Sayfa 170 / 480 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
5,071 ile 5,100 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl yani Ahmet?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bugün basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.

Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.

Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Şu yerleri oku anlarsın demek istediğimi ben kendi adıma emin oldum bu açıklamadan sonra Robinho için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Minareye kılıf diyorsun =)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ayrıca o kırmızıya aldığın yerlerde doğrular söylenmiş.Beşiktaş'ı da büyük sıkıntıya sokar Robinho

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ayrıca o kırmızıya aldığın yerlerde doğrular söylenmiş.Beşiktaş'ı da büyük sıkıntıya sokar Robinho
    Sana göre doğru bana göre meşhur bir atasözü. Göreceli.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adebayor ve City takımına tekLif resmen yapıLdı. Şu anda 1 hafta bekLemeye aLınmış. Görüşmede oLumLu geçmiş. Eğer bir hafta içerisinde Adebayor un istekLerini karşıLayacak bir takım çıkmassa haftaya büyük ihtimaL bizdemiş.

NTVspor dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Sana göre doğru bana göre meşhur bir atasözü. Göreceli.
    Beşiktaş 26milyon euro'yu ve de Robinho'nun yıllık alacağı miktarı rahatlıkla karşılar diyorsun yani. Bunun neresi doğru. Görecesi yok bu işin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi haber... İnşallah öyle bir takım çıkmaz =) taraftarın videolarını göstersinler , zaten bize gelir ..=)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Beşiktaş 26milyon euro'yu ve de Robinho'nun yıllık alacağı miktarı rahatlıkla karşılar diyorsun yani. Bunun neresi doğru. Görecesi yok bu işin.
    Bırakında orayı Beşiktaş düşünsün ne dersin ?

Verilecek olan parayı Fenerbahçeden almayacağız sonuçta değil mi bu kadar dert etmeye gerek yok

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Juve devreye girmezse Adebayor'da geldi demektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ya Beşiktaş'ın finansı çok kuvvetli ya sponsoru çok sağlam ya da YD tüm servetini harcıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sonuçta Beşiktaş ta ülkemizin takımı. Bu olaya kendi takımımdan ayrı bakıyorum. Beşiktaş Robinho'yu alırsa(ki hiç ihtimal vermiyorum) büyük borcun altına girerek bu işi üstlenecektir. Zaten kulübün başkanına dahi borcu var, bi 40m euro daha eklenirse sonu hiç hayırlı olmaz. Fenerbahçe'nin açıklamasındaki gibi günü kurtarmaktan öteye gitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ya Beşiktaş'ın finansı çok kuvvetli ya sponsoru çok sağlam ya da YD tüm servetini harcıyor
    Üçünün karışımı işte hesap et

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

http://www.guardian.co.uk/football/2...eal?CMP=twt_gu

Manchester City in talks with two clubs over £20m-plus Robinho deal

• Unidentified clubs express 'firm interest' in unsettled Brazilian
    • Besiktas and Schalke linked with Robinho during summer

They have now received what is being described behind the scenes at Eastlands as "firm interest", with a strong possibility of a deal happening before the end of the transfer window. Besiktas and Schalke have been linked with Robinho this summer but the identities of the clubs involved have not been released.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

adebayor Da Gelecek , Robinho Da Gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İkisinde gözümüz yok biri gelse yeterlidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu 2 oyuncudan birine 20 Milyon € üzeri bir miktar verirse ve bu sene şampiyonlar ligi'ne gidemezse bence maddi açıdan zorlanacaktır sonraki sene.. Maddi kaynak sınırsız değil çünkü yani bu takımın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle ya ikisi birden zaten yalan

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hayır yalan değil ikiside gelmeyecek diyenler neye dayandırıyorsa bende ona dayandırarak İKİSİDE GELECEK diyorum. Nasılsa neden diye soramıyorsunuz ortaya sallayın istediğiniz kadar

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

@Revolution

Dostum sponsor ödeyecek bonservisi ama yıllık ücret bile dediğin gibi zorlamaya yeterli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten genelde sponsorlar destek oluyor kulüplere ama Galatasaray 3 sene boyunca bu tarz yüksek maliyetli transferler yaptı ve şuanki durumu ortada. Beşiktaş da Galatasaray gibi başarısız olursa belki bu seneki kadar kötü durumda olmaz ama yine çok güç kaybedeceği aşikar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet oyle maddı acıdan bızı bıtırecek transferler degıl sandıgınız gıbı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Valla bitirmez bitirmesine de Ade-Robi ikisi de gelip , şampiyonluk kaçarsa Avrupadada en az yarı final gelmezse seneye Q7'sinden Robi'sine hepsi satılır döneriz İbrahim akınlı Higuain'li kadroya gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aga olacagı odur zaten , dediğim gibi YD bir kumar oynadı. Tutmazsa dediğin gibi bizi kötü günler bekler ama yok tutarsa işte o zaman Beşiktaş'ı durduramazlar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İddia ediyorum iki oyuncu da gelmeyecek. Adebayor genç ve düşüşte değil, satılacak olsa bir sürü kulüp ister. Robinho da Türkiye'ye gelmek istemez, overrated bir oyuncu ve daha genç. Eğer ikisi de gelirse bu konuya bir daha mesaj yazmam.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Daha çok gelmesini istemiyormuşsun gibi konuşmuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Herşey çok güzel olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    İddia ediyorum iki oyuncu da gelmeyecek. Adebayor genç ve düşüşte değil, satılacak olsa bir sürü kulüp ister. Robinho da Türkiye'ye gelmek istemez, overrated bir oyuncu ve daha genç. Eğer ikisi de gelirse bu konuya bir daha mesaj yazmam.
    Aynen böyle düşünüyorum.Böyle düşünenlere de yüklenilmesini anlayamıyorum.Guti ve Q7 tamam önemli transferler.Onlara bir sözümüz yok ama Robinho ve Adebayor ihtimal olarak bu 2 oyuncuyla aynı seviyede değil kim ne derse desin.Robinho Beşiktaş'ta gibi kesin söylemlerde bulunanlar da bana daha çok inanmak isteyenler gibi geliyor dolayısıyla.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aynen böyle düşünüyorum.Böyle düşünenlere de yüklenilmesini anlayamıyorum.Guti ve Q7 tamam önemli transferler.Onlara bir sözümüz yok ama Robinho ve Adebayor ihtimal olarak bu 2 oyuncuyla aynı seviyede değil kim ne derse desin.Robinho Beşiktaş'ta gibi kesin söylemlerde bulunanlar da bana daha çok inanmak isteyenler gibi geliyor dolayısıyla.
    Robi ve adebayor asla gelmez imkansız diyenler de gelmesini istemiyor bana kalırsa
    Last edited by DisCo : 13.Ağustos.2010 at 01:11 Reason: Tamamı büyük harfle yazılmıştı. Düzeltildi.

Mesaj Yetkileri