Sayfa 26 / 80 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Transfer masaya yatırıldı

Galatasaray’da yapılacak transferlerle ilgili olarak dün geniş çaplı bir toplantı düzenlendi. Futbol Şubesi’nin patronu Adnan Polat, yöneticiler Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel’in de yer aldığı toplantıda, yerli ve yabancı oyuncu transferleri konusunda izlenecek rota belirlendi. İlk etapta kulübün mali olanaklarını masaya yatıran idarecilerin, transfer listesindeki oyuncuların şartlarını gözönünde tutarak hareket etme kararı aldığı öğrenildi. Toplantı sonrası Başkan Özhan Canaydın’a da detaylı bilgi aktarıldığı ifade edildi.
    Arda’dan yanıt bekleniyor
    Toplantıda bir de sürpriz gelişme yaşandı. İdareciler, yeni sezonda kadroda tutulmasını istediği Arda Turan’ın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Menaceriyle temasa geçilen genç yıldıza 5 senelik yeni bir sözleşme önerildiği ve kendisinden bir kaç gün içerisinde haber vermesini istendiği öğrenildi. Devre arasında Zafer Şakar’la birlikte Vestel Manisaspor’a kiralanan Arda, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmiş, Ege ekibi genç futbolcunun bonservisini almak için girişimde bulunmuştu.

Kaynak: Fanatik

polak ın geçmişteki başarıları nedir???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

aman arda çok iyi oyuncu bu sene forma şansı bulması lazım cihandan iyi oynar sağ bekte kaçırmayalım elimizden...

en azından 2 sene içinde milli takım seviyesinde futbolcu olur..
    gelecek vaadedn..

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

arda çok iyi top oynadı manisa da dönerse ve forma şansı bulursa milli formayıda kapar..

İliç: "Beni satmak istiyorlar"

Partizan’ın simge futbolcularından biriyken, 24 saatlik bir operasyon sonrası transfer edildi. Cim Bom sezonun açılış maçında Ali Sami Yen’de Konyaspor’u 2-1’le geçerken, 2 golün altında da onun imzası vardı. Daha sonraları ise gitgide düşen performansı nedeniyle uzun süre yedek kulübesinde kaldı. ‘Gitsin mi, kalsın mı?’ tartışmaları yapıldığı sırada öyle bir Beşiktaş derbisi oynadı ki, Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında varolduğunu, kendisinin de Türkiye’de kalıcı olduğunu ispatladı. 28 maç, 9 gol, 8 asistle sezonu tamamlayan Sasa İliç, Almanya’da konuştu.

‘Bir oynayabilsem...’

Hezimete uğradıkları 6-0’lık Arjantin sınavı sonrası konuştuğumuz İliç, Galatasaray’daki durumunun belirsizliğini koruduğunu açıkladı. Sözleşmesinin sürdüğünün altını çizerek söze giren Sasa, “Şu anda neler olduğunu ben de bilmiyorum. Ama Türkiye’de bulunmaktan, İstanbul’da yaşamaktan dolayı mutluyum” dedi. Yönetimin, Dünya Kupası sonrası cazip bir fiyata kendisini satmak istemesini doğal karşıladığını kaydeden Sırp futbolcu, “Bunu biliyorum. Bu politikaları çok doğal. Ancak gördüğünüz gibi oynayamıyorum. İki maçta da yedektim, bir oynayabilsem...” ifadesini kullandı.

‘Teklifler geliyor’

Sezon içerisinde Galatasaray ve Dünya Kupası Grup Eleme Maçlarında Sırbistan Milli Takımı formasıyla sergilediği performans sonrası çeşitli teklifler aldığını kaydeden İliç, “Almanya’dan ve diğer Avrupa ülkelerinden teklifler var. Ancak bunların hiçbirine şu ana kadar net bir yanıt vermiş değilim. Söylediğim gibi, Galatasaray’daki durumum belirsizliğini koruyor. Galatasaray’ın yola benimle devam edip, etmeyeceği netleştikten sonra ben de adımımı atacağım. Ancak tüm bu söylediklerim, Dünya Kupası Finalleri bittikten sonra netleşecektir. Yani bir süre daha bekleyeceğiz” dedi.

‘Hepimiz şaşkınız’

Hollanda ve Arjantin karşılaşmalarıyla ilgili düşüncelerini de aktaran İliç, “Neden yedek kaldığımı bilmediğim gibi, Arjantin’den nasıl altı gol yediğimizi ve hala gol atamamızın nedenini de bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kimse bunu bilmiyor. Şu anda herkes şaşkın” yorumunu yaptı. Yıldız futbolcu, “Henüz Galatasaray transfer yapmadı. Bu konu hakkında neler söyleyeceksin?” şeklindeki sorumuza ise, “Kimse transfer yapmadı ki... Dünya Kupası bitsin, o da olacaktır. Transfer er ya da geç yapılır. Kadronun güçlendirileceğini düşünüyorum” yanıtını vererek sözlerini tamamladı.
    19.06.2006

Kaynak : Fanatik

iliç zaten bi sezon boyunca ne yaptı ki????
    bi ligin 2-3 haftası oynadı....
    bide ligin son 4-5 haftası...geri kalan zamanda sahada ruh gibiydi.....

ya zokoranın fiatı artmış ...

fiyatının artması normal adamın talipleri var....
    bide dünya kupasında milli takımda ilk 11 de çıkıyor sahaya....

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

eh, doğaldır fiyatının artması...

Bizimkiler beklesinler daha...

beyler deneme olarak gelen bernard a ne oldu????

şu transfer olayı beni sıktı .... nedir bu ya her sene aynı şey bu sene a.polat geldi farklı olur dedik yine aynı .... şimdi dünya kupasını bekliyoruz ... daha çok para vermek için ucuza oyuncu almak bize göre değil ....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bernard gitti galiba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

arkadaşlar dk yi beklemeden oyuncu alamzsınız çünkü hiç bir oyuncu dk öncesi gelmez adam fiyatını arttırmak için uğraşır tabiki bu normal

Nesil
    2005
    Yer
    izmir-Sakarya-Tekirdağ(öm

20 Haziran 2006 Salı
    Doğruyu söyleyin artık...

Galatasaray yaklaşık 1 aydır Gravesen'in peşinde koşuyor ya da basına koştuğunu gösteriyor. Ancak benim bildiğim kadarı ile Galatasaray Zokora ile ön protokol imzaladı.

Dünya kupası için Almanya'da olan bu futbolcunun menajeri ve kulübü ile tüm görüşmeler yapıldı ve anlaşmaya varıldı. Bu arada Gravesen'e de bir teklif yapıldı ama şu anda Avrupa'dan Gravesen'e önerilen paraların yanında bu teklif biraz komik kalıyor.

Galatasaray yönetiminin neden hala Gravesen'i bekleyip Zokora'yı açıklamadığını anlamak mümkün değil. Zira zaten önümüzdeki sezonun kombineleri satıldı yani hiçbir taraftar "aaa Gravesen gelmiyor, ben kombinemi geri vereceğim" demeyecek.

Zaten Galatasaray taraftarı da büyük yıldızın gelmeyeceğini bile bile kombinelerini aldı ama buna rağmen Galatasaray yönetimi hala sanki bu futbolcunun peşindeymiş gibi görünüyor. Tabi ki burada hoş olmayan bir başka tablo çıkıyor ortaya. Gravesen sanki Galatasaray'la oynuyor. Galatasaray'la kimse oynayamaz, kimsenin de oynatmaya hakkı yoktur.

Siz eğer isimsiz Zokora'yı Gerets istiyor diye aldıysanız kimse hayal kırıklığına uğramayacak. Tam tersine artık büyük yıldız beklentisi olmayan ama Gerets'e güvenen taraftar, yerine ve isabetli transfer yapıldı diyecek.

Bir başka konuda Heinz meselesi. Bildiğim kadarı ile Heinz için bir takımla ön anlaşma yapıldı. Ama yönetim hala Heinz'ın kupada oynayıp fiyatını yükseltmesini bekliyor. Bu arada Heinz daha kupada forma yüzü görmedi. Ve Çek'lerin elenme ihtimali çok yüksek. Robert'in Istanbul'a getirip adama kalacağı evi, alacağı parayı anlatıp neden gönderildiğini anlamak mümkün değil.

Siz hiç Barcelona'nın bir futbolcuyu şehrine getirip, dolaştırıp bir akşam yemeği yedirdikten sonra geri yolladığını gördünüz mü? Ya da Manchester United'ın bir futbolcuyu Manchester'e getirip " bak kardeşim burası Manchester, Londra'ya bilmem ne kadar mesafededir, balık-patates kızartması meşhurdur, kışları da yağışlı geçer" deyip geri yolladığını?

Galatasaray yönetimi bazen komik işler yapıyor. Ve bu kulübün adının Galatasaray olduğunu unutuyor. Siz Galatasaray olarak talip olduğunuz futbolcuları ve şartlarınızı açıkça o futbolcuya,menajerine,kulübüne ve sonunda da basına bildirirsiniz, gelip gelmemek artık o futbolcuya kalır.

Avrupa'da büyük diye nitelendirilen hiçbir kulüp bizde ki gizli transfer politikaları yapmaz. İhtiyacı, isteği neyse açıklar ve yapar. Ama biz de bir gizem olayıdır gidiyor. Tele-vole kültüründe gördüğümüz şu sanatçının bir birlikteliği var ama hayranlarını üzmemek için açıklamıyor gibi şark mantıklarının neden bu kulüpte olduğunu anlamak mümkün değil...

Kaynak:internetspor(Selim Benezra)

Not:arkadaşlar bu adamı pek sevmem ama dedikleri genelde dogru cıkıyor
    sanırım yönetimde tanıdıkları var
    (öncedende ribery nin gidecegini 2 hafta önceden yazıp yönetimi uyarmıştı )
    umarım dogrudur bu haber Zokora müthiş olur!!!

Galatasaray Zokora ile ön protokol imzaladı.
    İnşallah böyledir gerçekten iyi bir oyuncu Zokora...

zokora istediğimiz gibi defans önünde soldada ze roberto çok iyi işler yapacaklarını umuyorum...

G.Saray'dan Delgado misillemesi

Beşiktaş, uzun süredir transferini bitirmeye çalıştığı Delgado konusunda Basel'le pazarlıkları sürdürürken, sürpriz bir rakiple karşılaştı. Daha önce İstanbul'a getirdiği Laurent Robert'ten, Beşiktaş'ın araya girmesi nedeni ile vazgeçmek zorunda kalan Galatasaray, Arjantinli oyuncu için devreye girdi. Sarı-kırmızılı kulübün Delgado'ya karşılık Basel'e Marek Heinz ve üstüne para teklif ettiği bildirildi. Bu durumda Beşiktaş'ın işi biraz zora girecek gibi. Çünkü Basel ile ilişkiler eskisi kadar iyi değil.

BASEL TUZAĞI ÖĞRENDİ

Bunun nedeni ise Kartal'ın, Delgado transferinde uyguladığı politika. Gelen haberlere göre Beşiktaş, Arjantinli oyuncu ile yıllık 1 milyon 250 bin euroya 3 seneliğine anlaştı. 5 milyon dolar isteyen Basel'e de rest çekmesini istedi. Bonservisi 3 milyon euroya indirmesi halinde ekstradan yıllık 250 bin euro daha vaat etti. Ancak İsviçre kulübü yetkilileri, bir şekilde bu anlaşmayı öğrendiler ve çok kızdılar. Daha önce bir miktar indirim yapan Basel yönetimi, yeniden 5 milyon euroya çıktı ve tavizsiz bir tavır takındı.
    21.06.2006

Kaynak : Sabah

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

za robeto başka bi takımla anlaşmış

Mendez Aslan'a

Galatasaray'ın, Ekvador Milli Takımı'nın 8 numarası Edison Mendez için harekete geçtiği öğrenildi. Eric Gerets'in, Dünya Kupası'nda izlediği Mendez'e hayran kaldığı ifade edildi.

Ortaya Mendez

Almanya'ya giden Adnan Sezgin'in Edison Mendez'in menajeri ile görüştüğü belirlendi.

Ön libero arayışını sürdüren Galatasaray'ın son gözdesi Ekvador'lu Edison Mendez. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan 27 yaşındaki futbolcuya Eric Gerets'in de onayı ile teklif yapıldığı ileri sürüldü. Önceki gün Almanya'ya giden Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in burada Mendez'in menajeri ile bir araya geldiği ve şartları konuştuğu öğrenildi...

66 MAÇTA 10 GOL
    Ülkesinde Deportivo Quita'da forma giyen Mendez, hem takımının hem de Ekvador'un orta sahadaki beyni. 1.75 boyundaki oyuncu, 66 milli maçta 10 gol kaydetti. Dünya Kupası'nda da Ekvador'un ikinci turu garantilemesinde asistleri ile büyük payı olan Edison Mendez'in Alioum Saidou'nun boşluğunu rahatlıkla dolduracağı belirtiliyor.

GRAVESEN ZORA GİRDİ
    Öte yandan Gerets'in listesinde ilk sırada yer alan Gravesen'den kötü haberler geliyor. Real Madrid'in Gravesen'i takımda tutmaya karar verdiği ve 4 milyon euro önereceği öğrenildi. G.Saray'ın 1 milyon euro'luk teklifinin bu şartlarda Gravesen tarafından kabul edilmesinin zor olduğu belirtildi.

Ze Roberto kaçıyor

Cimbom'un istediği Ze Roberto'ya Olympiakos'un talip olduğu belirtildi. Yunan takımı, Brezilyalı futbolcuya 2 yıllığına 5 milyon euro teklif etti. Ze Roberto'nun "G.Saray beni oyalıyor. Olympiakos'a gidebilirim" dediği belirtildi.

Ze'yi komşu kapıyor!

Galatasaray'ın sol kanat için düşündüğü Ze Roberto yine elden kaçıyor. Uzun süredir gündemde olan Brezilyalı oyuncunun, Olympiakos ile anlaştığı bildirildi. Daha önce Rivaldo'yu Cimbom'un elinden kapan Yunan ekibinin, Ze Roberto'ya iki yıl için 5 milyon euro garanti para önerdiği belirtildi. Yıldızın, Dünya Kupası'ndan sonra Olympiakos'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Ön libero ve sol kanatta görev yapan 32 yaşındaki Ze Roberto, Almanya'da oynadığı futbolla formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

arda ile 2011 yılına kadar anlaşılmış.... sonunda güzel ve sevindirici bir haber çıktı .... hollanda kampına da katılacakmış ....

valla ze haberini selman doğrulamadıkça hala bize geliyor gözüyle bakarım

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

"Ze Roberto gelmiyor" şeklinde cümleler duymadığım için haberin asparagas olması kuvvetle muhtemel...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bunlar benim yorumum değil zaten alıntı yaptım
    Quote Originally Posted by Nedvedmania
    za robeto başka bi takımla anlaşmış

Mendez Aslan'a

Galatasaray'ın, Ekvador Milli Takımı'nın 8 numarası Edison Mendez için harekete geçtiği öğrenildi. Eric Gerets'in, Dünya Kupası'nda izlediği Mendez'e hayran kaldığı ifade edildi.

Ortaya Mendez

Almanya'ya giden Adnan Sezgin'in Edison Mendez'in menajeri ile görüştüğü belirlendi.

Ön libero arayışını sürdüren Galatasaray'ın son gözdesi Ekvador'lu Edison Mendez. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan 27 yaşındaki futbolcuya Eric Gerets'in de onayı ile teklif yapıldığı ileri sürüldü. Önceki gün Almanya'ya giden Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in burada Mendez'in menajeri ile bir araya geldiği ve şartları konuştuğu öğrenildi...

66 MAÇTA 10 GOL
    Ülkesinde Deportivo Quita'da forma giyen Mendez, hem takımının hem de Ekvador'un orta sahadaki beyni. 1.75 boyundaki oyuncu, 66 milli maçta 10 gol kaydetti. Dünya Kupası'nda da Ekvador'un ikinci turu garantilemesinde asistleri ile büyük payı olan Edison Mendez'in Alioum Saidou'nun boşluğunu rahatlıkla dolduracağı belirtiliyor.

GRAVESEN ZORA GİRDİ
    Öte yandan Gerets'in listesinde ilk sırada yer alan Gravesen'den kötü haberler geliyor. Real Madrid'in Gravesen'i takımda tutmaya karar verdiği ve 4 milyon euro önereceği öğrenildi. G.Saray'ın 1 milyon euro'luk teklifinin bu şartlarda Gravesen tarafından kabul edilmesinin zor olduğu belirtildi.

Ze Roberto kaçıyor

Cimbom'un istediği Ze Roberto'ya Olympiakos'un talip olduğu belirtildi. Yunan takımı, Brezilyalı futbolcuya 2 yıllığına 5 milyon euro teklif etti. Ze Roberto'nun "G.Saray beni oyalıyor. Olympiakos'a gidebilirim" dediği belirtildi.

Ze'yi komşu kapıyor!

Galatasaray'ın sol kanat için düşündüğü Ze Roberto yine elden kaçıyor. Uzun süredir gündemde olan Brezilyalı oyuncunun, Olympiakos ile anlaştığı bildirildi. Daha önce Rivaldo'yu Cimbom'un elinden kapan Yunan ekibinin, Ze Roberto'ya iki yıl için 5 milyon euro garanti para önerdiği belirtildi. Yıldızın, Dünya Kupası'ndan sonra Olympiakos'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Ön libero ve sol kanatta görev yapan 32 yaşındaki Ze Roberto, Almanya'da oynadığı futbolla formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu transfer haberlerimden bıktım 1 ay dır almadığımız oyuncu kalmadı

Ekvator'a gidelim!Bir oyuncu alalım!Ekvator'dan bir oyuncu alıp napalım?

Mendez:Fotomaç
    Kaviedes:Fotomaç&Star
    Valencia:STV

Alla alla basına bak yahu....E bütün ekvator'u alsaydık almışken.Valla arkadaşlar konuşamıyorum ööle bi durumda değilim.Yorumlarınızı bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

bu arada jan polak icin heinz takası teklif edilmis nurnbergte takasa sıcak bakıormus

Transferle ilgili bir espiride dün resmi bir gazete yapmıştı Konunun Başlıgı Şöyledi 4 Bütük takımlarımız Bir tek Ronaldınhoyu almadılar Bence haklılarda öyle isimler geçiyorki hiç kluplerın alakası olmayacak alamayacagı futbolcular bunlar. Bence dunya kupası bitene kadar ne bjk ne fener nede cimbombomumuz gerçek kalıtelı bir yabancı tranfer yapamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

wala dunya kupası bitince de kaliteli yabancı almak zorlasıcak cunku kaliteli yabancılar kupadaki performanslarıyla degerlerini katlıycak gs nin isi de daha da zorlasıcak

4 Bütük takımlarımız Bir tek Ronaldınhoyu almadılar
    Bu haber sabah gazetesinde çıktı ve ronaldinho değil pele olucak

------------------------------------------------

Cim Bom'da Çek takası

Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Eric Gerets'in transfer edilmesini istediği Çek orta saha oyuncusu Jan Polak'ı alabilmek için Marek Heinz'ı takasta kullanmayı düşünüyor. Nürnberg'te forma giyen Polak'ın, sözleşmesinin devam etmesi üzerine formül arayan sarı - kırmızılılar, Alman kulübüne Heinz - Polak takasını teklif etmeye hazırlanıyorlar.

Taktik değişikliği

Gerets'in isteğiyle başlatılan transfer harekatını yürüten Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Çek yıldız için istenen yaklaşık 3.5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulunca, görüşmeler bir süre askıya alınmıştı. Ancak yönetimin taktik değişikliğine gidip, Heinz - Polak takasını gündeme getirdiği ve temasların yeniden başlanacağı kaydedildi.

Gravesen'den gelen olumsuz haberler üzerine alternatif isimlere ağırlık veren Adnan Sezgin'in, Ekvador'un başarılı oyuncusu Castillo'yu mercek altına aldığı ve transfer durumunu araştırdığı da öğrenildi.
    21.06.2006

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    bunlar benim yorumum değil zaten alıntı yaptım
    İyi de ben o mesajı zaten sana yazmadım!

Sayfa 26 / 80 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Mesaj Yetkileri