1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Nağmalup 4-3-3 Taktik Paketi(Screenshotlu-açıklamalı)

Hybrid View

Quote Originally Posted by tuzlali20
    Ben zaten senelerdir Man United la oynarım. O yüzden pek oyuncu sıkıntım olmaz. İstediğim güçte oyuncuları 2 sezon sonra toplarım yani. Bide senin bu taktiği 4-4-2 wings'in corner taktiği ile birleştirirsen mükemmel olaca. Adam süper yapmış

Taktiği bulamadım. upload edip koysan olmaz mı?
    atak kornerden gol atılmıyo bu taktikle ama onlar korner kullandığı zaman genelde gol atıyrum çünkü 3 adamım ilerde kalıyo ve top onlardan birine gelirse -ki geliyor- ben golü atıom dostum korner taktiğyle pek uğraşmam ama istersen sen yap ben yapamam çnkü o baska bi arkadaşımızın taktiği

ayrıca taktiği nasıl bulamadın anlamadım linkte mi problem var
    edit:link sağlam çalışıyor. bu arada yeni bi 4-3-3 daha ekledim

Dostum senin taktiği indirdim o nu demedim ben . Vieri training i bulamadım. Onu upload etmeni istemiştim. Senin linkler çalışıyo çatır çatır...

Dostum senin taktiği indirdim o nu demedim ben . Vieri training i bulamadım. Onu upload etmeni istemiştim. Senin linkler çalışıyo çatır çatır...
    al arkadaşım ama ben bunu yasak diye biliyorum inşallah değildir
    vieri training:
    http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28309

bu arada taktiklerden hangisini kullanıyosun

Quote Originally Posted by notformoney
    al arkadaşım ama ben bunu yasak diye biliyorum inşallah değildir
    vieri training:
    http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28309

bu arada taktiklerden hangisini kullanıyosun
    Walla şu anda hiç birini kullanmıyorum. Taktikleri deniyorum ölesine bi oyun açtım bakalım nolcak die. Ama 442 wings taktiğin de hiç başarılı olmadı nedense. Ben bastırdım udinese 1 - 0 aldı maçı ne iş anlamadım. Birazdan senin taktikleri denicem. Ama ben 2 senedir hep kanatlarla oynadım. 5 - 3 -2 yi cm 04 de denedim. fm 5 te 442 denedim. Bu oyn acayip değişik kendi taktiğimle porto 3 çekti bana . Seninkini denicem mutlaka aldığım sonucu yazıcvam merak etme. İlk maçım chelsea ile ...

Walla şu anda hiç birini kullanmıyorum. Taktikleri deniyorum ölesine bi oyun açtım bakalım nolcak die. Ama 442 wings taktiğin de hiç başarılı olmadı nedense. Ben bastırdım udinese 1 - 0 aldı maçı ne iş anlamadım. Birazdan senin taktikleri denicem. Ama ben 2 senedir hep kanatlarla oynadım. 5 - 3 -2 yi cm 04 de denedim. fm 5 te 442 denedim. Bu oyn acayip değişik kendi taktiğimle porto 3 çekti bana . Seninkini denicem mutlaka aldığım sonucu yazıcvam merak etme. İlk maçım chelsea ile ...
    hangi takımsın bilmiyorum ama chelsea ye karşı udefend ile oynayıp oyuncuları en uygun mevkilere koyarsan yenilmezsin gerisi senin amr-aml-sc oyuncularının hızları ve bitiriciliklerine kalmış

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu arada ben en basta yazmayı unuttum taktiği indirenler kusura bakmasın taktiği uygularken oratasahadaki 2 mc yi oyun kurucu ve sc yi atak oyuncu olarak seçin
    çünkü kontraya kalkarken onemli olan topu çok çabuk atak oyuncuya taşımaktır
    u defendi kullanırken daha etkili olmasını istiyorsanız 1,2 gol attıktan sonra :
    pas odağı olan bolümü her iki kanat olarak,
    pas tutnude doğruan yapmayı unutmayın

Quote Originally Posted by notformoney
    hangi takımsın bilmiyorum ama chelsea ye karşı udefend ile oynayıp oyuncuları en uygun mevkilere koyarsan yenilmezsin gerisi senin amr-aml-sc oyuncularının hızları ve bitiriciliklerine kalmış

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu arada ben en basta yazmayı unuttum taktiği indirenler kusura bakmasın taktiği uygularken oratasahadaki 2 mc yi oyun kurucu ve sc yi atak oyuncu olarak seçin
    çünkü kontraya kalkarken onemli olan topu çok çabuk atak oyuncuya taşımaktır
    u defendi kullanırken daha etkili olmasını istiyorsanız 1,2 gol attıktan sonra :
    pas odağı olan bolümü her iki kanat olarak,
    pas tutnude doğruan yapmayı unutmayın
    Takımım Man Utd.
    tim howard
    G. hainze, m. Silvestre. , Rio ferdinand, gary neville
    jarome rothen, leo messi, tuncay(scholes), c.ronaldo
    R. van Nistelrooy, rooney

dediğim gibi oyunu ölesine açtım leo messi yi tuncayı rotheni denemelik aldım bakalım nasıl olcak die deniyorum yani ...

Takımım Man Utd.
    tim howard
    G. hainze, m. Silvestre. , Rio ferdinand, gary neville
    jarome rothen, leo messi, tuncay(scholes), c.ronaldo
    R. van Nistelrooy, rooney

dediğim gibi oyunu ölesine açtım leo messi yi tuncayı rotheni denemelik aldım bakalım nasıl olcak die deniyorum yani ...
    eğer wayne rooney i amr-aml de oynatırsan iyi oynamaz söyliyim ronaldo yu amr,tuncayı aml y koy nistelrooyu da sc yani rooney yedek kalır ben ingiltereyi çalıştırdığım için gs ile rooneyin napıp napmıcağını biliorum bu taktikte verim alamazsın saç baş yoldurur leo messi yi mc nin sol tarafında oynat mc nin diğer yanına lucho gonzalesi al dm yede madem man utd sin cambiasso yu alabilirsin onun dışında defansın ii ama man utd olsan bil benim sana tavsiyem chelsea ye karşı u defendi kullan benim kadrom şu an acayip güclü ikinci sezonumun ortasındayım sadece songu sattım yabancılarımdan onun dışında necati dir ergündür kimse kalmadı ama songu sattığım için bin pişmanım demek istediğim kadroyu oturttuğun anda bozma sakın
    ben yeni ss ler koyucam bide şimdi sadece psv yi yenmek için bi taktik yapıyorum geçen sezonda çok zorlamıştı beni şimdi önceden alıyorum önlemi onuda koyucam yakında

Mesaj Yetkileri