benden önce kimse açmasın diye başlıkta devrik olmuşMesut ile 6 yıllık prensipte anlaşma sağlandı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
6 yıllık maşallah![]()
En istediğim yere gitti.Mesut Vander Vaart'tan daha iyi oyuncu ve gelişmeyede açık.dünyanın en önemli oyuncuları arasına ismini yazdıracak umarım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
yapma mesutyıllık6-7m euro alacakmış(?)
Barcelona ben bildiğimden beri hep büyük takım olmuştur. Real'in tek büyük olduğu dönemler diktatör tarafından desteklendiği dönemlere gelir.
Vergilerle 4-4.5 Milyon€'ya filan geliyor işte![]()
Real Madrid harcıyor ve karşılığını fazlasıyla alıyor. Tam bilmiyorum ama Ronaldo'yu aldıktan sonra sattıkları Ronaldo formalarından Ronaldo'nun bonservşs parasından daha bir ücret kazandıklarını biliyorum.
şunu hatırlayalım bunlar sadece transferler giden paralardaha çok gider kalemi var
Ama Real Marid'in de Çinden ABD'ye , İngiltere'den Japonyaya , Güney Afrikadan Rusyaya her ülkeden geliri var ticari anlamda ?
Sadece Çin'de yada sadece Japonyada sattıkları ürünler bizim 18 takımı da toplar![]()
werder normal şartlarda 25-30 milyon eurodan aşağı karla satmazdı ama son senesi olduğu için çok daha cüzi bir rakama gidiyor.
hayırlısı olsun, mourinho'nun takımında daha da bi evrilecektir. türk olarak onu izlemek benim için gurur verici açıkçası...
Adama o kadar da kızdık neden ALmanya miLLi takımını seçti diye. Eğer Türk miLLi takımında oynayan Türk Mesut oLsaydı haLa Werder Bremende devam eder, bir kaç sezon sonra Türkiye ye feLan geLip sıradan bir oyuncu oLurdu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
adamlar bütün dünyada ürün satiyor sadece amerikada cinde degil
Madrid kazandığını harcıyor City ne yapıyor![]()
Sabah arkadaşım sporx'te gördü bu haberi.Bakıyorduk işte habere.Hürriyet kısmını görünce direk kapat,okumaya gerek yok dedim.Kapattı o da.![]()
So what?
Saike
Sevilla dağıtmış diyorlar..
3-1 .
barça 1-0 da öne geçmişti halbuki
ReaL Madrid bu sezon hiç bi kupayı bırakmaz
eLLerinden geLse dünya kupasını biLe alırlar![]()
Mesut iyi oyuncu ama Real'de gerekli şansı bulabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca ilk Türk asıllı oyuncu mu oldu Realde oynayan ?
Mesut Özil kaliteli oyuncu ancak Real Madrid ayrı bir dünya; bence Mesut şuan Real Madrid seviyesinde değil. van der Vaart'ın Bundesliga kariyeri Mesut'un Bundesliga kariyerinden daha parlak olmasına rağmen van der Vaart Real Madrid'te bekleneni veremedi ve muhtemelen bu transferle birlikte gözden çıkarıldı. Bana göre Mesut Arsenal, Liverpool ayarında bir takıma gidip ordan Real Madrid'e sıçramaya çalışmalıydı. Tüm bunlara rağmen Mesut'un, çok genç olması ve Mourinho ile çalışacak olması gibi avantajları da var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İspanyol Kulübü Real Madrid, uzun süren görüşmeler sonucu Werder Bremen'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil'i kadrosuna kattı.Bugün Werder Bremen kulüp binasına gelen Mesut ve iki takımın yöneticileri, Madrid yönetiminin teklifi 15 milyon euro'ya çıkarmasıyla anlaşmayı sağladı. Anlaşmanın 5 yıllık olacağı öğrenildi. Alman Milli Takımı formasını da giyen Mesut, özellikle 2010 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplamıştı.
transfer resmiyet kazandı.
(/s)
Bizim medya da seviniyor şimdi altı üstü Alman bir oyuncu Reale gitti. Tek fark türk pasaportunun olması onunda bizi etkileyen ve yararı olan bir getirisi yok.
Mesut Özil R.Madrid'de
Real Madrid, Mesut Özil'in transferi konusunda Real Madrid ile her konuda anlaşmaya vardı.
0
1
17 Ağustos 2010 Salı - 16:44
Sporx.com
İspanyol Kulübü Real Madrid, uzun süren görüşmeler sonucu Werder Bremen'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil'i kadrosuna kattı.
Werder Bremen kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Mesut'un kulüpten ayrılacağı ve Real Madrid ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Her iki kulübün de bu konuda bugün öğleden sonra anlaşmaya vardığı ifade edilen açıklamada, anlaşmanın ayrıntıları hakkında açıklama yapılmamasının da kararlaştırıldığı kaydedildi.
İspanyol basını Real Madrid'in Mesut Özil ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını ve Mesut için Werder Bremen'e 15 milyon avro ödeyeceğini ileri sürdü. Alman Milli Takımı formasını da giyen Mesut özellikle 2010 Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplamıştı.
Real Resmi sitesi açıkladı, Mesut resmen Real Madrid'de
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...eal_Madrid.htm
Screw you guys, I'm goin' home