Rijkaard inatçı bi adam madem istediklerim yapılmıyor buyrun o zaman siz de gidersiniz bende diyor ve bu olayın olacağının farkında... Rijkaard başka bir takıma gidip kendini yeniden kanıtlayabilir ama yönetimin sonu olur.
Rijkaard inatçı bi adam madem istediklerim yapılmıyor buyrun o zaman siz de gidersiniz bende diyor ve bu olayın olacağının farkında... Rijkaard başka bir takıma gidip kendini yeniden kanıtlayabilir ama yönetimin sonu olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Misimoviç ile anlaşıldığı yazılıyor.Artık sadece klüplerin anlaşması kalmış
Misimovic gelirse Play-Maker sorunumuz ortadan kalkar.Ama bence daha büyük sorun kalede.Galatasaray'da kaleci pozisyonu gerçekten çok önemli.Mondragon gittiğinden beri Şampiyonlar Ligi yüzünü göremedik.
Herzaman söylediğim gibi birde Sabri'ye alternatif yada Sabriyi kesecek bir Defans Sağ bulmamız şart.
şuraya bak TSN bile haber yazmıyor artık, ne durumlara düştük![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Aslında Misimovic'i alacağımıza Colman'ı alsak çok daha iyi olur.
valla ben Trabzon'dan Ceyhun'un ne yapılıp edilip alınmasını istiyorum
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray'da Ceyhun'un mevkisinde oyuncu zaafiyeti yok ama Colman gibi hem oyun kurabilen,koşan,pres yapan,uzaktan iyi şutlar çekebilen ve Serbest vuruşlardada etkili bi oyuncuya ihtiyaç var.Misimovic Colmandan daha yaşlı üstelik çok koşan bir oyuncu olmadığını az çok biliyoruz.
İlla Trabzon'dan bi adam alcaz Onur'u alalım yahu mis gibi kaleciHemde Türk
Trabzondan Giray,Onur,Ceyhun ve Selçuk'u alalımkarşılığında da mustafa-ayhan-barış- aykut-gökhan zan ve bir de bonus olarak serkan kurtuluş'u verelim
süper olur
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
G.Saray ve Camoranesi
Galatasaray'ın Juventus'un orta saha oyuncusu Mauro Camoranesi'yle anlaştığı iddia edildi.
Lorik Cana ve Juan Pablo Pino transferlerinin ardından yabancı oyuncu transferinde somut adım atamayan Galatasaray, bombayı patlatmak üzere...
Sarı-Kırmızılı ekibin, çok gizli bir şekilde yürüttüğü operasyon sonrası İtalyan devi Juventus'tan resmen ayrılan orta saha oyuncusu Mauro Camoranesi'yle anlaştığı ortaya çıktı.
Juve'yle sözleşmesi bittikten sonra İngiliz ekibi Birmingham'la sıkı pazarlıklar yapan ancak anlaşma sağlayamayan Arjantin asıllı yıldızın Cim Bom'a ‘Evet' dediği bildirildi. Galatasaray'ın birkaç gün içerisinde transferini açıklamayı planladığı Camoranesi'ye yıllık 2 milyon Euro ödeyeceği ve sözleşmenin 2 yıllık olacağı öğrenildi.
2002'den bu yana Juventus'ta forma giyen Camoranesi her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabiliyor. 33 yaşındaki yıldız futbolcu, üstün top tekniği ve süratiyle rakip savunmaların hayli başını ağrıtan bir oyuncu. Agresif yapısı ve enerjisini 90 dakikanın geneline yayması da İtalyan futbolcunun öne çıkan özelliklerinden...
54 kez milli oldu
Camoranesi'nin, teklif aldığında önceki sezon Cim Bom'un kalesini koruyan vatandaşı De Sanctis'le görüşüp, Türkiye hakkında bilgi aldığı ifade edildi. Galatasaray yönetiminin resmi sözleşme imzalanır imzalanmaz transferi kamuoyuna duyurması bekleniyor. 2002'den bu yana Juve için ter döken Arjantin asıllı orta saha oyuncusu, İtalya Milli Takımı'nda da 54 kez görev alıp, 5 gol atmayı başarmıştı. Camoranesi 2006'da Dünya Şampiyonu olan İtalya Milli Takımı kadrosunda da yer alıyordu.
Camoranesi kimdir?
Tam adı: Mauro German Camoranesi Serra
Doğum tarihi: 4 Ekim 1976
Doğum yeri: Tandil (Arjantin)
Boyu: 1.74 m
Kilosu: 68
Mevkii: Orta saha
Oynadığı takımlar: Aldosivi, Santos Laguna, Banfield, Cruz Azul, Verona, Juventus
Milli takım kariyeri: 54 maç, 5 gol
19 Ağustos 2010 Perşembe - 08:58
Fanatik
Kaynak Fanatik.Büyük ihtimalle yalan haber.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Olursa Galatasaray için süper bir transfer olur.
Birde şu haber var.
Gündemde Doni var!
Galatasaray'ın Roma'nın satış listesine koyduğu kaleci Doni'yi istediği iddia edildi.
G.Saray'da Ledesma'nın ardından Misimovic transferi de yılan hikayesine döndü. Wolfsburg'un Diego'yu alması halinde ayrılacağını açıklayan Misimovic ile görüşmeler, Juventus'un Diego'yu satmaktan vazgeçtiği iddiası ile tıkanma noktasına geldi.
Dört gündür Almanya'da olan Adnan Sezgin bu transferi bitirmek için uğraş verirken, bir taraftan da Roma'dan Brezilyalı kaleci Doni'yi istedi.
İtalyan kulübünün satış listesine koyduğu Doni "Roma'da kalmak istiyorum ama gitmemi istiyorlar. Bu karara saygı duyarım" diyerek kulüpten ayrılacağını açıklarken, İtalyan medyası, G.Saray'ın Doni'ye yıllık 2 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.
DONİ KİMDİR?
30 yaşındaki "Doni" 5 yıldır Roma kulübünün formasını giyiyor. İki yıl öncesine kadar Serie A'nın en iyi kalecilerinden bir olarak gösterilen Brezilyalı file bekçisi, geçen sezon Roma kalesini kendisinden bir yaş büyük olan vatandaşı Julio Sergio'ya kaptırmıştı. Roma yüksek ücreti nedeniyle Doni'yi gözden çıkardı.
19 Ağustos 2010 Perşembe - 08:41
Milliyet
Yıllardır Doni haberleri yapılıyor.Alınırsa çok iyi olacak da bir türlü alınmıyor işte.
Last edited by yunusgs : 19.Ağustos.2010 at 12:04
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Doni'nin üysek ücretini Galatasaray nasıl karşılayacak?
Camoranesi banko yalan haber, yalan değilse de yönetimi kınarım 33'lük adam istemiyorum ben...
Doni'ye gelince de 2M€ Türkiye'de düşük ama İtalya'da yüksek bi ücrettironların maddi durumlar bizden daha iyi ama oyunculara astronomik maaşlar vermiyorlar bizim gibi. Elano, Güiza falan Avrupa da 1,5M€'dan daha fazla alamazlar
Screw you guys, I'm goin' home
'Baptista'dan Galatasaray'a ret'
19 Ağustos 2010 10:55 | NTV Spor ve Ajanslar
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'la ilgili yeni bir iddia İtalya'dan geldi. 'Çizme' basını, Julio Baptista'nın yıllık 3 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdiğini yazdı.
![]()
Roma futbol takımının golcü futbolcusu Julio Baptista'nın, Galatasaray'ın 4 yıl için 14 milyon Euro'luk teklifini reddettiği ileri sürüldü.
SportItalia'nın haberinde, teknik direktör Frank Rijkaard'ın, Baptista ile telefonda konuşarak futbolcuya Galatasaray'a gelmesi için teklifte bulunduğu iddia edildi.
Haberde, Baptista'ya yılda 3 milyon Euro ve sezon başına 500 bin Euro prim teklif edildiği, ancak Roma'dan ayrılmak istemeyen futbolcunun, Galatasaray'ın bu teklifini geri çevirdiği öne sürüldü.
Daha önce Arsenal ile Real Madrid'de de oynayan futbolcu, geçen sezon Roma'nın ilk 11'inde fazla yer bulamamıştı.
Lütfen gel ya nolur niye reddediyosun ki![]()
Ben hala öyle bir oyuncuya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Baptista'ya ihtiyacımız yok, bu kadar açık. Elano ondan daha kaliteli bir oyuncu, bence onu değerlendirsek daha iyi. Üstelik Elano daha genç, hala piyasası olabilir ancak Baptista için bunu söyleyemeyiz.
Bu adamlarla uğraşacaklarına adam gibi bir orta saha alsınlar başka bir şey istemiyorum.
Misimoviç ile her konuda anlaşılmış klüpler arası pazarlık tıkanmış galiba
Atıyorum
GS 10 lira bonservis verecekse 8'i Taksit 2 si nakitte diretiyor
Wolfsburg 6 sını Taksit 4'ü nakit istiyor.
1-2 milyonluk bir pazarlık var yani
Bazı haberlerde bonserviste anlaşamadıkları için GS kiralama yöntemini deniyormuş.
Camoranesi Birmingham'a gitmiyor muydu yahu?
1-2 milyonluk farkı veremeyip Misimovici alamayacaksak yuh artık..
Misimovic'in yarın açıklanacağı söylentileri çıkmaya başladı...
Bi cisim de bu tarafa yaklaşıyor çok şükür...
Misimoviç bitmiş beyler. hayırlı olsunkaynak sormayın
bitmiş diye telefon geldi
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Misimovic gelirse nasıl bir diziliş ve kadro olur merak ediyorum![]()
Trabzon Onur'u satmaz da Colman'ı bırakır..![]()
Misimovic'i alırsak sanki ii olmaz gibime gelio...Beşiktaş'a gol atmış mıydı?