dunya uzerinde 4-4-1-1 sistemini kullanan tek takım bizizdir heralde ... aynı anda selcuk ve cristianı oynatırsan uretken olamazsın hadi mecbur kaldın oynattın diyelim ozaman kanatları forvete yakın oynatmalısınki forvetle pas alışverişi yapıp pozisyon bulabilesin yoksa yıllardır alexe baglı bi takım olursun ... gokhan bizim icin buyuk bir sans bugun savunmada zaman zaman aksadı ama olsun o kadar ... lugano her zamanki gibiydi ... ilhan ne hızlı ne agresif nede beklendigi gibi top kullanabiliyo yetersiz ... santos kaliteli ama daha hızlı olmalı ... selcuk tek yonlu bi oyuncu top kapıyo mucadele ediyo ama oyunu ileri yone hic bi sekilde oynayamıyo ... cristian ise tanımsız bi oyuncu ne top kapabiliyo ne topu ileri hızlı oynayabiliyo ne mucadele ediyo kısacası acilen takımdan kesilmesi lazım ben bole bi fiyasko oyuncu gormedim ... caner kotuydu ugur boralın tecrubesiz hali gibiydi bi fark goremedim ... topuz cok mucadele ediyo her seyi azar azar yapmaya calısıyo bide mevkisi belli olsa ... alex zaman zaman ortadan kaybolsada fena degildi ama takımın iyiligi icin gitmeli yoksa bu taktik bole devam eder bizde yıllardır oldugu gibi kotu futbol izlemeye devam ederiz ... semih gayet iyiydi ayagında cok iyi top tutuyo ve bunları olumlu kullanıyo sanırım 2.sarı kartı gorebilir diye cıkarıldı oyundan ... ozer bu takıma artık monte edilmeli ama 4 lu orta sahanın soluna degil forvete yakın oynamalı arda gibi ... niang cok kaliteli ama bu sistemde oda cok zorlanabilir dia ve stoch ona yakın oynatılırsa baros gibi bi etki yaratır ... gelelim aykut hocaya transferler iyi hosta neden hala 4-4-1-1 de ısrar ediyor anlamıyorum ayrıca biraz daha cesur olmalı 10 kisilik paoka karsı pozisyon bulmalısın tabi bu sistemle zor biraz rovansta bu cag dısı sistemden vazgecerse ve diayla stoch oynarsa eleyebilirz yoksa zor biraz