Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • PAOK

10 28.57%
  • Fenerbahçe

16 45.71%
  • Beraberlik

9 25.71%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Paok - Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç

Default Paok - Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç

19 Ağustos 2010 Perşembe
    UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu 1. Maçı

PAOK - Fenerbahçe

Stad: Toumba Stadı / 21.30

Yayin: Euro Futbol

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekir, Bilica ve Stoch cezalı.

Lugano'nun yanında İlhan oynayacak. Acaba Niang ve Semih'i beraber oynatır mı yoksa sola Caner'i mi koyar belli değil, ayrıca Dia'nın da durumu tam belli değil, ayrıca Volkan'ın durumu da belli değil.

Babacan bugün idmandaydı ama eğer Demirel oynamazsa Mert oynayacak muhtemelen kalede. Yenilmeden gelmek iyi bir sonuç olur, eksikler yine var ama YB maçlarından daha bir oyun olacaktır, bu nedenle ümitliyim maçtan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Volkan(Mert)

Gökhan - Lugano - İlhan - Santos

Mehmet - Cristian - Emre - Dia(Caner)

Alex

Semih

Boyle bir 11 ile cikariz diye dusunuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu cristianı oynatmaz umarım.Niangı bugün belki son yarım saat içinde bi zaman diliminde oyuna alır ama onla başlamaz.Özeri monte edebilir 11e gibi geliyo bana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu arada Young Boys Tottenham'i 3-1le geçti ilk maç.Sadece bize sürpriz yapan bi takım değil sanırım Young'lar

düzeltiyorum daha bitmedi dakika 60 şu an
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Niang Fransada Marsilyada 2 maçada 11 çıktı yanılmıyorsam demekki Kondisyonu iyi.En azından iyiye yakındır diye düşünüyorum.

Bizimkilerin saçma saçma hareket yapmamaları lazım malum çok ateşli bir taraftar grbunun önüne çıkacağız.

Beraberlik iyi sonuç olacakdır.Skor tahminim ise 1-2 3-1 gibi alakasız 2 sonuç
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Zor maç olacak.Dia-Stoch-Bilica forma giyemeyecek.Forvet hattında büyük ihtimal yine Semih'i göreceğiz , Aykut hoca bu formuyla Semih'i keseceğini sanmıyorum. 2.yarı maçın durumuna göre Niang'ı izleyebiliriz.

Mert

Mehmet - Cristian - Emre - Caner

Alex

Semih

Bu kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum.Umarım 2.maç için istediğimiz sonucu alırız.

Volkan oynayabilecek durumda.

Aykut Kocaman kazanan ilk 11'i bozmayacaktır.Semih,Mehmet Topuz ilk 11'de başlar.Niang skorun gidişatına göre 2.yarı oyuna girecektir.

Bilica ve Stoch cezalı.İlhan ve Caner oynayacaktır onların yerine de.

Seyirci baskısının altından kalkarsak Yunanistan'dan galibiyet ile Türkiye'ye döneceğimizi düşünüyorum.Tamam iyi bir takım PAOK ama biz onları içeride,dışarıda çok rahat yenebilecek güçteyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Niangın ismi Uefa'ya bildirildi mi bu tur için ?

F.Bahçe'nin işi deplasmanda zor olabilir ancak İstanbul'da turu geçeceğini düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Evet bildirildi Niang'ın ismi Murat Abi.

Young Boys Tottenham'ı 3-2 yendi bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu tip maçlarda deplasmanda alınacak beraberlik çok iyi sonuç olduğu için bizimde beraberliğe oynayacağımızı düşünüyorum. 1-1 biter.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu tip maçlarda deplasmanda alınacak beraberlik çok iyi sonuç olduğu için bizimde beraberliğe oynayacağımızı düşünüyorum. 1-1 biter.
    Young Boys maçıda deplasmanda berabere bitmişti. Ama sonuç hüsran.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Young Boys maçındaki kadro ve konsantrasyon bence bu maçlar için artık ölçü olmaz. Çünkü 6-7 oyuncumuz yoktu.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Young Boys maçıda deplasmanda berabere bitmişti. Ama sonuç hüsran.
    Young Boys maçları ile bu maçı karşılaştırmayın.Kesinlikle çok daha farklı olacağını söyleyebiliriz.Eksiklerimiz çok fazlaydı.Orada oynanan kötü futbolu bir daha görmeyeceğimizi söyleyebilirim.O maçta oynamayan oyuncuların Antalyaspor maçında kadroya girmesi takım oyununa nasıl katkı sağlamıştı hepimiz gördük.İlk yarıda 6-0 bile yapabilirdik maçı.

PAOK maçları YB maçlarından çok daha farklı olacak hep birlikte göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Paok'un tribün liderleriyle görüşmüş Paok başkanı... Olay çıkarmayın demiş. Videolardan gördüğümüz kadarıyla deli bir seyircisi var Fenerbahçe için çok zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Bence Antalyaspor bu sene Konyaspor'la beraber ligin en zayıf halkaları olmaya adaylar. Bu yüzden lig maçındaki skoru unutarak çıkması lazım Fenerbahçe'nin. Paok mutlaka gol ya da goller bulur düşüncesindeyim. Fenerbahçe tur için umutlu dönmek istiyorsa mutlaka gol ya da goller atması lazım ve yenilse bile 2 fark yememesi lazım. Yunan takımları Fransızlar ve italyanlar gibi iyi savunma yapıyorlar. 2. maçta kadıköy'de fark atar,turu geçeriz falan diye düşünülmemeli...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'nin eksik önemli oyuncuların dönmesi,Antalyaspor galibiyetin verdiği moralle PAOK karşısında YB karşılaşmalarından farklı bir performans göstereceğini düşünüyorum.Yine de deplasmanda işleri kolay değil.Bakalım nasıl bir maç olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bizler için Yunanistan'daki maçlar, onlar için de Türkiye'deki maçlar normal maçlara göre daha zor oluyor. Ancak; Fenerbahçe tecrübeli bir takım ve çok ciddi deplasmanlardan istediğimiz skorlarla ayrılmışlığımız var. Ayrıca Paok başkan taraftarlarına; eğer siz burda olay çıkarırsanız deplasmandaki maç bizim için çok daha zorlu hale gelir demiş. Bu da Paok taraftarının pislik çıkarma ihtimalini azaltıyor. Bu açıdan ilk maçın deplasmanda olması avantaj da sayılabilir. Bir de gollü beraberlik veya galibiyet alırsak büyük yol katetmiş oluruz.

Mutlak galibiyete ihtiyacımızın olmadığı maçlarda Bilica iyi bir oyuncu, bu açıdan önemli bir eksik. Stoch hücumda rakibi karıştırabilirdi, o da önemli bir eksik. Yerine muhtemelen Caner oynayacak. Sağda Mehmet-Gökhan uyumu güzel olduğundan Dia'yı ciddi bir eksik olarak düşünmüyorum. Volkan'a gerek bu tip maçlar için tecrübesi gerekse yeteneğiyle çok ihtiyacımız var ancak yetişemezse de Mert'e güveniyorum. Mert'in kendisini göstermesi için çok önemli bir fırsat olur.

Aykut hoca formda Semih'i keserse her röportajda futbolcuların Aykut hocanın adaletine güveniyoruz sözleri sözde kalır, özde değişir. Dolayısıyla ben Semih'i keseceğini zannetmiyorum ama maçın gidişatına göre Niang kozunu kullanabilir. Bana kalırsa defansı Cristian'dan daha iyi olan Selçuk bu maçta oynatılmalı ama tahminimce Aykut hoca yine Cristian'la başlayacak.

---------------------Mert

Gökhan---Lugano---Bekir---Santos

Mehmet---Cristian---Emre---Caner

----------------------Alex

---------------------Semih
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deplasman maçlarını NtvSpor vermiyecek miydi? :S

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Deplasman maçlarını NtvSpor vermiyecek miydi? :S
    Bilmiyorum ki bu maçın gösterilmesi lazım. Ama ne bir ses var nede başka birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne güzel deplasman maçlarını Ntvspor'dan izleriz diyorduk ama dzmart orayada el atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Profesyonel Futbol Takımımız, 19 Ağustos 2010 Perşembe günü PAOK takımı ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk karşılaşması için Selanik'e gidiyor.

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 14.00'te kalkacak bir uçakla Yunanistan'a gidecek kafilemizde 20 oyuncumuz bulunuyor. Oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Mert Günok, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, İlhan Eker, Önder, Andre Santos, Okan Alkan, Caner, Selçuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Alex, Gökhan Ünal, Semih, Niang.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yahu avrupa maçlarının kapalı kanalda verilmesi yasak değil miydi son senelerde bu d smarttan çektiğimiz nedir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umutluyum bu maçtan.1-0 alırız gibi geliyor.

Sanırım bilica stoch dia oynamayacak. Bence Antalya maçında ki ilk 11 bozulmamalı.Bilica yerine İlhan oynamalı geri kalan kadroda Stoch yerine Caner veya Özer oynamalı. Çok zor atmosferde geçecek maç.Beraberlik fena sonuç olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekir'de kart cezalısı diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

---------------Volkan

Gökhan Lugano İlhan Santos

---------------Cristian------------

Dia Emre Mehmet Topuz Caner

-------------Semih(Niang)----------

şeklinde çıkarsak daha dirençli oluruz bana göre, Alex deplasman için yedek otursa iyi olur gibi geliyor.

1-0 olsun bizim olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum

Yunanistan'a giden kadro aciklandigina gore su 11 ile cikacagiz cok buyuk ihtimalle:

Volkan

Mehmet - Cristian - Emre - Caner

Alex

Semih

Alex'le başlamak maça on kişi başlamak gibi olur bu karşılaşmada. Rakibin en önemli oyuncusu için özel tedbir alır her takım. Alex'e adım attırmazlar.

"Farklı bir Fenerbahçe olacak"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, PAOK maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu...

18 Ağustos 2010 Çarşamba - 21:53
    AA

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri PAOK'un gücünü bildiklerini belirterek, ''Ancak Fenerbahçe de son derece güçlü bir takım'' dedi.

Karşılaşmanın yapılacağı Toumba Stadı'nda antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen Kocaman, iki takım için de şanslı bir kura olduğunu söylemenin doğru olmadığını belirterek, ''Bunca rakip arasında, Şampiyonlar Ligi'nde büyük umutlarla ön elemeye başlamış, ancak elenmiş güçlü iki takımın mücadelesi olacak'' diye konuştu.

Aykut Kocaman, bir tarafıyla da çok şanslı bir kura olduğunu düşündüğünü ifade ederek, şöyle devam etti:

''Bizler açısından burada olmak çok önemli. Aynı coğrafyanın insanlarıyız. Buraya uzun yıllar sonra bir kez daha geliyorum. Aldığımız nefes aynı gibi, çok yakınız birbirimize.

Ayrıca burası Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün doğduğu bir yer. Burada olmak bu anlamda bizim için gurur verici. Umarım yarınki maç bu duygularımıza eşlik eden bir maç olur.''

Güçlü bir takımla oynayacaklarını bildiklerini kaydeden Kocaman, ''PAOK, kendi sahasında rakibe üstünlük sağlamak için her türlü enstrümanı kullanacak bir ekip. Ancak Fenerbahçe de son derece güçlü bir takım. Son 10 senede Avrupa kupalarında rüştünü ispatlamış bir takım. Yarınki maçta Young Boys karşılaşmalarının biraz daha ötesinde bir Fenerbahçe olacağını biliyorum'' diye konuştu.

''VOLKAN İÇİN SON ANA KADAR BEKLEYECEĞİZ''

Aykut Kocaman, sakatlığı bulunan kaleci Volkan Demirel'in oynayıp, oynamayacağının maç saatinde belli olacağını söyledi.

Kocaman, kaleci Volkan Demirel'in durumuyla ilgili olarak, ''Volkan Demirel için son ana kadar bekleyeceğiz. Oynama ihtimali olduğu kadar oynamama ihtimali de var'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Yeni transfer Niang'ı oynatmayı düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine Aykut Kocaman, ''Niang'ı kullanmayı düşünüyorum ancak başlarken mi, sonradan mı, bunun için 24 saatimiz daha var'' yanıtını verdi.

Fenerbahçe olarak Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istediklerini ancak bunun olmadığını dile getiren Kocaman, bundan sonra Avrupa Ligi'nde yer almak istediklerini söyledi.

PAOK'un iki maçını izlediğini, bir maçını da yardımcısının takip ettiğini anlatan Kocaman, karşılarında disiplinli ve sert bir takım olduğunu, arkasına seyirci desteğini almış, topun arkasına geçmeyi seven bir takımla oynamanın kolay olmayacağını ifade etti.

KARTLAR KONUSU

Aykut Kocaman, bir gazetecinin, ''Young Boys maçlarında oyuncular 9 sarı, 2 kırmızı kart gördü. PAOK maçı öncesi bu yönde bir uyarınız oldu mu?'' şeklindeki sorusu üzerine, şunları söyledi:

''Sadece PAOK maçı öncesi değil, Young Boys maçlarından önce de sezona başlarken bu konuyla ilgili toplantılarımızı yapmıştık ancak her zaman her söylenen, her istenen anında olmuyor. Futbol oyunu çok anlık olayların olduğu bir oyun. Anlık davranışların cezasının kesildiği bir oyun. Anlık olaylardır, ne Avrupa'da ne Türkiye'de genele yayılacağını düşünmüyorum. Zaman geçtikçe bu konuda da oyuncularımız doğru davranışlara doğru gideceklerdir. Mesleki anlamda da gitmek zorundalar zaten. Bunun dönemsel olarak, anlık bir şey olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmam.''

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri