Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 46. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Antalyaspor kazanır
-
Beraberlik
-
16.Ağustos.2010, 00:44
Öncelikle Antalya'Nın tam olarak hazır olmadığını söyleyelim sonra Fenerbahçe'ye geçelim.
Sezon başında 13-14 oyuncu vardı, hazırlık maçlarında sürekli aynı oyuncular, YB maçlarında aynı oyuncular vardı. Sakatların dönmesi beni transferden daha mutlu eder diyordu hep Aykut Kocaman.
YB maçından farklı 7-8 oyuncu bugün sahadaydı, sanırım bu da yeterlidir farkı görmek için. Semih'in ben de varım demesi için son şansı, pek sanmıyorum ama inşallah beni yanıltır dedim ve öyle de oldu. 3 gole direk etki etti. Gökhan'ın golü ise zaten acayipti, herkes şaşırdı.
Antalya kötü olsa da, Fenerbahçe'nin isteği, sürekli tek paslar yapması, hep dikine düşünmesi çok keyifli bir 45 dakika izletti bize. 2. devre zaten tamamen kontrollü oyuna döndü takım, fark daha da artabilirdi yine de.
Semih, Alex, Gökhan, Mehmet, Emre öne çıkan isimlerdi, Lugano'nun savunmaya girmesi daha derli toplu hale getirmiş takımı ama yine de üzerine gelen rakip olduğunda görmek lazım.
Mehmet'in etkili oyunu, Özer'in sakatlığı atlatması ile Dia'nın da artık yerini garanti görmüyorum. Dia kulübede oturabilir, Semih kötü oynayana kadar Niang formayı giyemez. Aykut Kocaman bu konuda adaletli davranacaktır, Semih atmaya devam ederse, oynamaya da devam eder ama ilk kötü maçında yedeğe geçer.
Beklentilerin aksine güzel bir maç ve galibiyetle açılış oldu. Ayrıca alternatifli hücum elemanları ile sıkıntı yaşanan anlarda çok farklı şeyler denenebilir, orta sahaya Cristian'dan daha iyi isim alınırsa, çok daha güzel günler görebiliriz. Daha ciddi rakipler karşısında da bu kadroyu görüp (PAOK ve Trabzon maçları) daha doğru yorumlar yapabiliriz.
Bu arada maçı 90 dakika izlemek isteyenler varsa, Fenerbahçe TV, salı günü saat 24'de maçın tamamını verecek, kaçırmayın.
Mesaj Yetkileri