Originally Posted by
GiresunspoR
903RADYO`da yayınlanan Gündoğdu Beşiktaş programına telefon bağlantısı ile katılan Milliyet Gazetesi spor yazarı Serdar Sarıdağ siyah beyazlı kulübün golcü transferini HJK Helsinki ile oynanacak rövanş maçından önce açıklanmasını beklediğini söyledi.
İşte Sarıdağ`ın açıklamaları;
"Serdal Adalı ile konuştuğumda `eğer maddi kaynak arayışınız olumlu sonuçlanırsa Adebayor mu Robinho mu?` dedim Serdal Adalı da şakayla karışık `param olursa ikisini de alırım` dedi; ancak birinin alınacağı konusunda sözler çoğunlukta. Sponsorluk için M-oil ile görüşülüyor. Robinho ve Adebayor, ikisinden birisi olacak gibi ancak resmi bir durum sözkonusu değil.
Forvet transferi gruplara kalındığı zaman yapılacak denmişti ama Beşiktaş gruplara çok yakın ve transfer çalışmalar hızlandı. Bana göre rövanş maçından önce bu iş bitebilir. Robinho, Schuster`in tarifine çok uyan bir oyuncu ancak maddi kaynaklar çok önemli. Bu işi sponsorla çözmek gerek. Helsinki`yle rövanş maçından önce transfer biter diye düşünüyorum. Yalanlamalara gelince, kesinlikle almayacağız diye kimse bir şey demedi, gündemimizde yok dendi. Bu alınmayacak anlamına gelmiyor.
Gol yollarında çok sıkıntı var. Quaresma ve Guti gibi üst düzey isimlerin olduğu bir kadroda üst düzey bir golcü şart. Bobo da üst düzey bir golcü ancak ligde, kupada, UEFA`da Beşiktaş`ı taşıyamaz gibime geliyor.
Robinho; Forvet, kanat, forvet arkası gibi birçok yerde oynayabilir. Beşiktaş`ın rakipleri önceden Beşiktaş`a karşı nasıl gol atarız diye düşünüyordu, şimdi ise Guti`yi ve Quaresma`yı nasıl tutarız diye düşünüyorlar."