Arkadaşlar.Ya ben belirttimde zaten o 1 sezonda 64 gol yeme olayı CM4 teydi.Ki oyunu uzun zamandur oynuyosanız CM serileri ile FM serieri arasındaki realite farkını bilmelisiniz.Onunla bu bir değil tabiki.FMde yazdığım gibi 1 kez başıma geldi.Ayrıca bana Stekelenburg u öneren arkadaşa tşk. ediorum ama kardeş ben One on Ones i düşük olan kalecileri pek tutmam
.Bende size kaleci önereyim şimdi böyle dert yanınca herkes bizi acıların çocuğu sandı.
Bi kere benim taa CM4 ten beri bütün serilerde hastsı olduum FREYim süper kaleci.F. Henrique,Kameni,Marcelo Grohe bunlar orta düzeyde takımlarınız için.Küçük takımlara ise Kim young-kwang,Enyema,Opdal,Arenas(gelecekte cok ii oluo ii bi antreman programıyla tabi),Gordon.....Daha fazla futbolcu desteği almak isteyen arkadaşlar(mevki önemli değil) Mail adresimden ulaşabiliriler.Herkeze bol golllllllllllllllü FMler
...

.Ya ben belirttimde zaten o 1 sezonda 64 gol yeme olayı CM4 teydi.Ki oyunu uzun zamandur oynuyosanız CM serileri ile FM serieri arasındaki realite farkını bilmelisiniz.Onunla bu bir değil tabiki.FMde yazdığım gibi 1 kez başıma geldi.Ayrıca bana Stekelenburg u öneren arkadaşa tşk. ediorum ama kardeş ben One on Ones i düşük olan kalecileri pek tutmam
.Bende size kaleci önereyim şimdi böyle dert yanınca herkes bizi acıların çocuğu sandı.
...
Alıntılı Yanıtla