Anket Sonuçlarını Görüntüle: Haluk Ulusoy görevden alınmalı mı?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Şiddetle Evet

17 45.95%
  • Son derece başarılı, Türk Futbolu onun gibi ceheri bidaha bulamaz

14 37.84%
  • Benim takımıma fayda yapıcaksa kalsın

3 8.11%
  • kararsızım (yapılan haksızLIKları göremiyorum)

3 8.11%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Haluk Ulusoy görevi bırakmalı mı?

Default Haluk Ulusoy görevi bırakmalı mı?

Niye?

LÜTFEN TARTIŞMA ÇIKMASIN

varlığı ve yokluğu bir..bence gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

o olduğu sürece türk futbolu bir adım ilerlemez.daha çok geriler benim görüşüm budur.

Nesil
    2006

ben evet dedim ama hayır diyenlere lafım yok demokrat bir ülkede yaşıyor niyesine gelirse Türkiye'yi temsil edecek bir kişinin üniversite mezunu olmalı alt ypapıya önem vermemesinde şimdi niye alt yapı dediniz Türkiye'de kaç tane alt yapı okulu açtı? Türk futbolunun ilerlemesi için yabancı sayısını artırmaması örnek olarak ingilterede fransade yabancı sınırlaması olmasına rağmen ab durumu olduğundan oyuncu alabiliyorlar ve ilk 11 yabancı kaynıyor ama milli takımları tam tıkır işliyor Türkiye'de dünya 3. olduığu zaman bile 8 yabancı vardı çünkü Türk oyuncular rakiplerinde olan yabancı oyunculara karşı iyi oynamaya onları durdurmaya çalıştığı için yeni kültürler öğreniyor bu yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

hep laf hep laf bi icraatını göremedik. 2002 deki dünya üçüncülüğüyle övünüyor o takım kurulurken kendisi nerdeydi. o takım 90 ların başında kuruldu ve iyi bir uyumla dünya üçğncülüğüne kadar yükseldi. o bunu kendi başarısı gibi gösterdi. 2004 için letonyaya elendiğimizde de tek laf etmedi. eğer Türk futbolunu düşünseydi o gece Şenol Güneş'i görevden alır ertesi gün de kendisi bırakırdı.

geri döneli 1 sene oluyo herhangi bir icraatini göremedim bir faydası yok o nedenle bıraksın....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

onun yerine geçecek doğru dürüst insan warmı ki?
    eğer haluk ulusoy bırakırsa yerine kim gelmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

LEVENT BIÇAKCI geldi de noldu sanki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Gitmeli.......
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gitmeli ...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

gitmeli diyenlere katiyen katılmıyorum..
    sanırım onlar haksız yere hakemlerle kazanılmış bi lig istiyorlardı...
    sanırım onlar haksız yere Türkiye kupası şampiyonu olacak takımı destekliyorlar..
    adalet kimin elinde herkese karşı eşit ise o Türk Futbolunun patronu olsun...

bundan önceki futbol patronu yüzünden biz avrupa şampiyonasını veya dünya kupasını evimizde oynama yani yönetme ev sahipliği yapma şansımızı kaybettik...
    bazı adamların yapmadıkları katılmadığı toplantıları gözardı etmeyin....
    onlar yüzünden biz bu sene dünya kupasında yokuz...
    lütfen bazı adamları iyi analiz edin...
    şu anki futbol federasyonu dönemindeki Türkiye takımlarının başarılarına bi bakın ..
    birde bundan önceki başkan dönemindeki başarısızlıklara ....

Nesil
    2006

Gitsin !!!!

yerine daha iyisi gelcekse gitsin geleceğini sanmıyorum ondan kalması en hayırlısı

alternatifi varsa "şiddetle gitsin" ama onun yerine ondan çok daha alt seviyede biri gelecekse (örn:levent bıçakçı vb.) "şiddetle Hayır"

Şimdi Lig bitmiş, Dünya Kupası var; yani Süper Lig ile bir durum ortada yok.. Nye bu başlık açıldı onu anlamadım.

Benim kaçırdığım bir olay oldu ve konu onun için açıldıysa da Şu anda Haluk Ulusoy'dan faydalı Şenez Erzik olur, o da Uefa Asbaşkanı olduğu için biraz zor..
    -

Federasyon sadece süper lig için değidlirki

Değilmidir?

Adı üstünde Türkiye Futbol Federasyonu. Yani Süper Lig, ve diğer alt ligler. Bu ligler bitmiş, yani Federasyon ile ilgili bir haber vs. birşey yok, bu konunun açılma sebebini anlamadım, öylesine kafana göre açtıysan, bizim yorumlarımızı merak ettiysen tamam, ama başka bir nedeni varsa onu merak ettim
    -

Şu andaki yönetimde olanlar hakkında siz ne düşünüyosunuz merak ettim...

Tamam o zaman

İlk mesajımda yazmıştım
    -

haluk ulusoy giderse yerine kim gelebilir gitsin dien arkadaşlara soruyorum?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

gitsin demekle olmuyor bu işler.başkan olmak için sadece futboldan anlamak para sahibi olmak yetmiyor.aynı zamanda siyasi iradenin desteğini de almanız gerekiyor.spor bakanı ulusoy seçildiğinde ulusoyun başkan olamayacağını söyleyip soruşturma açtırmıştı.soruşturmanın sonucu ne oldu?haluk ulusoy gidip bakanla bi görüşme yaptı desteğini aldı ve ne soruşturma kaldı ortada ne de tartışma.şimdi paşalar gibi o koltukta oturuyor.

ha haluk ulusoy işini kötümü yapıyor şu ana kadar.bazılarına göre evet bazılarına göre hayır.ama bu kararı veren kluplerinde boğazlarına kadar siyasete battığını düşünürsek şu an haluk ulusoyun o koltuktan kıpırtadılmasına imkan yok.o yüzden biz ne desek boşş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Aslan41
    sanırım onlar haksız yere hakemlerle kazanılmış bi lig istiyorlardı...
    sanırım onlar haksız yere Türkiye kupası şampiyonu olacak takımı destekliyorlar..
    bu yazdıklarının olmasını istemediğimiz için gitmesini istiyoruz ulusoy'un..

Quote Originally Posted by Aslan41
    adalet kimin elinde herkese karşı eşit ise o Türk Futbolunun patronu olsun...
    katılıyorum..o nedenle ulusoy gitsin
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    haluk ulusoy giderse yerine kim gelebilir gitsin dien arkadaşlara soruyorum?
    Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futbolmu oynamış ofsayt ne diye sorsan yanıt bile veremez

arkadaşlar tartışma yaratmıcak tipte mesajlar atmaya dikkat edelim bakın ne kadar sakin bir diyalog var ortamda rakip takımlara laf atmayın

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futnolmu oynamış
    kim var ama şöyle düzgün yönetebilecek aday olacak ve tarafsız davranacak

Nesil
    2006

ulusoy tarafsız mı Allah aşkına doğruyu söyle her dediği hiç bir kişiyi yıpratmıyormu

ben ulusoyun taraflılığı hakkında yorum yapmadım ki. ne tarafsız dedim ne taraflı dedim. sadece gelebilecek kişinin böyle olması lazım dedim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hurmet
    ben ulusoyun taraflılığı hakkında yorum yapmadım ki. ne tarafsız dedim ne taraflı dedim. sadece gelebilecek kişinin böyle olması lazım dedim
    tamam ben yanlış anlamışım

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Durduğu hata.......

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ne yazık ki, gitse dense bile, alternatif yok...

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Türkiye'de o kadar çok gelecek kişi varki en azından futboldan anlayan birisi gelebilir ulusoy hayatında futbolmu oynamış ofsayt ne diye sorsan yanıt bile veremez

Bak futbol oynamak ayrı, futbol bilmek ayrı, futbolu yönetmek ayrı. Ulusoy'un futbol oynamamışlığı olabilir ( Kesin bile değil ) Ama futbolu biliyor mu, yönetebiliyor mu orası asıl soru.

Bir ara herkesin baskısı sonucu, yeni biri seçildi; e noldu herhalde Ulusoy'a muhtaç kaldık ki tekrar geldi. O zaman adamda birşeyler var demektir... Ya çok iyi ya da ondan iyisi yok
    -

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri