Quote Originally Posted by tuzlali20
Arkadaşım taktiğin çok güzel denedim bizzat gördüm. nistelrooy da rooney de gol attı. Tuncay orta alanda döktürdü. 81 dk. j. s. park sakatlandı 10 kişi ile gol attım 2 - 2 oldu. Gerçekten dfansa yönelik ama counter atağa dayalı bi taktik. Bide madalyonun öbür yüzünde lampard dün joe cole'un attığı gole benzer bir golle 90+3 te yıktı. Olsun sonuçta taktik denendi ve işe yaradığını test ettim. (udefend i denedim yanlış olmasın)

Şimdi bir sorum war. Fm 2005 te kendi taktiğimle yüzlerce gol yağdırdım. Almadığım kupa kalmadı (bir sezonda 4 kupa aldım) . Dünyanın en büyük teknik direktörü oldum. Takımın bütçesi 1 katrilyon'u bulunca bırakçam dedim yanlış hatırlamıyosam 2011 de veya 2013 te bıraktım Sıfırları sayamıyodum o kadar çok param vardı ki... . Aynı taktiği bu oyunda uygulasam acaba başarılı olurmuyum. Olmazsam da nedenini bilen warsa yazsın lütfen...
arkadaşım tahminimce yediğin goller muhtemelen korner haricindeki duran toplardan yada uzaktan olabilri çünkü udefend ile ii defansın varsa rakip ceza sahasına bir yada iki kez girer butun maç boyunca ben gol yersem durantoptan yiyorum onun çaresi yok gibi ama yenilmezsin demiştim ama eğer taşları dahada yerine oturtursan chelsea mhelsi dinlemez yenersinde taktik defansıf ama 7-0,8-0 kazanılan çok maç olmuştur

senin taktiğin neydi bilmeiyorum ama fm2006nın maç motoru daha gelişmiş bende fm2005deki taktiğimle oynadığımda 7-8.sıralardaydım ama ben bunun nedenini oyunun daha gerçekçi taktiksel varyasyonlardan kurulu olmasına ve oyunda fm 2005e göre daha çok taktiğin ön planda olmasına bağladım yani yıldız dolu bi takımla kazanamayabiliosun basta can sıkıcı olabilio ama sora güzel bişey olduğunu anladım

sana tavsiyem s downing diye bir aml var yanılmıyorsam midlsbroda mukemmel bi herif 21 yasında ben ingilterede denedim işveçi elemelerde 5-0yendiğim maçta 3 gol attırdı ve 2 de gol attı takımdan joe cole u kesti gs ye 15mn pound +maniche verip aldım tek kelimeyle harika sağada önerim (nede olsa man utd de para boldur) robben,govou,guily den biri