Evet o konuda haklısınız hocam da mali olarak düzelecez diyede bu sene yine şamp ligine gidemessek ne yönetim kalır ne t.direktör kalır takımın başında
Evet o konuda haklısınız hocam da mali olarak düzelecez diyede bu sene yine şamp ligine gidemessek ne yönetim kalır ne t.direktör kalır takımın başında
Bugün belki de 7-9 Milyon €'ya Misimovic'i alacaktık. Ama gidip de Kallström'e bu parayı vermedik. Kızdığımız nokta bu.
Beşiktaşı düşürsünler ligden Giresunspor'a karşı izleriz. Gerçi şans o ya Giresun'da o sene Süper Lige çıkar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Wolfsburg Kulübü, uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Boşnak futbolcu Zvjezdan Misimovic'i satmayacaklarını açıkladı.
Alman kulübün genel menajeri Hoeness, bugün konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Misimovic'i satmayı düşünmediklerini ve Boşnak oyuncunun takım için önemli bir futbolcu olduğunu söyledi.
Bilindiği gibi Galatasaray, Bosna Hersekli milli yıldız Misimovic'i kadrosuna katabilmek için hafta başından bu yana girişimlerini sürdürüyordu.
![]()
Aklıma Fener-Niang olayı geliyor inşallah bizde de öyle olmaz...
iyi de ben direk adnan polat'ın basın açıklamasından yola çıkıyorum, sizlerse gazetelerde çıkan haberlerden. ne misimoviç ne ledesma ne de kalström için dile getirilen rakamlar, verilen teklifler veya istenen rakamlar dogru olmayabilir.yani basına bakarak yönetimin infazını yapmamak lazımama ortada bir gerçek var. Galatasaray mali anlamda çok iyi yolda.Bu tür gelişme süreçleri her zaman sancılı olur ve bizler de bu sancıyı çekiyoruz. Ama dediğim gibi eğer Adnan Sezgin yerine Haldun Üstünel görevlendirilseydi şu anda verilebilecek ücretler dahilinde istenilen oyuncular ve kulüpleri ikna edilmiş olurdu. Maalesef Adnan Sezgin'de bu yetenek yok. Adnan Polat Haldun'u bırakmamalıydı. Adnan Sezgin bu işi götürebilir diye güvenmemeliydi.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ben o ekonomik kriterler 1 yıldan uzun uygulanıcağına inanmıyorumya neyse uygularsalarda Türkiye ile Rusya ya uygularlar bu tip ülkelere.İngilterede aynı anda 10 küsür takımın düşmesi benim için hoş olurdu.
Konu dışına çıkmayalım GS bence Misimoviç ile 9 m vermemekle iyi yapmış tabii doğruysa miktar.
TT Arena'ya geçelim hele gelirlerimiz katlansın o zaman alırız yıldızları..
Resmi siteye bir bakıyım dedim.Giriş resmini değiştirmişler Mehmet Batdal'ın resmini koymuşlar maçı yazmışlar.Heyecanlandım bir an birisi mi geldi diye![]()
Adnan Polat Eylül den itibaren büyük bir scout çalışması başlatıyoruz demiş.Madem ki gençleştirme yapacaksak kadroda yaşlı oyuncuları görmek istemiyorum.Transfer yoksa gençler olsun.Kadro böyle olsun.Ufuk Sabri Semih.K Neill H.Balta Cana Musa Emre.Ç Arda Pino Baros.O zaman kadro böyle olsun kabul edelim.
Misimovic transferi sanırım WoLfsburg Diego yu aLamadığı için yattı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
G.Saray'a kötü haber!
Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Misimovic'in takımından ayrılmayacağı belirtildi.
Transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Zvjezdan Misimovic'in takımında kalacağı açıklandı.
Wolfsburg genel menajeri Dieter Hoeness, Zvjezdan Misimovic'in hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Hoeness, "Evet, o kalacak. Misimovic bizim için çok önemli bir oyuncu" dedi.
Diego transferi hakkında konuşan Hoeness, "Juventus ile ilişkileri oldukça zordu. Durum sürekli değişti. Diego'yu ilk bize teklif ettiler, ardından satılık olduğunu açıkladılar. Şimdi biz hikayeyi artık sonlandırmalıyız" dedi.
Genel menajer, 31 Ağustos'ta transfer döneminin bitecek olmasına rağmen, Wolfsburg'a transferin gerekli olmadığını söyledi. Futbolcularından çok memnun olduklarını dile getiren Hoeness, takımı güçlendirmek istedikleri zaman kadroya takviye yapacaklarını sözlerine ekledi.
19 Ağustos 2010 Perşembe - 18:19
Sporx.com
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Paylaştım aynısını Yunus'cum..
İyi oldu bence.
valla elde elano varken ben eğer illa oyuncu alacaklarsa 2 tane çift yönlü orta saha ya da 1 tane çift yönlü ortasaha ve 1 sağlam yabancı kaleci alınabilir düşüncesindeyim.Ya da bek alınsın. Heryerimiz kötü arkadaş hangi birini kapatacaz deliklerin
Su aktıkça akıyor D:
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Frank Rijkaard çok iyi bir teknik direktördür, ona saygım sonsuzdur ama Galatasaray'ın teknik direktörü değildir. Galatasaray'ın teknik direktörü elindekiyle de yetinen ondan birşeyler çıkarmaya çalışan teknik direktördür. "Vay be Rijkaard'ı bile beğenmiyor." diyenler olabilir aranızda. Bunu demek istemiyorum. Rijkaard'ın antrenörlüğünü çok beğenirim ama elinde istediği oyuncular olduğu zaman. Bizim gibi finansı bir gün öyle bir gün böyle olan takımlar için uygun bir antrenör değildir Rijkaard. Şuan Manchester City'nin menajeri olsa belki de harikalar yaratıyordu veyahut Milan'da.. Bu adam buralara bir takım vaatlerle getirildi ve şimdi yerine getirilmiyor. Adamın isyanı burada. Adamın kızmaları, şişe fırlatmaları, tepkileri, konuşmaları hepsi buna. Onun için diyorum ki en az futbolcu kadar başarıya aç, elindeki kadroyla da varyasyonlar yaparak birşeyler arayan, en önemlisi Galatasaray ruhunu taşıyan bir teknik direktör gerek bize. Rijkaard gönderilmeli ama zaten gönderilmeyecek ki. Rijkaard kendisi sözleşme yenilemeyecek göreceksiniz.
Daha sezonun başındayız, ve bu takımda değişeceğine inandığım birçok şey var. En başta, istediği gibi bir transfer yapılmazsa Rijkaard istifa edecek gibime geliyor, ki bu durumda bu oyuncularla iş yapacak hoca getirilir. Yok bir transfer yapılıyorsa, zaten durum toparlanacaktır, yine 6. 7. olmayız. Kaldı ki, şu durumda oyuncular da kredilerinin kalmadığının farkında ve adam gibi oynamak zorundalar.
Ayrıca, 6. 7. olma durumunu sadece 2 maçtan çıkardıysan sana ayrı tebrikler de yollamak isterim..
Ek olarak, yorumum biraz sert olmuş olabilir, kusura bakma. Ama birden 6. 7.yi görünce şok olmamak da elde değil açıkçası...
Rijkaard ile yoLLar şu an ayrıLmaLı.Uymuyor o adam bize haLa barçada sanıyor kendini...
Bu maçta bir kez daha anladıkki acil bir şekilde orta sahaya ihtiyacımız var Ayhan'la Barış'la yürümez ayrıca bi kaleci tabi![]()
Geçen sezonki Galatasaray bundan daha iyiydi ve ancak Averajla 3. Olabildi.Bu sene Ligdeki rakipler daha güçlendi aksinede Galatasaray hiç bir takviye yapmadı birde üstüne Keita gibi ateşleyici bir oyuncuyu gönderdi.Takım bu şekilde giderse 6-7 Hayal değil.
Bunuda 2 haftada değil 36 Haftada çıkardım.Bu Rijkaard'la bu iş yürümez.Bu kadroyla çok daha iyisini yapacak Teknik Direktörler var.
1 orta saha alsınlar,1 de sol bek alsınlar bu iş tamam.Gelgelelim sol beke yabancı transferi yaparsan,1 yabancıdan feragat etmek zorundasın ilk 11'dekilerden.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aykut ve Barış yedek bile olamaz bizim takımda. Bu ikilinin arasına sabri'yi banko yazardım ama adamı arar bile olduk.
Elano kalacaksa 1 box to box ve yedek yabanci bi santrafor alinmali.Balta'nin ilerleyen günlerde kendine ceki düzen verecegini düsünüyorum vermezse de Caglar onun kadar oynar.