Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Niang varsa Niang oynar. Dünyadaki futbolcuları A, B, C, D, E, ... gibi sınıflamaya kalkarsak, Niang B sınıf bir futbolcu ve takımda kesinlikle oynar, oynayacak da. Semih-Niang'ı oynatır umarım Aykut Kocaman. Hem adaletli hem güzel bir seçim olur. Tek forvet sevdasından vazgeçilse bence daha iyi sonuçlar alırız.

Issiar Dia da transfer edildiyse, kulübe için edilmedi. O da oynayacaktır mutlaka, yoksa Aykut Kocaman kendisiyle çelişir. Kafasında nasıl planlar var bilmiyorum, en iyi kendi bilir, transferleri yapan o, belli planları olan o. Yakında göreceğiz. Çok merak ediyorum kafasındakini.
Niang nasil B sinfii futbolcu ben onu anlamiyorum adam avrupanin en iyi 10 forvetinden birisi niang 1. sinif topcu son 5 sezon marsilyada harikalar yaratmis bir oyuncu yönetimin dedigi gibi fransa liginin en cok konusulan oyuncusu bu kesinlikle dogru fransa ligini biraz takip edenler bilir... hatta yanilmiyorsam arsenal teklif yapmis gecen sene marsilya vermemis...

dün macta antalya bekledigimden cok kötüydü takim zorlanmadan kazandi tebrik etmek lazim 25 dakikada isi bitirdiler.. fakat bu mac kesinlikle ölcü olarak alinamaz cok kötü direncsiz bir takima karsi oynadik 90 dakikada kalemize en fazla 4-5 kere gelebildiler... dün ridvan dilmeni izledim cok dogru tespitlerde bulundu young boys macinda ilk 11 de 8 oyuncu farkliydi as oyuncular degillerdi eksik olan 8 oyuncu gelince takim asil oyununu oynamaya basladi bir sakatlik felan olmassa paoka karsi galibiyet bekliyorum.. dün mehmeti cok begendim bu gidisle dia'ya formayi kaptirmayacak gibi görünüyor.