Linyitspor'a Ganalı santrafor
Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, Orduspor'un Ganalı santrforu İbrahim Sülemana (23) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Murat Eran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon devre arasında Gana Premier Ligi takımlarından Heart of Lions'tan Orduspor'a transfer olan 1.90 metre boyundaki santrfor İbrahim Sülemana ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
Orduspor'da forma giyerken sakatlanıp ülkesine dönen ve kendileriyle anlaşma imzaladıktan sonra kırmızı siyahlı takımın Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki kampına katılan Sülemana'nın takıma önemli katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Eran, Bank Asya 1. Lig fikstürüne ilişkin şunları kaydetti:
''İlk karşılaşmamızı kendi sahamızda Altay ile oynayacağız. İlk maçın kendi sahamızda olmasının bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Bu maçı kesinlikle almak zorundayız. Takım olarak buna odaklandık. Yeni transferlerimizle eksikliklerimizi tamamlayarak sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. TKİ Tavşanlı Linyitspor, başarılı çıkışını yeni başarılarla sürdürecek.''
22.07.2010
Kaynak : AA
------------------------------------------------------------------------------------
Yunanistan'dan Orduspor'a...
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un, Yunanistan'ın OFI Crete takımında forma giyen Jovan Kostovski ile 2 yılık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 1.88 boyunda, 23 yaşındaki forvet oyuncusu Kostovski ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı, futbolcunun Bolu'da yapılacak ikinci etap çalışmalarına katılacağı belirtildi.
Kulüp başkanı Nedim Türkmen ise çok iyi bir transfer gerçekleştirdiklerini ve söz konusu futbolcunun Avrupa'da gelecek vaat ettiğini söyledi.
Türkmen, teknik direktör Uğur Tütüneker'in raporları doğrultusunda yeni sezon öncesi çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.
22.07.2010
-----------------------------------------------------------------------------
Eski F.Bahçeli Ankaraspor'da!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Ankaraspor, Antalyaspor'dan Gürhan Gürsoy ile anlaşma sağladı.
''Başkent leoparları'', Gürhan Gürsoy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Fenerbahçe forması da giyen 23 yaşındaki genç milli futbolcu, sol açık olarak görev yapıyor.
22.07.2010
Bursaspordan sezon başında Giresunspora kiralanan Üstün Bilgi eğitim hayatında yaşadığı sıkıntılar nedeniyle kulüpten ayrıldı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ordusporumu unutmayın !!!!! Busene inşallah süperlige çıkacaz.........Bu arada Şafak 112 AZ kaldı..Başkanın hedefi busene idi iyi transferler yaptık.......İskelet Bozulmadı..
Resmi Sözleşme İmzalayanlar
Patrick Da Silva---------Atletico Paranense--Brezilyalı
Kostovski----------Ofi---------Makedon
Abdullah Çetin-----------Diyarbakır
Sinan Turan-------------Diyarbakır
Ümit Bozkurt-------------Diyarbakır
Kürşat Duymuş----------Bakü
Murat AKIN------------Kasımpaşa
Ahmet Güven---------Şekerspor
Selçuk Şahin--------Hacettepe
Ali Camdalı------------Kocaeli
Birazda Transferlerden Resimler Koyalım:
Orduspor Makedonyalı Kostovski ile anlaştı
ORDU - Orduspor Makedonyalı gölcü ve Yunanistan'ın OFI Crete takımında forma giyen Jovan Kostovski ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1,88 boyunda, 23 yaşındaki oyuncu Jovan Kostovski, Cumartesi günü Bolu Abanta yapılan kampa katılacak.
Orduspor kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Makedonya'da ve Yunanistan'da 1. Lig takımlarında oynayan 23 yaşındaki Jovan Kostovski ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Süper Süper Lig yolunda Teknik Direktör Uğur Tütüneker'in isteği doğrultusunda gerekli olan transferleri gerçekleştiriyoruz. Jovan Kostovski Avrupa'da gelecek vaad eden bir futbolcu." dedi.
Abdullah ÇETİN
Murat AKIN![]()
Orduspor Selçuk Şahin İle 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Orduspor Başkanı Nedim Türkmen:
Büyük Orduspor Taraftarına Süper Lig sözümüz var yeni transferimiz Selçuk Şahin’le gücümüze güç kattık. Taraftarımızın içi rahat olsun hedefimiz Süper Ligdir. 26 yıllık özleme son vereceğiz.
Transfer calışmalarını yürüten Orduspor Kulübü defansta görev yapan Selçuk SAHİN ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Selçuk daha önce Kartalspor ve Hacettepe formalarını giydi.
http://orduspor.org.tr/haber/186/ord...-imzaladi.html
Orduspor Kulubu, geçen sezon Azerbaycan'da futbol hayatını sürdüren Kürşat Duymuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
http://www.orduspor.org.trOriginally Posted by "
Tolga Seyhan Giresunspor'da.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Orduspor'un adlığı Selçuk Şahin çok iyi transfer. Sol bek sağlama alınmış diyebiliriz. Duran topları da iyi kullanırdı Kartaldayken.
İstanbulsporla birleşeceklerdi noldu o iş ya birleşseler çok guzel olurdu
3 yıllık konu hala 1 sayfada![]()
Özgürcan Özcan Adanasporda.Şimdi sırada geçen sene Gençlerbirliğinde oynayan Djite var.
QPR'dan Cristopher Anton Arthur; Galatasaray'dan Emrah Yollu, Oğuz Sabankay, Erhan Şentürk, Semih Kaya; Beşiktaş'tan Erkan Kaş Kartalspor'da.
Galatasaray pilot takımı gibi olmuşl Kartal![]()
Kasımpaşa'lı Erhan Küçük Giresunspor'da.
Bu sene Bank Asya'da en iyi transfer Oliveira olacak bence imzamı atarım, sakatlık falan olmadığı sürece .Bütün hazırlık maçları gibi dün de çok iyi oynadı, adam her pozisyonda geçiyor .Burak Akdişle iyi ikili olacaklar, Emin Başkanı tebrik ederim, süper ve akıllı bir transfer .
Gürhan Gürsoy , Tayfun Türkmen ve Evren Özyiğit ile ilgileniyormuşuz .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bradley Diallo Samsunpor ' da....Samsunspor'un Olimpic Marsilya'dan transfer etmek için görüşmeler yaptığı Bradley Diallo ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık anlaşma sağlandı. Bradley Diallo savunmanın her iki kanadındada oynayabiliyor.
Simon Zenke, Agbetu, Diallo.
Bank Asya'da kaç tane yabancı oyuncu oynatılabiliyor ?. Ben 2 diye biliyodum ama.
3 e çıktı ....
gürhan ile tayfun bu zamana kadar ne yapmista o kadar para istiyorlar düsündürücü
Serdar Eylik BONSERVİSİ ile Denizlispor'da [Resmi kulüpten aldım bilgiyi facebook'taki hesabından]
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bunu başka yerde söyleme gülerler..
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=53589
Süper lig topçusu getiriyorsun o kadar istesin bırakta..![]()
Galatasaray KAP'a böyle bir bildirimde bulunmamış ve resmi sitede de kiralık demiş onun için söyledim.
Ben bir daha araştırayım ama dediğin doğru belli ki. Denizlispor Serdar'ın üzerine titrerse 3 seneye 10 Milyon'a ya İstanbul takımlarından birine satar ya da Avrupa'ya gider. Süper transfer..
edit: Vallahi ben anlamadım bu işi
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/7166.php