şiddetle kalmalı
Şiddetle Evet
Son derece başarılı, Türk Futbolu onun gibi ceheri bidaha bulamaz
Benim takımıma fayda yapıcaksa kalsın
kararsızım (yapılan haksızLIKları göremiyorum)
şiddetle kalmalı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Katılıyorum kesinlikle kalmalı.Bazı takımların elle gol atma fonksiyonları ortadan kaldırıldı diye görevi mi bırakacak adam.Originally Posted by Nedvedmania
Sebep ?Originally Posted by Nedvedmania
... ?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
baran cavabı vermiş![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
kalmalı çünkü daha iyisi yok gitsin diyenler hepside fenerbahçeli nedense
şenes erzik gibi bir adam federasyonun başına geçmeyeceği sürece görevde kalması daha hayırlı.
fatİh Terİm Gelsİn![]()
![]()
![]()
kalsın diyenlerde galatasaraylıOriginally Posted by emre1905
nedvedmania'nın isteği üzerine beşiktaş'da yazılmıştır
![]()
kalsın diyen beşiktaşlıda var
kesinlikle kalmalı. Haluk ulusoy geldıkden sonra hakem hataları ortadan kalktı fenerbahce elıyle gol atamadı hakemler son 2 yılın en yuksek puanlarını aldılar. geçmişte yaptıklarıda ortadadır. kesinlikle iyi bir başkan kalmalıdır.
nedense demirören canaydınla birlikte otel köşellerinde buluşmalarda artı nedense bir başkan çıkıp kupayı biz ligide galatasaray alsın dedi(bu kadar emin nerden konuşabiliyor)Originally Posted by SaMaNYoLu
Galatasaraylıların savunması normal. hersey istedikleri gibi oldu.Beşiktaslıların savunmaması gerekir vaktinde onlarada Fener e yaptıgı gibi cok acı cektirdi. Gerçi bunun sebebi Serdar Bilgili ydi(Haluk a rest cekmişti hersey cok gusel oldugu haldeolayı tam hatırlayamıyorum) ama olsun cok canını yaktı Beşiktaş J.K nın. Fener e yaptıgı bi sürü kötülük var (Bu sene de kısmen var ama cok az, eskisi gibi cesaretli deil, cok tartısmalı geldi buraya)(maclara direk etkisi var demiyorum,baska acılardan).
alternatifi şu anda olmadığı için kalmalı
Eğer daha iyisi gelecekse gitmeli. Ama Levent Bıçakçı tadında birine kalacaksak kesinlikle kalmalı.
ever selman abı ama bu adam kesınlıkle gıtmesı lazım![]()
bence kalmali
ozel bi nedeni yok tamamen duygusal![]()
tamamen ''duygusal''++Originally Posted by gookhan
![]()