Quote Originally Posted by USHAKA View Post
Galatasary'la oynuyorum. Büyük takımlarla oynarken Galatasaray gibiyiz. Ama Kasimpasa gibi adı küçük takımlarla ve ligin son 5-6 sırasındaki küçük takımlarla oynarken futbolcular maça hiç kendilerini vermiyorlar ve büyük maçlarda çok iyi sonuçlar almama rağmen bu maçlarda hep puanlar kaybediyorum. Asları dinlendirip, birkaç genç hevesli yedek takviyesi yapmayı denedim. Maç öncesi "Taraftar için oynayın", "Galibiyet bekliyorum" gibi gaz çalışmaları denedim. Ne yaptıysam olmuyor arkadaşlar. Sizin bir öneriniz var mıdır?
aynı sorun bende de vardı fb yi rahat yenip ibb ye takılmıştım kısa yoldan çözümü oyundan sinirle çıkıp bi daha oynamak
zaten şöylede demişti bende sende de dedimi bilmem asistan manager:
"takımımız küçük takımlarla oynarken sıkıntı yaşıyor"
diye böyle bişeydi maç öncesi fazla atıp tutmadan işte kesin yencez atak oynicaz diyoruz ya ters tepiyor da olabilir ben yencez (mesela fm 2006 da yenilirsek şapkamı yerim) dedikçe takım kötü etkileniyordu nedense o da benim fm 2006 takımımın fazla profesyonel olmasındandı nasıl profesyonellikse neyse o geçmişte kaldı artık
en sonunda ibb maçı öncesi umudum yok dedim oyuncular kızdı bana ama sıka sıka yenmeyi başardık.
sonuç olarak değişiklik yapmak gerek farklı laflar taktikler takımlar mesela maça nasıl olsa yenicem deyip atak çıkmamak counter ile çıkmak umudum yok demek takımı değiştirmek veya olmazsa hiçbiri tatile gitmek topu da asistana atmak
hadi bol şanslar...