Sayfa 307 / 1204 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
9,181 ile 9,210 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Cana geldi Ertuğrul.Hem de kaptanlığı bırakarak geldi.
    Cana'nın Arnavut olmasının ne kadar büyük bir etken olduğunu biliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Cana'nın Arnavut olmasının ne kadar büyük bir etken olduğunu biliyoruz.
    Misimovic'de Boşnak o zaman.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Misimovic'de Boşnak o zaman.
    Ben Jenas gelmez dedim. Misimoviç gelebilir. Hele bi Diego'yu alsın da Wolfsburg.
    Bizim kültürümüze yakın oyuncuların daha kolay gelecekleri yönünde kendimce mantıklı bir düşüncem var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ben Jenas gelmez dedim. Misimoviç gelebilir. Hele bi Diego'yu alsın da Wolfsburg.
    Bizim kültürümüze yakın oyuncuların daha kolay gelecekleri yönünde kendimce mantıklı bir düşüncem var.
    Düşüncene tabi ki saygım var Ertuğrul ama,şunu söylemeden geçemeyeceğim.Baros,Kewell,Elano,Neill,Cana hepsi İngiltere'den geldi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birde rüzgar gibi geçen Jo ile Giovani var Ada'dan gelen..

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Düşüncene tabi ki saygım var Ertuğrul ama,şunu söylemeden geçemeyeceğim.Baros,Kewell,Elano,Neill,Cana hepsi İngiltere'den geldi.
    "daha kolay" demiştim. ayrıca Elano ve Cana dışındaki oyuncular hangi konumdaydı gelmeden önce biliyoruz yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ali Turan'ı ben tribüne düşünüyorum.

-------------------------------Aykut----------------------------------
    Sabri--------------Neill--------------Servet------------------Balta
    ---------------------Cana----------Transfer------------------------
    -------Pino------------------Elano--------------------Arda---------
    -------------------------------Baros-----------------------------------

Cana'nın yanına yapılacak transfer için biraz paraya kıyılmalı yalnız. Bu mevkiiye yapacağımız transferle sorunları büyük ölçüde hallederiz. Bir de yedek stoperle forvet bulunursa tamamdır işte

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

galatasaray, hagi'nin kurduğu turnuvada amerikan oyuncu jeff banastey'i alt yapısına dahil etmiş sanırım.

forvet oyuncusu ve 1.87 boyunda, 17 yaşında.
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

galatasaray, hagi'nin kurduğu turnuvada amerikan oyuncu jeff banastey'i alt yapısına dahil etmiş sanırım.

forvet oyuncusu ve 1.87 boyunda, 17 yaşında.

Resmi sitede baktım ama bu konuda bir bilgi bulamadım. Maçlarda oynamış mı?

Bu arada şimdi bir haber gördüm ntvmsnbc'de.Lucescu'yla ilgili.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25123838/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanmıyorum Lucescu ile ilgili bir gelişme olacağını. Hem zaten Shakhtar'dan ayrılacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belki Luce Karpaty Lviv-Galatasaray maçını izleyecektir ama ne alaka onu çözemedim.. Kokusu çıkar yakında. Transferde çok geç kaldık gerçekten. Şimdi gelecek oyuncunun meyvesini 1-2 ay sonra anca toplamaya başlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray’dan geri adım

18 Ağustos 2010 10:59 | NTV Spor
    Zvjezdan Misimovic için Almanya'da görüşmelerini sürdüren Galatasaray Yönetimi, yüksek bonservis bedeli engeline takıldı. Wolfsburg'un istediği ücreti fazla bulan sarı-kırmızılılar, kiralama yöntemine gitmeyi planlıyor.

Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray Yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetmişti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kaldı.
    Misimovic için Fiorentına ve Schalke'nin de devreye girmesiyle fiyat yükselten Wolfsburg Yönetimi, yaklaşık 10 milyon euroya yakın bir bedel istiyor. Bir yandan Juventus’ta forma giyen Diego'yu kadrosuna katmayı planlayan yeşil-beyazlılar, bu transfer için Misımovic'den gelecek bonservis bedeline güveniyor. Galatasaray Yönetimi ise bu transfer için yaklaşık 5 milyon euroyu gözden çıkarmayı planlıyor. Tarafların bonservis bedeli üzerinde anlaşamaması durumunda sarı-kırmızılılar, kiralama yolunu da alternatifler arasında tutuyor.
    Bu arada Galatasaray Yönetimi, bir süredir ilgilendiği Lazio forması giyen Ledesma için girişimlere tekrar başladı. Özellikle teknik direktör Frank Rijkaard'ın istediği tecrübeli oyuncu için Lazio Yönetimi ile temasa geçen sarı-kırmızılılar, 6 milyon euroluk bonservis bedelini indirmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetimin, önümüzdeki hafta başına kadar bu iki oyuncudan en az birinin transferini resmen açıklaması bekleniyor.

Gel Ledesma gel gözünü seveyim ama bu Adnan Sezgin aynı zamanda pazarcı mı arkadaşım nedir ya 6 Milyon €'nun daha neresini indireceksin ver parayı al ya indirme hocam kalsın 6 ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kiralasınlar kiralasınlar.Nasılsa bonservise verecek para yok Takım 5-6 M Euro'ları veremiyor ya yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bu takımın zaten 3 Milyon € kalan parası var.. 3 Milyon € da sponsor bulamıyorlar mı?

Lucescu ertesi gün dönmüş yazıyor yazı da fakat kokusu çıkar doğru..
    Transferlerden artık ümidim yok, altyapıdan adam çıkarsınlar bari..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kimse gelmeyecek ya da transferin son gününde kötü bir adam gelecek 500.000 Dolara falan.Kaldı 13 gün.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

keşke ledesma gelse. misimoviç'ten daha çok sevinirim. Sonuçta önde oynayacak Elano var elimizde.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen bence de Ledesma gelsin dertler bitsin...

Ledesma Inter'e gitcek galiba öyle haberler cikmisti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Haber: Hilmi SEVER

- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi.
    West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
    Sezon öncesinde sıkıntılar yaşayan Keita ve Mehmet Topal'ı satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın, yapılacak yeni bir yabancı tranfser için Arda'yı satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Ancak Keita'nın satışından sonra Galatasaraylı taraftarlar nezninde büyük bir tepki alan Adnan Polat'ın bu transfere onay vermesi en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Zira başkan Adnan Polat yaptığı son açıklamada "Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.
    Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Haber: Hilmi SEVER

- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi.
    West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
    Sezon öncesinde sıkıntılar yaşayan Keita ve Mehmet Topal'ı satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın, yapılacak yeni bir yabancı tranfser için Arda'yı satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Ancak Keita'nın satışından sonra Galatasaraylı taraftarlar nezninde büyük bir tepki alan Adnan Polat'ın bu transfere onay vermesi en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Zira başkan Adnan Polat yaptığı son açıklamada "Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.
    Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor.
    Dün koyuldu buna benzer bir haber Murat abi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda West Ham gibi alt sıralara oynayan bir takıma gitmez yurtdışında. 10 Milyon €'ya gidemez zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arda Gs'den giderse şu zamanda ,Taraftar döner bıçakları iLe Florya'yı basarlar..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arda'yı göndermeye cesaret edemezler bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Galatasaray’da transferdeki hareketlilik sürerken dün ilginç bir gelişme yaşandı ve aylardır İngiltere’de bir takıma gitmesi konuşulan Arda Turanyol ayrımına geldi.
    Milli oyuncunun İngiltere’de bir takımla anlaştığı
    veAvrupa Ligi’ndeki Karpaty Lviv karşılaşması sonrası resmi açıklamanın yapılacağı belirlendi.

Geçtiğimiz dönemlerde Arda için en ciddi teklifi yapan kulüpler Manchester City, Liverpool ve Tottenham olurken, 23 yaşındaki yıldız futbolcunun bu üç takımdan biri ile anlaştığı bildirildi. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’un birkaç gündür İngiltere‘de görüşmeler yaptığı ve burada genç yıldızın transferini tamamlamak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Bulut’un, Cristiano Ronaldo’nun da menajerliğini yapan Jorge Mendes ile beraber hareket ettiği ve Arda’yı Ada’ya pazarlamaya çalıştığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı futbolcu için 10 milyon euroluk bonservis ücretinin belirlendiği ve Avrupa’da ünlü bir kulüpte oynama hayalini sürdüren Arda’nın ayrılma isteği yüzünden Galatasaray Yönetimi’nin geri adım attığı ve oyuncuya yol vereceği kaydedildi.
    Yönetimin yarınki Lviv maçında taraftar tepkisinden çekindiği için Arda’nın transferi ile ilgili detayları cuma günü kamu oyuna açıklayacağı iddia edildi. Bu sezon Keita ve
    Mehmet Topal gibi oyuncuların satışından 14 milyon euro gelir sağlayan ve Arda’yı da en az 10 milyon euroya satarak bütçesini artırmak isteyen sarı-kırmızılıların Misimovic ve diğer yabancı futbolcu için kaynağı da bu şekilde yaratacağı bildirildi. Arda’nın yakın çevresine de gelişmeleri doğruladığı öğrenildi.

Kaynak: milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda Turan 10 Milyon €'ya satılsın Florya'ya yürümeyen ne olsun. Ben yakın çevresiyle yaptığım görüşmede hiç böyle bir laf geçmemişti. Açıkçası merak ediyorum Lviv maçından sonra açıklanmayınca ne diyecek Milliyet. Kesin pürüz çıkar son anda vazgeçilir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Arda'yı satıp Misimovic'i almak mantıksızlık olur. Çünkü Arda hem daha kaliteli hemde hemde fiyatlar neredeyse ayrı. Üstünede Misimovic yabancı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hangi gazetenin yaptığı haber doğru çıktı ki şu ana kadar?Ha,doğru çıkarsa alnından öperim Milliyet'i

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keitayı yeniden transfer etsek ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Keitayı yeniden transfer etsek ?
    Keşke sözleşmeye şöyle bir madde koydursaydık;istediğimiz transferleri yapamazsak,Keita'yı geri alırız

Mesaj Yetkileri