Ulan Baros gibi 3 tane daha oyuncumuzz olsunn yeter.Aslanım benim.
Ulan Baros gibi 3 tane daha oyuncumuzz olsunn yeter.Aslanım benim.
Bu yazıyı paylaştığımda gelen yorumlar aklıma geliyorda...maalesef Lucescu haklı çıktı. Daha öncede Steaua için benzer bir şekilde uyarmıştı elenmiştik. Genede ben takımımıza güveniyorum, umarım rövanşta turu geçebiliriz...Lviv çok zorlar
G.SARAY iki sene önceki Metalist maçını unutmadan mücadele etmeli.. Karpaty çok genç, agresif ve mükemmel fizik gücüne sahip. Geleceği çok parlak, akıllı, bilgili bir teknik direktörleri var. Koşan ve yenilmesi zor bir takım.. Maçı hiç bırakmıyorlar. Geçen sene çok can yaktılar. Aç bir ruhları var. Dikkat etmeli.. Karpaty çok sürpriz yapabilecek güçlü bir takım.. G.Saray rakibini iyi analiz edip, disiplinli oynamak zorunda. Yoksa hiç beklemediği, alışık olmadığı skorlar alabilir. Şunu bilmeliler; çok iyi bir takımla oynayacaklar.
Mircea Lucescu
Alahım Barossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssssssss
kewell & baros
takımın en iyi 2 si maçı tam izlemedim ama arda mardaboş yani bi işe yaradığı yok lincoln olcaktı bide (saldırı gelebilr amaadam istedimmi ne biçim oynuyodu
)
Goooooool 3333333
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kewell - Baros büyük adamsınız be.
Hadi be sayılmamış![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gol yok malesef
gol ama geçerli değil
illa 2 gol yemek gerekiyor bu takıma ..
3-2 mi oldu noldu ya mahalleden habire gol sesleri ard arda yükseliyo burdaki kavede gs macını veriyo biliyorum
edit : sayılmamş
3. Atıldı ama sayılmadı
SKOR 2-2
DAKİKA 89
Football is simple,but Football Manager is not
Arda ve gol. (geliyor..)
kewell kullandı..olmadı..
Kewell&Baros 2-Lyiv 2
Kaç dakika eklendi uzatma?
+3 Eklendi....
Son skor 2-2 geçmiş olsun ....
İyi bari Baros döndü. Pek umut yok ama 2-2 iyi oldu
2-2 bitti. Baros olmasa bu takım 0.
Bitti 2-2.Böylesine bir rakibe bile ne kadar zorlandık.İnşallah deplasmanda alrıız maçı.Pek ümidim olmasada.
Kewell tek basina beraberligi getirdi 2. yari
2-0 bitmesinden iyidir.Helal olsun Baros helal olsun Kewell
2-2'lik sonuca sevinir olduk.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Real Madrid benzetmesi yapıldığında bu takım o takım değil deniyordu. Gerçi rakip çok daha zayıf ama neredeyse 3-2 oluyordu.
Deplasmanda eleriz görüşündeyim.
Keşke yenilseydik belki bir şeyler değişebilirdi, ömürleri uzadı şimdi.
Kewell 5 yıl boyunca kalsın bizde. O olmasa maçı izlemezdim.
Eskiden pek istemezdim yeni stada geçmeyi ama artık o kadar çok istiyorum ki.Ali Sami Yen'de bu takıma resmen bir şeyler oluyor Avrupa arenasında.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?