Sayfa 300 / 1204 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
8,971 ile 9,000 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

4.haftada teknik direktörümüz Fatih Terim'miş gibi bir his var içimde. 2. ve 3. hafta maçları da birbirinden zorlu hani, 3 haftada 1 puan filan alırsak şaşırmayacağım.

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Zaten bu sezon Şampiyon olamazsak Rijkaard yolcudur burası kesin İBB'yi vasatın altındaki oyuncularla üst sıralara oynatan Abdullah Avcı Galatasaray'ın başında görmek istediğim tek isim.
    Rijkaard'a mükemmel bi takim kurdular da adam oynatmadi herkes sakat alternatifi yok oyuncularin oyuncular basit hatalar yapiyo mücadele etmiyo Rijkaard mi suclu

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Rijkaard'a mükemmel bi takim kurdular da adam oynatmadi herkes sakat alternatifi yok oyuncularin oyuncular basit hatalar yapiyo mücadele etmiyo Rijkaard mi suclu
    Abdullah Avcı'da ki takım çokmu iyi kardeşim Ondada ki oyuncular Galatasaraydakilerden 3 gömlek altda ama neler yaptığını görüyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen sene Frank Rijkaard'ın elindeki kadro 2000 yılından sonra Galatasaray'ın kurduğu en sağlam kadroydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'a oyuncularımız bunlar deseler Rijkaard da kendi sistemini kurar. Ama Rijkaard'a her zaman içi boş vaatler sunuyorlar adam da istediği futbolu oynatamıyor.. Orası öyle Eralp ama o kadroyu korumadılar işte.

Kagit üzerinde iyiydi ama forvetsiz ciktik cogu maca

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Geçen sene Frank Rijkaard'ın elindeki kadro 2000 yılından sonra Galatasaray'ın kurduğu en sağlam kadroydu.
    Taki Nonda gidene kadar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    4.haftada teknik direktörümüz Fatih Terim'miş gibi bir his var içimde. 2. ve 3. hafta maçları da birbirinden zorlu hani, 3 haftada 1 puan filan alırsak şaşırmayacağım.
    4 hafta erken derbiden sonra belli olur Bursa maçına gidecektim hevesim kaçtı valla ya

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Bence Rijkaard Devre arası gelmeden bile gidebilir.Durum gerçekten vahim.Hem oyuncuların hem Rijkaard'ın kendini toparlaması lazım.Şu Sivas maçında Galatasaray'ın forması beraberliği alırdı.Galatasaray gibi bir takımda bulunmanın kıymetini bilsinler.Kıymetini bilmeyenler(Necati,Ceyhun,İbrahim Akın vs.) küme düşmemek için tırmalar dururlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milan Elano'ya 9M€ bonservis teklif etmiş bizimkiler kabul etmiş, Milan Elano'ya GS'den aldığı 3,5M€'yu önermiş ama vergileri Elano ödiyeceği için eline geçen net para daha az olacağı için Elano kabul etmemiş ikna etmeye çalışyorlarmış

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ203346SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Milan Elano'ya 9M€ bonservis teklif etmiş bizimkiler kabul etmiş, Milan Elano'ya GS'den aldığı 3,5M€'yu önermiş ama vergileri Elano ödiyeceği için eline geçen net para daha az olacağı için Elano kabul etmemiş ikna etmeye çalışyorlarmış

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ203346SXQ
    Hadi artık ikna ol da,takım da transfer yapsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oldukça garip bir durum. Elano Milan'a gitmek için ikna edilmeye çalışılıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Elano Milana giderse İtalya Liginde ağzımız açık onu izleriz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Bence Rijkaard Devre arası gelmeden bile gidebilir.Durum gerçekten vahim.Hem oyuncuların hem Rijkaard'ın kendini toparlaması lazım.Şu Sivas maçında Galatasaray'ın forması beraberliği alırdı.Galatasaray gibi bir takımda bulunmanın kıymetini bilsinler.Kıymetini bilmeyenler(Necati,Ceyhun,İbrahim Akın vs.) küme düşmemek için tırmalar dururlar.
    İbrahim Akın ? İBB'de oynayan sanırım onun GS ile ne alakası var?
    Necati Ateş sanırım Onun GS ile alkası olmasına rağmen küme düşecek bir takımda oynamıyor.
    Ceyhun Eriş Galatasarayla hiç bir alakası yok toplasan 10 maç oynamadı Galatasarayda 10 yıl önce..

O takıma laik olmayan Reykart yaptığı hareketler falan sanırım onu çok fazlasıyla pohpohlamışlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Elano Milana giderse İtalya Liginde ağzımız açık onu izleriz.
    Keşke kafası burada olsa da,ağzımız açık kendi takımımız da izlesek.Ama durum böyle değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kendi takımımızda ağzımız açık izlemek için yanında Mustafa sarp , Ayhan akman gibi adamların bulunmaması lazım. Elanonun yeri Galatasaray değil. Onun yeri çok büyük takımlar. Yanında klas adamları koyarsan süper oynar. (Brazilya milli takımında olduğu gibi )
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Keşke kafası burada olsa da,ağzımız açık kendi takımımız da izlesek.Ama durum böyle değil.
    Defansta top kaparken mi ağzı açık izleyeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Defansta top kaparken mi ağzı açık izleyeceğiz
    Onu orada kullanan Rijkaard.Adam 10 numara pozisyonunda oynamadı ki.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Onu orada kullanan Rijkaard.Adam 10 numara pozisyonunda oynamadı ki.

Elano'nun işini yapacak doğru düzgün bir adam yoktu ki orta sahada adam da gitsin 10 numarada oynasın.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hadi artık ikna ol da,takım da transfer yapsın.
    ne alakasi var sanki elano gidince elanodan daha iyisimi gelecek? hatta hic transfer bile olmayabilir.. elano kalmali bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

elano giderse insallah gelir inamoto , bouzid gibi 2 adam acik ara sampiyon oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elano kesinlikle kalmalı takımda.Bu yönetim transfer yapamıyor zaten bir de Elano giderse..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ne alakasi var sanki elano gidince elanodan daha iyisimi gelecek? hatta hic transfer bile olmayabilir.. elano kalmali bence.
    O kadarını da düşünür herhalde yönetim.Elano gidince,yerine adam almayı düşünecek kadar akıl olsa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İbrahim Akın ? İBB'de oynayan sanırım onun GS ile ne alakası var?
    Necati Ateş sanırım Onun GS ile alkası olmasına rağmen küme düşecek bir takımda oynamıyor.
    Ceyhun Eriş Galatasarayla hiç bir alakası yok toplasan 10 maç oynamadı Galatasarayda 10 yıl önce..

O takıma laik olmayan Reykart yaptığı hareketler falan sanırım onu çok fazlasıyla pohpohlamışlar..
    Türkiyede tek büyük takım Galatasaray olmadığı gibi bir gerçek olduğu için her takımdan örnek verdim.Hepsi kendilerine verilen şansları değerlendiremedi ve şimdi sadece Büyük maçlarda kendilerini parçalayıp tekrar büyük takımlarda oynamak istiyorlar.

Şuanki Kadrolara baktığımda en zayıflardan biri Antalya gibi görünüyor.Düşmemeye oynacakları yüksek ihtimal.

Abdullah Avcı'nın da İBB gibi vasat'ın altında bir takımla üst sıralara oynaması,Galatasaray gibi bir takımında Sivas'a yenilmesi ve çok kötü oynamasından sonra Rijkaard'ı ve birkaç Galatasaraylı oyuncuyu bu formaya layık görmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    5 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz star da maç izlemeyi özledim bu yönetim hala neyin hesabını yapıyor merak ediyorum..
    Ben hatırlamıyorum nerdeyse abi 10 yaşındaydım o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

böyle gittiği sürece bizimde hatırladıklarımız silinecek kafadan valla rezillik başka birşey değil.Ağlanacak halimize gülüyoruz napalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübün marka değeri Şampiyonlar Ligi'ne gidemediğimiz her sene biraz daha düşüyor. Sıradan bir Avrupa takımı olma yolundayız. Zihniyet değişimi şart bu takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İliç'in PSV'ye attığı bir golü hatırlıyorum akabinde 2-1 yenilmiştik.

Bir de 3-2'lik L'Pool maçı var tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    İliç'in PSV'ye attığı bir golü hatırlıyorum akabinde 2-1 yenilmiştik.

Bir de 3-2'lik L'Pool maçı var tabii.
    Bir liverpool maçını hatırlıyorum bir de Cihan Haspolat'lı Juventus'a bir gol atmıştı o baya eskiydi onu hatırlıyorum başka da bir şey yok Bu sene de gidemezsek artık ümidi kesicem ŞL'den.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    5 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz star da maç izlemeyi özledim bu yönetim hala neyin hesabını yapıyor merak ediyorum..
    L'pool maçlarından beri o kadar oldu mu ya

Mesaj Yetkileri