Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

4 16.00%
  • Beşiktaş kazanır

18 72.00%
  • Beraberlik

3 12.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Bucaspor - Beşiktaş [1. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hadi 1 gol daha olsun ya .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Hadi 1 gol daha olsun ya .
    2-3 gol mü verdin Tolga?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yok 1.5 gol üstü verdim yani 2 gol olsa yetiyorda. Bir türlü olmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tolga

Güzel maç oldu benim için zevkli oldu çünkü 2 takımda oynadı. Bu sıcakta ligin ilk maçını kazanmak çok iyi oldu.Taraftarlar İnönüye çevirdi İzmir'i.

Guti durdu durdu maçı aldı işte yıllardır eksik olan şey buydu. Geçen seneki Beşiktaş olsa bu maç 0-0 bitmişti.

Necip kesilmez bu takımdan artık. Haftaya devamını bekliyoruz inşalalh.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Necip'i milli takıma almıyorlarsa ben o teknik adamın teknik adamlığını sorgularım. Nuri Şahin flan yalan.. Necip ileride milli takımın bel kemiği olacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bucaspor ilk yarı iyi kapandı.Bunun üstüne sıcak hava,iyi olmayan zemin eklenince golü bulamadık.Guti'nin ikinci yarının başında Bobo'ya attırdığı gol çok iyi oldu.Golü bulamadığımız her dakika işimiz zorlaşacaktı.İyi ki varsın Guti.Bu paslarıyla bize bu sezon çok puan kazandıracağını düşünüyorum.Ayrıca geçen sezonki Beşiktaş olsa kesin 0-0 biterdi düşüncesine katılıyorum.İşte yıldız oyuncuların farkı burada ortaya çıkıyor.Geçen sezon bunun sıkıntısını çok yaşadık.Guti'nin kilidi açtırması maçı kazanmamızı sağladı.Sezona galibiyetle başlamış olmak güzel.Son olarak şunu söylemek istiyorum.Rıdvan inşallah bir önce oynayacak duruma gelir.Erhan ile,Ekrem ile olacak iş değil valla.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Ağustos.2010 at 02:11
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Daha farkLı kazanabiLirdik. Sezona gaLibiyet iLe başLamak güzeL. Guti fizik oLarak kendisini toparLadıkça bu attığı pas sayısı da artıcak. Arada HJK maçLarının oLması ve arka arkaya maç oynayacak oLmamız fiziki açıdan daha da güçLenmemizi sağLayacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

http://www.marca.com/2010/08/14/futb...281820747.html

Bu transferler bunun için önemli işte. Avrupa Q7 ve Guti'den beri Beşiktaş'ın her gelişmesini takip ediyor, sıradan bir lig maçını bile haber yapıyor.

Bu macla ilgili tek soyleyecegim sey: Necip Uysal..Ileride cok buyuk oyuncu olacak diye dusunuyorum..Milli takimda da degisilmez isimlerden birisi olacaktir..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quaresma'nın soL ayağının bu kadar zayıf oLduğunu biLmiyordum.Her güzeLin bir kusuru misaLi..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Dikkatle izleyemedim maçı(sohbet ortamı vardı) ancak gözlemleyebildiğim kadarıyla Necip'e çok faul yapıldı.Hatta bi ara Necip'e o kadar sert giriyorlardı ki 1 dakika da 2 sarı kart yediler Necip'e yapılan faullerden...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beklediğim gibi bir maç oldu, fazla tempo olmadı karşılaşmada. Özellikle Necip ve Guti orta alanda sivrilen isimlerdi. Fakat Necip'e sürekli faul yapılması ve bu faullerin de direk sakatlamaya yönelik olması beni oldukça kastı. Bari bu çocuğu kaybetmeyelim. Takım ilerde futbolcuların da birbirlerine ve sisteme iyice alışmaları sonrası daha da iyi olacaktır.

DİPNOT: Spikerlere uyuz oldum resmen. Sürekli bilgi, sürekli sohbet. Maçı anlatmaktan çok birbirleriyle konuşup durdular boş yere. Zaten maç sonrası yayında da bir dolu aksaklık ve yanlışlıklar yaşandı. Daha ilk maçtan böyle olacaksa koca lig bu yayın anlayışıyla bitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş maça 4-3-3 ile başladı.Schuster geldiğinden bu yana 4-2-3-1 ya da 4-3-3 kombinasyonlarında kanat forvet bölgesinde Nihat'ı oynatmamıştı.Ama bugün sağ forvet olarak Nihat oynadı.Buca ise 4-5-1 dizilişiyle sahadaydı.Amaç orta sahayı kalabalık tutup özellikle Guti'nin pas yollarını kapatmaktı.

Buca çok diri ve istekli başladı maça.İlk 15 dakika oyuna sokmadılar Beşiktaş'ı.Özellikle Ragıp,İ.Dağaşan ve Leko üçlüsüyle Guti ve Necip'i iyi kapattılar.Beşiktaş orta alanda topa sahip olamayınca kanatlardaki Quaresma ve Nihat'ı topla buluşturamadı.15 dakikadan sonra Beşiktaş üzerindeki ölü toprağını attı ve rakip kaleye gitmeye başladı.Üstüste iki defa Quaresma'nın sıfıra inmesiyle pozisyon buldu.İlkinde Guti arka direkte iyi yükseldi,kafası yan ağlara gitti.İkincisinde ise Guti'nin Onur Tuncer'in belini kırdığı pasla topla buluşan Quaresma'nın çıkardığı topa gol vuruşunu yapacak kimse yoktu ceza sahası içerisinde.Bu iki pozisyon Beşiktaş'ın yıllardır girmekte zorlandığı pozisyonlardı.Quaresma'nın sıfıra inmeleri,Guti'nin ise araya saldığı zehirleri Beşiktaş taraftarının uzun zamandır göremediği varyasyonlardı.Bu iki pozisyon dışında tehlikeli diyebileceğimiz iki pozisyon daha vardı.Bobo'nun dönüp vurduğu ve Carlos Fernandes'in üzerine giden top.Duran top organizasyonunda Guti'nin boşa çıkıp müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamadığı poziyon.Buca ise ilk yarı boyunca maçın ilk dakikaları haricinde en uçta oynayan Emre dahil topun arkasına geçerek savunma yapmayı tercih etti.Önde basan Beşiktaş savunmasının arkasına hiç sarkamadılar.Çünkü o boşluklara top bırakacak kalibrede oyuncu yok orta alanlarında.

İkinci yarının ilk düdüğüyle 60'a kadar gol gelmezse maçın Beşiktaş açısından çok zora gireceğini düşünüyordum ki Guti,Bobo'yu gol yapmaya mecbur bırakan pası attı.Bobo'da yaptığı düzgün vuruşla bunu geri çevirmedi.Golden sonra Beşiktaş hiç alışık olmadığı set oyununu denemeye başladı.Özellikle Guti'nin pas trafiğindeki katkıları sayesinde bir nebze başarılı olundu.Guti'nin fizik olarak hazır durumda olmaması sonucu oyundan düşmesiyle birlikte yine iki taraflı -git gelli- oyun oluştu.Buca ikinci yarıda oyuna dahil ettiği hızlı ve driplingleri olan Sercan-Mendy ikilisi ile rakip kaleye daha cesur gitmeye başladıysada yaratıcılık konusunda zayıf kaldılar.Mendy'nin Ernst'in hatalı pasında topla buluşup yaptığı aşırtmadan başka tehlikeli bir pozisyon gerçekleştiremediler.Birkaç karambolüde Ferrari ve Zapo iyi savuşturdu.Son dakikalarda kaybedecek birşeyi kalmayan Buca'nın ileri çıkmasıyla Beşiktaş rakip yarı alanda büyük boşluklar buldu.Ancak yanlış tercihler,beceri eksikliği ve şanssızlıklar dolayısıyla farkı artırmayı başaramadı.

Beşiktaş'ta beklerin özellikle hücumda yetersiz kalışları oynanmak istenen hücum futbolunu sekteye uğratıyor.Lig başladığından bu yana her maçta söylüyorum; Erhan ile olmaz.Azmi,hırsı,dayanıklılığı,çalışkanlığı ve iyi niyeti mükemmel ancak teknik vasıfları sıfır.Önü bomboş olmasına rağmen doğru düzgün orta yapamıyor.Top sürüşü kötü,dripling yok.Ekrem'in topla arası daha iyi,o bölgede onun oynaması daha iyi olacaktır.Nihat'ı sağ çizgiye attığınız zaman yokları oynamaya devam edecektir.Nihat'ın o bölgede yaptığı tek olumlu iş var.Çizgide oynamayı sevmediği için sürekli içe katediyor.Bu sayede rakip bekide gezdiriyor ve kendi bekine boş alan yaratmış oluyor.Bek Erhan olunca buda pek işe yaramıyor.Yani Nihat kanatta oynamamalı.Schuster bu sene bunu ilk defa yaptı.Bugün ki maçtan sonra sanırım bir daha yapmayacaktır.Necip büyülemeye devam ediyor.Bugün Guti'nin oyundan düştüğü anlarda sazı eline alıp orta alanı toparlaması ve rakibi eksik bırakan hamlesiyle alkışı haketti.Genel anlamda Beşiktaş'ın bugün çok iyi futbol oynadığını söylemek yanlış olur.Ama saha zeminin içler acısı halini,maçın büyük bölümünde forveti dahil topun arkasına geçen bir Bucaspor olduğunu,takımın beyninin -Guti- henüz fizik olarak hazır olmadığını ve takımın maç sabahı İzmir'e geldiğini unutmamak lazım.Lige iyi başlamak moral açısından da olumlu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Guti'nin asisti cok klasmis

Beşiktaş'ı iyi gördüm şu anda bence lige oldukça hazır durumdalar.Bir tane forvet transferi gelirse bu takım tutulmaz artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Şu anda maçların özetini televizyondan izleme imkanımız yok. Yarın sabahı bekliyeceğiz haliyle. Eğer internette bir özet varsa link verebilirmisiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.facebook.com/#!/TurkcellSuperLigHD

burdan izleyebilirsin maçların özetlerini

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    http://www.facebook.com/#!/TurkcellSuperLigHD

burdan izleyebilirsin maçların özetlerini
    Sağol ama Facebook hesabımı 8 ay önce kapattım ve açmaya hiçte niyetli değilim. Yardımınız için yinede teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necip Uysal , izlerken yukarıda bir arkadaşın dediğini söyledim milli takıma alınmazsa olay çıkarırım , çok büyük yetenek gerçekten , guti öğretmenliği çok seviyormuş yapışsın gutiye bildiği herşeyi öğrenmeye baksın 2-3 seneye avrupanın devlerine gider

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Erhan'ı kimse beğenmiyor(ben de çok beğenmiyorum) ama yine de İbrahim Kaş faciasından daha iyi oynuyor.
    Ayrıca gol de çok güzeldi. Guti'nin pası kadar Bobo'nun vuruşu da çok güzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Guti'nin muhteşem asisti ve Bobo'nun şık vuruşuyla kazandık. Lige galibiyetle başlamak önemliydi.

Tebrikler Kartalım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Guti'yi cok begendim.. Besiktas iyi oynadi cok cabaladi fakat forvetlerde is yok acil forvete ihtiyaclari var ne bobo ne nihat bu takimda gol atamaz bobo yine 10-12 gol barajinda takilir nihat atarsa 4-5 tane atar en fazla carew gibi bir adam lazim bu takima.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bobo arkasında ölü bir Nihat, Ekrem Dağ ve Tabata'yla 12 gol attı. Bence bu sene aynı performansla 20 golü geçer.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri