Niang kısa vadede iyi bir transferdir, hayırlı olsun. Parası biraz fazla ama Fenerbahçe'ye dokunmaz.
Böylelikle sanırım Güiza veda ediyor...
Aslında çokta kısa vade sayılmaz çünkü bu adam Afrikalı 3 hatta profesyonelligine göre 4 yıl üst düzey oynayabilir.Bu ligde 3 büyüklerde kaç yabancı 3-4 sene oynuyo ki sonuçta.Defansif orta saha almalıyız kesinlikle ama hücumuda defans gibi oynayabilen yada tempolu en azından mesela Zokora gibi.bugün izleyip bizde olmasını hayal edecegim![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
7 Milyon € mu fazla, şaka yapıyorsunuz heralde.
Bu dönemde bu fiyata böyle forveti kim almış? Bugün, en kötü forvetin fiyatı 5 Milyon € avrupada.
7 milyon cok uygun fiyat yahu Niang icin.Parasinin karsiligini verebilecek bir oyuncu Niang..
niang bizi istemeseydi marsilya kapıyı 10'dan açmıştı zaten.
(/s)
yönetime kızıyoruz ama transferlerin maliyetleri çok olumlu eskisi gibi para saçmıyorlar.Şimdi birde önlibero hatta isteğe baglı(benim için olmasada olur) stoper alırlarsa mest ederler taraftarı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Stoch 5.5 milyon euro (2 taksit)
Dia 6 milyon euro
Niang 7 milyon euro (2 taksit)
Caner 3 milyon euro
Bu sezon eksik görülen bölgelerimize transfer yaptık. Biraz şaşırdım.
@sananes Yönetim ilk kez paraları nereye harcayacağına dair güveneceği birine klübü teslim etti. Tabi transferlerde Aykut Hoca'nın rol oynadığı düşünülürse mantıklı transferler gerçekleşiyor. Mesela başka bir hocaya bu kadar paralar harcanmasa ve kötü bir sezon geçse ilk kez teknik direktörün sonrada o teknik direktörü göreve getiren yönetimin kellesi alınmaya çalışılır. Fakat durum şu ki Aykut Kocaman kellesi alınacak biri değil. Bundan dolayıda yönetim rahat davranıyor.
Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Diego Lugano Fenerbahçe Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu.
Kendisi hakkında basında çıkan olumsuz haberlerin ve spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Uruguaylı yıldız, "Dört senedir buradayım. Artık Türk basınını tanıyorum. Nereden ne gibi olumsuzluk çıkaracaklarını iyi biliyorlar. Bu yüzden benim hakkımda da polemik çıkartmak üzerine kurulmuş bir senaryo, bir süredir gazetelerde yer alıyor. Özellikle altını çizmek istediğim tek bir nokta var; ben tek bir sakatlık yaşadım. O sakatlığım da dünya kupasında başıma gelmişti. Tatil süresince ve buraya geldikten sonra zaten bu sakatlığım biraz daha iyiye gitti. Yeni sakatlıktan kesinlikle söz edemeyiz. Zaten daha önce de dizimde aynı bölgeden sakatlık yaşadığım için tedavi sürecinin nasıl geçtiğini biliyorum. Geri dönüşüm yine ağrılı oldu, ben zamanla yaptığım antrenmanlarla takıma dönmeye çalıştım. Bu çalışmaların sonunda hücrelerimin kendisini yenileyeceğini zaten biliyorum. Yeni sakatlıktan söz etmek kesinlikle mümkün değil ama ağrıdan söz edebiliriz, o dönemde de ağrılarım vardı, şu anda da az da olsa ağrılarım var ama bunlar bu tür bir sakatlık için gayet normal. Burada ekstradan yaptığım güçlendirme çalışmalarım dizime çok yararlı oldu. Bunun bilinciyle milli takıma gittim. 64 dakika kadar oynadım. Çünkü milli takımdan zaten sakatlıkla dönmüştüm ve zorlamadan oynamam gerektiğini biliyordum. Ağrılarım hala var ama bu sakatlık için yeterli zamanı geçirdiğime inanıyorum. Gazetelerde yazanlar ya da hakkımda söylenenler gerçeği yansıtmıyor. Bunun bilinmesini isterim" dedi.
Fenerbahçe taraftarının kendisini iyi tanıdığına inandığını dile getiren Lugano, "Özellikle şunu ifade etmek istiyorum; taraftarın benim nasıl bir kafa yapısı, nasıl bir düşünce tarzı, nasıl bir davranışın içinde olacağımı her zaman bildiklerine inanıyorum. Bu zaten beni çok rahatlatan bir konu. Hiç bir spekülasyona yer vermek istemiyorum bu konuda. Ben elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak, her zaman aynı şevkle, dört sene boyunca Fenerbahçe'ye hizmet ettim. Yine aynı olacak. Tamamen hırsla elimden geleni yapmak için sahada olacağım." şeklinde konuştu.
Spor Toto Süper Lig'de üzerlerindeki sorumluluğun bilincinde olduklarını söyleyen Lugano, "Son üç seneye baktığımız zaman maalesef şampiyonlukları bir türlü yakalayamadık. Geçen senede maalesef son anda şampiyonluktan olduk. Bu sene çok daha fazla sorumluluk, çok daha fazla beklenti var omuzlarımızda. Taraftarlarımızın çok fazla beklentisi olduğunu biliyoruz. Bunları karşılamak için ben kendim ve takım arkadaşlarım adına elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın sözünü vermek istiyorum. Yeni başlangıç ligin ilk maçı, nasıl başlarsak öyle gideceğini de iyi biliyoruz. İyi bir başlangıç yapıp beklentileri karşılamak, biraz baskıyı azaltmak adına elimizden geleni yapacağız. Çok büyük bir yükümlülük olduğunu söylemiştim omuzlarımızda. Tabii ki Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe, taraftarıyla çok başka oynayan takım, onların arkadan itici güç olduğunu birçok maçta gördük. Taraftarlarımız inanılmaz derece destekliyor. Ama bu maç maalesef onlar yanımızda olmayacak. Fenerbahçe her şekilde kazanmayı bilmesi gereken bir takım. O yüzden bir şekilde bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapıp beklentileri karşılamak adına bir adım atmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
Fenerbahce.org
Lugano'yla ilgili dedikodular da son bulur umarım.
Niang çok iyi transfer oldu. Gyan'a bahsedilen paraların verilmemesine mi sevineyim üst düzey bir forvet aldığımıza mı sevineyim şaşırdım. Kadrodaki 5. gol kralımız oldu. Fransa gibi sert bir ligde istikrarlı şekilde ağları sarsan bir oyuncu benzer özellikteki ligimizde de büyük iş yapar gibi geliyor bana. Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun.
Artık önlibero alma zamanı. İnşallah alırlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fransa liginden kaliteli iki siyahi futbolcu transfer ettik, biri Issiar Dia, diğeri Niang. Hep de transfer arayışlarımız Fransa liginden oldu bu yıl, politika çok doğruydu. Remy, Gyan, Gallas gibi isimler gündeme geldi. Doğru politika izledik. Ön liberoda da sıkıntı olduğu aşikar, Cristian'ı gönderip Fransa'dan bir ön libero alsak dört dörtlük bir takım olmuş olacağız.
Andre Santos, Lugano, Stoch, Dia, Niang. 5'i kesin oynayacak. Bilica stoper oynayabilir ön liberoya transfer yapılmazsa veya Alex oynayabilir. Eğer ön libero alırsak onu takıma koyarız.
G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos
(Fransa'dan alınacak siyahi, fizik gücü yüksek bir ön libero)
Dia-M.Topuz-Emre-Stoch
Niang
Bence muhteşem bir kadro olur. Hem defansif hem ofansif anlamda sıkıntı yaşamayız böyle bir kadroyla.
Bu Zokora ile kesinlikle ilgilenip almamız gerek bence yaşlı biraz ama sorun deil bi sistemi kuralım yenisini buluruz bi kaç seneye
Sira onlibero'da simdi.Umarim yine Fransa'dan zenci bir onlibero bulup anlasiriz![]()
Selçuk ve Ceyhun'u alamayız, onu unutun. Yiğit İncedemir alınabilir.
Aslında Marco Aurelio tekrar alınabilir, son durumu nasıl bilmiyorum ama koşa koşa gelir transfer teklifi yapılsa. Hem yerli statüsünde.
A.Santos, Bilica, Lugano, Cristian, Deivid, Alex, Stoch, Dia, Niang, Güiza.
Şu an 10 tane yabancımız var. 8'e indirmemiz lazım. Muhtemel bir ön libero transferinde bu sayının 7'ye inmesi gerekiyor.
Bilica kalacak, gitmesi söz konusu değil, A.Kocaman kalacağını söyledi.
Gitmesi muhtemel isimler, Cristian, Deivid ve Güiza.
Bana göre şu tabloda Deivid ve Güiza gidecek gibi görünüyor, eğer bir ön libero transferi yapacaksak, Cristian da yolcu.
Deivid'in gönderildiği haberini duyduğumuz gün epey mutlu olacağız birçoğumuz sanırım.
Fransadan bir ön libero ile ilgileniyormuşuz. Ne kadar doğru bilemem tabi.![]()
TariboWest
ön libero alınacakmış, hem de fransa'dan. ama şart koymuş, paok'u geçersek o da gelir. isim bilinmiyor şimdilik.
alex devre arasında gidiyorum demiş. yönetim de sıcak bakıyormuş.
(/s)
Selçuk ve Ceyhun gelmelerini istedikleri takdirde cüzzi bir miktara alabiliriz. İkisininde kontratının son senesi.
Ön liberoya Manisa'nın Yiğit İncedemir'i satacağını sanmıyorum ama parasını verirsek her halükarda alırız. Yiğit'in 2 yıllık daha kontratı olması lazım ama ManisaSpor o bölgede Mehmet Nas'ı SivasSpor'a kaptırdıktan sonra o bölgeden adam satacağını sanmıyorum. Marco Aurelio alınabilir. 1 sezon oynar tam kapasite diğer sezona kadarda ön libero sorununu çözmek içinde bir nefes alabiliriz. Cristian'ın gideceğini sanmıyorum. Deivid'e çeşitli Brezilya klüpleri tarafından teklifler geldi fakat Deivid maaşını beğenmediği için teklifleri reddetti. Güiza konusunda ise gideceği artık çok belli oldu Niang alındıktan sonra.
Alex'i gönderirken kuyruğuna teneke bağlamamlıyız. Bu takımda pek birşey yapmamış olan Roberto Carlos sırf yıldız futbolcu diye krallar gibi yollandı. Carlos'a o yapıldıysa Alex'e 10 katı yapılmalı ve ileride kendiside kabul ederse klübün idari veya teknik bölümünde bir görev verilmeli. Ön Libero konusunda transfer haberini duyunca çok sevindim. Adam akıllı biri gelsin artık yıllardır almadığımız Lig TV'yi aldırtacam babama.
Artık Naldo+Zokora ikilisini istiyorum, böyle bir ikili de alınırsa ligi domine ederiz![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alex'e tabiki 10 katı yapılmalı o PVH'den bile efsane bu takımda.Fransadan ön libero Alou Diarra mı dersinAlex hakkındaki benim düşüncem kendisi de kabul ederse artık kulübede beklemesi ve takım zorlandıgında onun mükemmel tekniginden yararlanmak, yarım saat civarı oynayacagı için kondisyon açıgıda göze batmayacaktır bu sayede.Böyle yaparsak sene içinde Alexsizliğe alışabiliriz ve seneye Alex'in ülkesine döndüğü zamanlarda minimum seviyede sorun yaşarız
ön libero için aklımdan n'koulou geçiyor.
90 doğumlu ve monaco'nun önliberosu. umarım alabiliriz.
(/s)