sana jubile yapmadan yolladılar ya çok koydu be .sana ve diğerlerine yaptıklarında olduğu gibi .
sana jubile yapmadan yolladılar ya çok koydu be .sana ve diğerlerine yaptıklarında olduğu gibi .
Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu.Jübile yapılmaması banada çok dokundu.
Hem kişiliği hem futbolu ile tam bir futbolcu. O türkiyenin gelmiş ve gelecek en iyi defans ve kaptanı.O nu anlatmaya kelimeler yetmez
B(Bülent)üyük K(Korkmaz)aptan
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Helal olsun böyle oyunculara..Büyük Kaptan kalbimizdesin.
Efsane kaptanın UEFA kupası finalinde kolu çıkık halde oynaması yeter size soruyorum hangi oyuncu kolu çıkık halde maça devam eder?
"Büyük Kaptan" Bülent Korkmaz takimimizin basina gecti.
Kendisine basarilar diliyoruz, yürekten destekliyoruz !
Ona güvenimiz sonsuz ! Başarılar Büyük Kaptan
Hırsı yeter büyük kaptanın.İnşallah başarılı olursun kaptan.Her zaman arkandayız.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Teknik Direktörlüğü hakkında bazı şüphelerim var fakat , karakteri yeter![]()
Futbolculuğu tartışılmazdı. 22 sene tek renk. Hoşgeldi yuvasına. İnşallah teknik direktör olarakta başarılı olur.{Kaptan KORKMAZ;kim olursa olsun mücadele eder}
{Kaptan KORKMAZ;kim olursa olsun kafa tutar}
{Kaptan KORKMAZ;canla başla mücadele eder}
{Kaptan KORKMAZ;her kupayı kaldırır}
{Kaptan KORKMAZ;
çünkü bilirki,muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur}
Üstteki mesaj süpermiş.
Umarım çok başarılı olursun Büyük Kaptan!
Başarılı olacagına yürekten inanıyorum , hoşgeldin kaptan...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Takım Kaptanına geri döndü !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kewell ile Bülent Korkmaz. Kader onları tekrar birleştirdi![]()
Leeds macında Kewell ın içinden gecerek topu kapmıştı Kewell da indirip kırmızı ile atılmıştıAyrıca Nonda ile de aynı takımdalar şimdi
![]()
Onun tecrübeleri İnşallah bordo maçına yansıyacaktır.
Aslında çok ilginç bir olay ya
Düşünsenize bi. Floryadaki Evinizin bahçesinde top oynuyorsunuz kendi kendinize. Sonra 2 adam gelip çok yeteneklisin Galatasarayda oynamak istermisin diyor. Paftan başlıyorsun birer birer yükselerek takımın efsane futbolcusu oluyorsun. Ve en sonundada o takımın Teknik Direktörü.
Eski Açık Sarı Desene filminden ufak ama tüyleri diken diken eden bir bölüm.
http://www.facebook.com/home.php?ref...5358609&ref=nf
Güvenim sonsuz kendisine, inancım tam !
Bül3nt Korkmaz, Bizde !![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Bülent Kaptan yuvasındaki ilk maçını almak üzere...
Bugün Bülent Korkmaz Farkını gördük. Saol Bülent , Varol Bülent !
Skibbe sana teşekkürler.
Kaptan sana canımız feda !
bül3nt
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
bence futbol adamları kısmına taşınmalı.
Bülent Korkmaz'ın sitesine üye olmak istiyorum fakat olamıyorum hata veriyor![]()
Büyük Kaptandır öylede kalacak.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Skibbe'nin kondisyonsuz takımını toparlamaya çalışırken harcanan adam. Seviyoruz kendisini. Unutmasın, "Ayrılanlar Hala Sevgili"...
Bir gün tekrar gelip bu sefer başarılı olacaksın büyük kaptan
Mücadeleci yapısına hayran kalsam da agresif tavırları nedeniyle futbolculuğu döneminde pek sevmezdim kendisini. Ama jübilesinin yapılamaması bence kötü oldu.
Saygımız sonsuz kendisine, kredisi hiç bitmez bu kulüpte. Kolunu sardırırken annesinin iznini bekleyen bir çocuk gibi heyecanlıydı Arsenal maçında. Keşke hiç bitmeyecek bir efsane olsaydı, fakat yıllar onu da yaşlandırdı. Ama bu satırları okuması mümkün olursa kendisine sesleniyorum. Biz seni seviyoruz Büyük Kaptan. Bir gün geri dön...
"Florya topraktı, o cesur..."
Keşke geri dönmesinin bir yolu olsaydı...