Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?
- Voters
- 35. You may not vote on this poll
-
PAOK
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
18.Ağustos.2010, 14:00
Bizler için Yunanistan'daki maçlar, onlar için de Türkiye'deki maçlar normal maçlara göre daha zor oluyor. Ancak; Fenerbahçe tecrübeli bir takım ve çok ciddi deplasmanlardan istediğimiz skorlarla ayrılmışlığımız var. Ayrıca Paok başkan taraftarlarına; eğer siz burda olay çıkarırsanız deplasmandaki maç bizim için çok daha zorlu hale gelir demiş. Bu da Paok taraftarının pislik çıkarma ihtimalini azaltıyor. Bu açıdan ilk maçın deplasmanda olması avantaj da sayılabilir. Bir de gollü beraberlik veya galibiyet alırsak büyük yol katetmiş oluruz.
Mutlak galibiyete ihtiyacımızın olmadığı maçlarda Bilica iyi bir oyuncu, bu açıdan önemli bir eksik. Stoch hücumda rakibi karıştırabilirdi, o da önemli bir eksik. Yerine muhtemelen Caner oynayacak. Sağda Mehmet-Gökhan uyumu güzel olduğundan Dia'yı ciddi bir eksik olarak düşünmüyorum. Volkan'a gerek bu tip maçlar için tecrübesi gerekse yeteneğiyle çok ihtiyacımız var ancak yetişemezse de Mert'e güveniyorum. Mert'in kendisini göstermesi için çok önemli bir fırsat olur.
Aykut hoca formda Semih'i keserse her röportajda futbolcuların Aykut hocanın adaletine güveniyoruz sözleri sözde kalır, özde değişir. Dolayısıyla ben Semih'i keseceğini zannetmiyorum ama maçın gidişatına göre Niang kozunu kullanabilir. Bana kalırsa defansı Cristian'dan daha iyi olan Selçuk bu maçta oynatılmalı ama tahminimce Aykut hoca yine Cristian'la başlayacak.
---------------------Mert
Gökhan---Lugano---Bekir---Santos
Mehmet---Cristian---Emre---Caner
----------------------Alex
---------------------Semih
Mesaj Yetkileri