyi oynadı, adam her pozisyonda geçiyor .Burak Akdişle iyi ikili olacaklar, Emin Başkanı tebrik ederim, süper ve akıllı bir transfer .
    Geçen sene ben Fabiano diye bas bas bağırırken her tarafta kimse bilmiyordu. Artık sende öğrenmiş oldun

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Bradley Diallo Samsunpor ' da....Samsunspor'un Olimpic Marsilya'dan transfer etmek için görüşmeler yaptığı Bradley Diallo ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık anlaşma sağlandı. Bradley Diallo savunmanın her iki kanadındada oynayabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Simon Zenke, Agbetu, Diallo.

Bank Asya'da kaç tane yabancı oyuncu oynatılabiliyor ?. Ben 2 diye biliyodum ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

3 e çıktı ....

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Geçen sene ben Fabiano diye bas bas bağırırken her tarafta kimse bilmiyordu. Artık sende öğrenmiş oldun
    Valla hiç izlemediğimden bilmiyordum Ama gerçekten çok iyi Burak Kaptan'la bizi süper lige taşıyacaklar inşallah .Şuan transfer durumlarını bilmiyorum ama Bank Asya'da bizim takım çok iyi durumda .İnşallah çıkacağız bu sene, efsane geri dönecek .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Gürhan Gürsoy , Tayfun Türkmen ve Evren Özyiğit ile ilgileniyormuşuz .
    Gürhan ve Tayfun yıllık 600 bin TL istemişler , takım içi dengeler bozulmasın diye vazgeçilmiş , Evren konusunda ısrarımız sürüyor .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gürhan ile tayfun bu zamana kadar ne yapmista o kadar para istiyorlar düsündürücü

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Serdar Eylik BONSERVİSİ ile Denizlispor'da [Resmi kulüpten aldım bilgiyi facebook'taki hesabından ]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    gürhan ile tayfun bu zamana kadar ne yapmista o kadar para istiyorlar düsündürücü
    Bunu başka yerde söyleme gülerler..

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=53589

Süper lig topçusu getiriyorsun o kadar istesin bırakta..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Eylik BONSERVİSİ ile Denizlispor'da [Resmi kulüpten aldım bilgiyi facebook'taki hesabından ]
    Sanırım asılsız haber çünkü resmi sitede herhangi bir haber çıkmadı bu konuyla ilgili..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sanırım asılsız haber çünkü resmi sitede herhangi bir haber çıkmadı bu konuyla ilgili..
    RESMİ kaynaktan aldım arkadaşım bilgiyi : ).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray KAP'a böyle bir bildirimde bulunmamış ve resmi sitede de kiralık demiş onun için söyledim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Galatasaray KAP'a böyle bir bildirimde bulunmamış ve resmi sitede de kiralık demiş onun için söyledim.
    Denizlispor'un resmi facebook'undan aldım , 3 yıllık kiralık mı olur ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bir daha araştırayım ama dediğin doğru belli ki. Denizlispor Serdar'ın üzerine titrerse 3 seneye 10 Milyon'a ya İstanbul takımlarından birine satar ya da Avrupa'ya gider. Süper transfer..

edit: Vallahi ben anlamadım bu işi
    http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/7166.php

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ben bir daha araştırayım ama dediğin doğru belli ki. Denizlispor Serdar'ın üzerine titrerse 3 seneye 10 Milyon'a ya İstanbul takımlarından birine satar ya da Avrupa'ya gider. Süper transfer..

edit: Vallahi ben anlamadım bu işi
    http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/7166.php
    Verdiğin linkte Semih Kaya ve Erhan Şentürk'ün bonservisi ile geldiği yazıyor , Galatasaray onları Kartalspor'a kiraladı .

Sayfa 12 / 52 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri