Kayserispor'da İnter Toto heyecanı!
Kayserispor'un İnter Toto Kupası'nda 1 Temmuz'da oynayacağı Sopron maçının programı belirlendi. Sarı kırmızılıların 29 Haziran'da Macaristan'a gideceği açıklandı.
Genel Menajer Süleyman Hurma, kafilenin THY'nin tarifeli uçağıyla sabah İstanbul'a, oradan da Budapeşte'ye gideceğini, karayoluyla da Sopron'a hareket edileceğini belirtirek şunları söyledi:
"Kafilemizde yer alacak futbolcular Sopron'da, yönetici ve medya mensupları ise Budapeşte'de kalacak. Maçımızı saat 19.00'da oynadıktan sonra da 2 Temmuz'da Kayseri'ye döneceğiz."
HAZIRLIKLAR TAM YOL
Bu arada Kayserispor, hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmalarla sürdürdü. Sarı kırmızılı futbolcular, bu sabah Şeker Fabrikası yanındaki Keykubadiye Gölü çevresinde kros yaptı. Krosun ardından, teknik kadro tarafından dört ayrı grup halinde dar alanda paslaşma, ikili top sürme ve paslasma çalışması yaptı. Kayserispor'da antrenmanlar da sabah ve akşam olmak üzere ikiye indirildi.
TARAFTARDAN BAKLAVA
Kayserispor'un antrenmanından önce taraftarlar, 2 tepsi baklava getirdiler. Baklava tepsilerini kaptan Bülent Bölükbaşı'na veren taraftarlar, "Kayserispor bu sezon hepimizin gururu ve onuru oldu. Aynı başarıyı, sizden bu sezon da bekliyoruz. Destekçiniz olacağız" dediler.
Baklava, antrenmandan sonra sarı kırmızılı futbolculara dağıtıldı.
REŞAD SADIGOV'A, "REŞO AĞA" LAKABI
Kayserisporlu futbolcular, antrenmanların en neşeli oyuncusu olan Azerbaycan milli takımının da kaptanlığını yapan Reşad Sadıgov'a, "Reşo ağa" lakabı taktılar.
Sarı kırmızılı takımın geçen yıl ikinci yarı maçlarında sakatlığı nedeniyle oynayamayan futbolcusu Reşad, ülkesinde tedavi olduktan sonra Kayserispor'a döndü. Her iki ayağına olan hakimiyeti, çabukluğu ve topu oyuna sokmadaki başarısıyla dikkati çeken Reşad Sadıgov, neşeli tavırlarıyla yine arkadaşlarının gözdesi oldu. Antrenmanlara en erken çıkıp ısınan, arkadaşlarıyla yaptığı güreşler ve esprilerle gündemden düşmeyen Reşad Sadıgov, şöyle dedi:
"Geçen sezon ayağımdaki stres kırığı nedeniyle sıkıntılı günler yaşadım. Ardından, ülkeme döndüm, tedavi süremin bitmesini bekledim. Sonra da Kayserispor'un izniyle Nefçi takımında kiralık olarak oynayıp sezonu kapattım. Bu sezon, Kayserispor'a olan borcumu ödeyeceğim."
21.06.2006
Kaynak : DHA