zaten demiştim ileride olduğunu sende belirtmiş oldun tşkkr.
diğer oyuncunun eksiği derken tabi bu bir oyun ben oyunun zekası açısından demek istedimdi anlatamadığım için kusura bakma yani bence ya 196 olanı göndermeli (ki olmaz!) yada yanına ona yakın bir adam almalısın.(o da zor tabi çok pahalı oluyorlar!)
hatalara gelince ben editörden bi oyuncuyu sarışın yaptım (sarışın bayan olduğundan normaldir

) ama oyunda sarışın mıdır nedir belli olmuyor neyse o sorun değilde oyuncuların koşuşlarına daha doğrusu koşamayışlarına hastayım devidi mi örnek alıyorlar(yengeç dansı var ya) bilmem acaip bir koşuşları var yan yan gidiyorlar vs.
savunmaya yanıtım da alan savunması olabilir mi yani alanı savunurken adam adamayı bırakmış falan yani oyun adına söylüyorum yani gerçekte sen yanındaki adamı görür bi müdahale yaparsın ama oyun onu düşünemiyor olabilir mi acaba yada oyuncunun görüşü falan?
oyunu satmak istiyorlarsa bence nss3 ü örnek alsınlar (hatta nss 4 2010 dahil olmak üzere!) çok basit olmakla beraber bu oyunu seviyorum zira oyuncu olarak oynuyorum öyle sadece izleyip fıtık olmuyorum yani.

hadi iyi oyunlar.