1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Yugoslavya Ligi

Hybrid View

Quote Originally Posted by laziale View Post
    Tamam bir ara bakacağım yazıya, tarayıcı da bulduğum zaman hemen atarım aklımda şimdi..

Yugoslavya'nın neresinden hemşerim?

Balkan Kupası'na Samsunspor bile katıldı hatta bildiğim kadarıyla kupada ya finale çıktı ya da kupayı aldı, yanlışım var ise düzeltin.. Dediğin gibi Kızılyıldız'ı ve diğerlerini burada görmek çok keyifli olurdu..

Geçenlerde de bir haber okudum, Sırbistan başta olmak üzere diğer liglerin de federasyon başkanları görüşmelerde bulunmuş. Görüşmeler sonucunda yepyeni bir federasyon ligi kurulması konusunda ortak fikir yaratmışlar. Şimdilik görüşmeler devam ediyor, özellikle güvenlik konusunda çok titiz davranmaya çalışıyorlar. Eğer böyle bir lig olacaksa bütün eski Yugoslav takımlarının iyiliğine olur, en güçlü gözüken Partizan bile elemeleri geçemez duruma geldi. Dinamo Zagreb futbolcu fabrikası diye bilinir, daha geçen gün Sheriff'e elendi avrupa kupasında. Umarım böyle bir birleşme olur..
    Yeni bir federasyon zor fakat ortak bir ligin kurulması yararlarına olur.Bir nevi uluslararası maç niteliği taşır ve mecburen genç oyuncularını da oynatmak zorunda kalıcaksın bu tip maçlarda.
    Her sene 4 balkan takımının katılacağı bir turnuvayla başlansa devamı gelir ama ilk adım lazım.
    Dinamo zagreb bizim gençlerbirliği gibi, bul,yetiştir,sat politikası uyguluyorlar. Partizan'da şuan o konumda teker teker gönderiyorlar. Tosic,Ljajic gibi takımın yıldızlarını sattılar.Fakat oyunculara da hak vermek lazım, cazip değil kalmaları.

Bizim büyükler pirlepe diye biliyorum, sen neresinden

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by partizanlion View Post
    Yeni bir federasyon zor fakat ortak bir ligin kurulması yararlarına olur.Bir nevi uluslararası maç niteliği taşır ve mecburen genç oyuncularını da oynatmak zorunda kalıcaksın bu tip maçlarda.
    Her sene 4 balkan takımının katılacağı bir turnuvayla başlansa devamı gelir ama ilk adım lazım.
    Dinamo zagreb bizim gençlerbirliği gibi, bul,yetiştir,sat politikası uyguluyorlar. Partizan'da şuan o konumda teker teker gönderiyorlar. Tosic,Ljajic gibi takımın yıldızlarını sattılar.Fakat oyunculara da hak vermek lazım, cazip değil kalmaları.

Bizim büyükler pirlepe diye biliyorum, sen neresinden

Hemşeriyiz kardeşim

Mesaj Yetkileri