Wigan Paul Jewell'ı gönderdikten sonra iflah etmedi.Geçen senede pek iç açıcı bir durumda değildiler.Bu sene küme düşerlerse şaşırmam.City-Tottenham maçının 2. yarısına bakabildim, bir takımın başına Mancini varsa o takımda istediği kadar yıldız olsun, o yıldızlardan minimum performans almayı çok iyi becerebilen bir teknik adam.Tabi takıma katılan yeni oyuncuların uyum süreçleri olacaktır elbette.Ama bu topu rakibe bırakıp mahkum bir oyun oynanacağı anlamına gelmiyor.Mancini'yi sezon sona ermeden göndermeleri benim için sürpriz olmaz açıkcası.Chelsea'nın maçına bakamadım ama, sonuca göre yorum aypmam gerekirse, bana göre yine bu yılın şampiyonluktaki en büyük adayı.Arsenal-L'pool maçı Hodgson'un takımı mental açıdan ne kadar toparlayabildiğini görmek adına zor, bir o kadarda geçerli bir sınav olacak.Bu sene layık olduğu Premier Lige yeniden dönen Newcastle'de olacak gözüm kulağım.Premier Lige çıkılan ilk yılda her ne kadar ilk 10 yeterli olsa da, Avrupa Ligi'ne katılabilecek kalitede bir kadromuz var yinede.Ah Ben Arfa bir gelseydi.

Alıntılı Yanıtla