Hayırlısı olsun o zaman süper transfer. Fenerbahçe yerli kaliteli bir ön libero alırsa tüm sorunları hallolur.
Bizim futbolcuların kafa yapısı değilmedikçe hiç bir sorun düzlmez kardeşim.
Bunun farkında olan bir tek biz miyiz sizce? Aykut Kocaman da bunun farkında. Kazım 2 maç yedek kalsın yine tutuşmuş gibi oynar sahada. Fenerbahçe 4-4-2 oynasın şampiyon olur bu kadar açık söylüyorum. Volkan-Gönül-Santos-Lugano-Bilica-Dia-Emre-Topuz-Stoch-Niang-Semih.. 10 numara.
Orada Christian Olmayacak orası kesin![]()
Savunmada 3 Yabancı eli mahkum..Ki yaptığı açıklamada Bilica için '' Ayağa Kafa Sokan Oyuncu Tam Aradığım gibi dedi ''
Solda Stoch Sağda Dia etti mi 5 artı Niang eder sana 6 (!)
Belki lig maçlarında şayet Alex'i direk kesmesse o zaman Bilicayı keser yine 6 da kalır.Kısacası Christian diyerek kendimizi bunalım sokmaya gerek yok çünkü 6+2 benchde forma sallayacak![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Ağustos.2010 at 14:38 Reason: yazım yanlışı düzeltildi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Niang'a kesin bitti gözüyle bakılıyor ancak gelmezse çok büyük bir hayal kırıklığı olur.
Rosicky,Ledesma'dan büyük hayal kırıklığı olmaz vallahi![]()
Benim istediğim tek kadro
------------------------Volkan---------------------------------
-------------------------(Serkan)---------------------------------
Santos ---- Lugano ------------ Bilica ------ Gökhan
(Uğur Boral) ---- (Bekir) ------------ (ilhan) ------ (Okan)
----------------- Emre ----- Topuz ------------------
----------------- (Selçuk) ----- (Christian) ------------------
Stoch ---------- Özer --------- Dia
(Caner) ---------- ( Alex ) --------- Deivid - Kazım // Hangisi kalırsa
---------------------Niang------------------------
---------------------( Semih )------------------------
Sezon içinde sadece 15-20 maç Galatasaray ile oynadığımız maç öncesi Takım içindeki '' Ruh Hali Psikoloji '' O zaman açık ara Şampiyonluğun tek adayı Fenerbahçemiz olacakdır !!
niang'ın menajeri istanbul'da.
sporx
(/s)
Niang'ın menajeri İstanbul'da!
(SPORX ÖZEL HABER)
Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği iddia edilen yıldız golcü Mamadou Niang'ın menajeri Karim Aklil İstanbul'a geldi. Senegal Milli Takımı kampında bulunan Niang'tan önce menajeri Aklil İstanbul'a geldi ve oyuncusunu beklemeye başladı.
Marsilya Kulubü'nün Niang'ı bırakmak için Luis Fabiona'dan gelecek olumlu haberi beklediği biliniyordu. Bu konuda önemli gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Sevilla ile Marsilya arasındaki transfer görüşmeleri artık bitme aşamasına geldi ve Niang'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için önündeki son engel de böylece ortadan kalktı.
Senegal milli takımı kampında bulunan Niang, Marsilya formasını, takımının Valenciennes karşısında oynayacağı maçla son kez giyecek ve ardından da İstanbul'un yolunu tutacak.
Haber: Hilmi SEVER
Hilmiciğim haber doğrudur umarım eğer tırtsa sana bul kulak çınlamalı gece diliyorum...![]()
Aykut Kocaman da açıkladı, Niang aramıza katılıyor diye. Sorun yok transferde.
Bilica'nın kalacağını, Kazım'ın gideceğini açıkladı Kocaman. Güiza da daha iyi olacak dedi.
Deivid gidecek büyük ihtimalle. Serkan Kırıntılı da geliyor, kaleci alınacağını söyledi.
Serkanın Aklınada Şaşırıyorum Sen Git Takımının En Önemli Adamlarından Ol Sonra O Takımını Bırakıp Fenerbahçeye Gelsin. Sanki Volkan'ı Kesecekte. Afedersin Ama Bir Yerini Yırtsa Serkan Volkanı Kesemez. Fenerbahçenin Yerinde Olsam Diğer Volkan'a Şanslar Yaratırım Aynı O da Abisi Gibi Yakında Milli Takımın Vazgeçilmezi Olacaktır. Serkan Ancak 2 Volkanında Arkasında Kalır. Nereden Nereye. Umarım O Hatayı Yapmazda 1.Kaleci Olacağı Takıma Gider.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
volkan babacan muhtemelen gönderilecek.
(/s)
Volkan Babacan'a çok fazla şans verildi aslında oynayabileceği bir takıma kiralık olarak gitse iyi olacak.Türkiye Liginde Volkan'ı kesebilecek kapasiteye ulaşmış bir kaleci yok şuanda o yüzden transferin tek bir sebebi var birazda olsa Volkan'ın iyi performansını katlaması için onun arkasında iyi seviyede denilebilecek bir kalecinin getirilmesi.
Bana görede en mantıklı isim Serkan.Tabi bu bizim için Ama Serkan için bu bir son olabilir muhtemelende öyle olacakdır.
Volkan'ı Türkiye'de kesecek kaleci yok. Bir dönem hatalı goller yese de form düşüklüğüydü. Son 2-3 senedir Volkan çok üst düzey performans gösteriyor, sıfıra yakın hatayla oynuyor.
Volkan Babacan kiralık gönderilmeli, çok kaliteli bir kaleci. Özel hayatında birtakım sorunlar olduğu için gönderilecek muhtemelen.
Serkan Kırıntılı Volkan sakatlanır veye ceza alırsa forma şansı bulur. Geçen sezon Volkan hiç sakatlanmadı ve ceza almadı, 32 maçın 32'sinde de oynadı, kupa maçlarını da sayarsak 40-45 maç oynamıştır. Nazar değmesin, maşallah.
Volkan babacan a cok kaliteli kaleci dedirten nedir sana merak ettim
1.5 ay önce ronaldinho ile anlaşmışız ama aykut hoca gelmemesinde diretmiş. bence hayırlı da olmuş. ronaldinho, robinho... ben şahsen istemiyorum bu tür brezilyalı disiplinsiz oyuncuları. hele robinho istanbul'a gelirse fizik bakımından r10 olabilir 2 yıl içerisinde.
(/s)