Babacan , Önder'den sonra Kayseri Kazım'ı kiralamak istiyormuş 3üne karısıklık Eren'i alsak iyi olur aslında yada Ömer'i.
Babacan , Önder'den sonra Kayseri Kazım'ı kiralamak istiyormuş 3üne karısıklık Eren'i alsak iyi olur aslında yada Ömer'i.
Zaten bide Kazım'ı istiyolarsa Eren'i versinler bi zahmet.Bide İstanbula alışan arsız Kazım anadoluda kafayı yer bence![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Eren'i bizim yönetim almaz.
İlhan ve Bekir'e güvendikleri için.
Eren yada ortasahadaki 22 yaşındaki adamı alsak, onu geçtim Furkan'ı alsak çok iyi olur aslında.
Ronaldo'nun yerine Deivid
Brezilya'nın önde gelen ekiplerinden olan Corinthians, Ronaldo'nun form durumunu göze alarak deneyimli golcüye alternatif arayışlarına girdi.
Globoesporte'de yer alan habere göre Corinthians'ın transfer listesinde Fenerbahçe'de forma giyen Deivid de Souza da bulunuyor. Ancak bu transfer önündeki en büyük engel olarak sarı-lacivertli ekiple iki yıl daha sözleşmesi bulunun Deivid'in maaşı.
Haberde Corinthians yönetiminin Deivid transferinden sonuç alamaması halinde ise Şili takımlarından Colo Colo'da forma giyen Ezequiel Miralles için harekete geçeceği kaydedildi.
Dinamo Kiev'de forma giyen Guilherme'nin ise bir diğer alternatif olduğu, ancak 21 yaşındaki futbolcunun 6.5 milyon avroluk bonservis bedelinin Corinthians'ın karşılamaya gücü yetmeyeceği konuşuluyor.
Ya alsınlar Deividi bonservis falan istemesin bizimkiler yeterki gitsin Deivid şu takımdan
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Deivid araya kadar beklenmeden gitmeli bence.
Burak'a katılıyorum. Deivid'in tazminatı neyse verilip gönderilmeli. Artık bu takıma hiçbir şey katmıyor.
Serkan Kırıntılı hayırlı olsun.
Bu işte bir gariplik var. Rennes, Asamoah Gyan’ı 16,5 milyon euro'ya F.Bahçe’ye satmadı ama Ganalı futbolcu için Sunderland’in yaptığı 11 milyon euro'luk teklifi kabul ettiğini açıkladı.
Kenwyn Jones'u satan Sunderland'in, Ganalı oyuncuyu transfer etmek için yaptığı yaklaşık 11 milyon euro'luk teklifin kabul edildiği ve imzaların ise bu hafta içinde atılacağı belirtiliyor...
Marsilya başkanı Dassier kulübün resmi web sitesine Niang ile ilgili önemli açıklamalar yapmış.
Çevirdiğim kadarıyla, şunları söylüyor: (9 Ağustos tarihli açıklaması)
"O perşembe günü milli takımdan dönecek ve bizim asıl endişemiz Valenciennes maçı, çünkü Brandao ve Diawara yok. Niang Marsilya'da kalacak. Niang Perşembe günü Senegal'den döner ve döndüğünde onunla konuşacağız."
+ ingilizin vereceği para belli.
Orda Kulübün Kabul Etmediği Ne Malum Net Bişey Varmı Ortada. Oyuncu Kabul Etmediyse Hadi İstediği Kadar Kulüp Kabul Etse Ne Çıkar.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fenerbahçe de 16 vermiyor ki zaten, demek ki o kadar paraya satamayacaklarını anlamışlar.Çılgın Türkle bile vermediyse diyerekBir de İngiliz takımları gündemdeyse genelde sterlin olarak yazar, arada pek fark yok ama yine de 14 milyon euroya denk gelir, eğer sterlinse.
"YÜCE ATATÜRK"
MARSİLYA BAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ!
Marsilya Başkanı Jean Claude Dassier, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Hatem Ben Arfa'nın Newcastle'a gidemeyeceğini söylerken, Fenerbahçelilere de müjdeyi verdi.
Başkan yaptığı açıklamada, "Hatem bizimle kalacak. Kiralık vermeyi düşünmüyoruz. Hele ki Niang'ın Fenerbahçe'ye gittiği şu dönemde..." açıklamasında bulundu. Fransız Başkan, Ben Arfa'yı isteyen Newcastle'a mesaj gönderip futbolcunun peşini bırakmasını isterken, bir yandan da Niang'ın Fenerbahçe'ye geleceğini doğrulamış oldu.
Ya Ekimde 31 yaşına girecekk bir oyuncuya 8 M euro civarı bir bonservis bedeli vererek transfer etmek ne kadar doğru bilmiyorum hem günü kurtaracak transfer yapılmaycak dediler Niang transferi günü kurtarmalık değil mi ben şüpheyle yaklaşıyorum Nianga
Taraftarla bir olup, gol yollarında sorun olmadıkça bana göre Martin Palermo gibi uzun süreli bir transfer olur..
Asıl mesele bizim taraftarımızla iyi geçinmesi onla anlaştığı zaman kulübde uzun süre oynayacağını düşünüyorum..
F.Bahçemize gelmek için Kulübüne rest çekip gelen oyuncuyu 2 kat bağrımıza basarız![]()
Niang 3-4 sene daha ust duzey top oynar 8 milyon euroya
Aldigin adam kapali kutu degil, cok buyuk aksilikler olmazsa herhangi bir takima yararli olmamasi imkansiz
Fenerbahçe için değil rest çekmesi bence para için ama neyse..
Niang transferi isabetli olr , en azından Gökhan'dan Semih'ten 2 kat daha iyi bir golcü , su konudada Eralp'e katılıyorum su yasında insan en cok para kazanacagı yere gitmek ister oda bu yüzden restini çekti.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Resti para için çektiyse o parayı hangi takım veriyor?