1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Digitürk & Uyumlu Uydu Alıcısı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Peki arkadaşlar benim uydu alıcım var. NEXT YE-2000X Plus .

Uydu alıcımda kart yeride var. Kart yerine slot alıp içine lig tv kartını koyup taktığımızda çalıştırıyor. Peki ben bunun için sadece kartı alsam ne kadar öderim. Yani bu paket olayı falan çok karışık. Ben sadece GS,FB,BJK,TS ve Bursaspor'un maçlarını izlemek istiyorum diyelim. Sadece Lig tv kartını alıp uydu alıcıma taksam ve izlemeye başlasam buna aylık mı para ödeyecem ve bu para ne kadar olacak.

Konu açılmışken sorayım dedim.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Peki arkadaşlar benim uydu alıcım var. NEXT YE-2000X Plus .

Uydu alıcımda kart yeride var. Kart yerine slot alıp içine lig tv kartını koyup taktığımızda çalıştırıyor. Peki ben bunun için sadece kartı alsam ne kadar öderim. Yani bu paket olayı falan çok karışık. Ben sadece GS,FB,BJK,TS ve Bursaspor'un maçlarını izlemek istiyorum diyelim. Sadece Lig tv kartını alıp uydu alıcıma taksam ve izlemeye başlasam buna aylık mı para ödeyecem ve bu para ne kadar olacak.

Konu açılmışken sorayım dedim.
    Tolga bizde yeni aldık , ne yazık ki uydu alıcını kesin olarak değiştiriyorlar.Bizim eski model digitürk'ün verdiği uydu alıcı vardı onu da kabul etmediler . Artık kartlı sistem yokmuş . Sen şampiyonlar paketi'ni alacaksın , bunun daha çanak masrafı falan filanıda var .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Mesaj Yetkileri