galatasaray, rijkaard'ı gönderip fatih terim'i getirebilirmiş, diye duydum.
(/s)
Getirsin getirsin , bi 6-0 daha lazim bu takimaki anlasinlar sorun teknik direktorde degil , kadroda![]()
üzülerek söylüyorum ama son sivas ve avrupa maçını 90 dk izledikten sonra bizim sorunumuzun transfer olmadığını anladım.Türkiye milli takımının sol beki hakan balta....Savunması servet, yanında geçen yılın en iyilerinden neill... tek eksik sağ bekte, orda da ali turan. önlerinde Cana,sarp,ayhan. bu savunma 7 lisinin kolay pozisyon vermemesi lazım aslında. hadi hücuma çıkaramasınlar onu anladık ama savunma yapmaları lazım.sivasspor'un bu mevkilerinde oynayan adamlar bu 7 kişiden daha mı kaliteliydi? ya da dün geceki karpaty lviv oyuncuları ? Galatasaray yöneticileri geçen yılın bitimiyle beraber hep aynı şeyi söyledi. "mücadeleci takım oluşturacağız" , şu anda yemin etsem günaha girmem! bu takım geçen seneki mücadelenin yarısını göstermiyor!!!! ne savaşıyor! ne pres yapıyor, ne alan daraltıyor! ne hücuma katkıda bulunuyor, ne arkadaşlarının açıklarını kapatıyorlar! takımda çok büyük bir sorun var ama ne oldugunu anlayamadım. ya rijkaard böyle oynayın diyor ya da bizim topçular kendilerine bakmıyorlar. sen koskoca galatasaray teknik patronusun ve sivas maçının ardından çıkıp " öndeyken oyuncularımız hızlıca taç kullanıyorlar" diye sitem ediyorsun! ayıptır.... ligde 1-0 ile maç almak için vakit geçireceksek o zaman rijkaard değil de mehmet ağa, ahmet ağa falan gelmeli takımın başına. neden elin gavuruna tonla para verelim?formanın hakkını veren baros-neill-kewel ve arda dışında 1 oyuncu bile yok!!!! üzülerek söylüyorum ama transferle falan ilgisi yok şu anki durumun.... başkan mı konuşur, yönetim kurulu toplanıp mı konuşur bilemem ama birilerinin çıkıp oyunculara topluca bir fırça kaymaları ve tehdit etmeleri lazım. hoca da eğer mücadeleci bir sistemi ortaya koyamıyorlarsa onun da biletini kessinler. hiç lige başlamadan getirsinler bir yerli teknik adam. madem dışardan yıldız almayacaz, teknik direktörün de çok duyulmuş olmasına gerek yok. valla artık ben kesinlikle transferle düzelme beklemiyorum. orta sahaya xavi ve iniesta ikilisi bile gelse hakan balta-ali turan ikilisiyle kanat atağı yaparsak yine yeniliriz.allah sonumuzu hayır etsin ama işler çok kötüye gidiyor. çok iddaalı konuşuyorum, şu anki takımı süper ligde yenemeyen düşmeye oynar! şu anda Galatasaray'ı yenemeyen süper lig ekipleri kendini sorgulamalıdır.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
yaww bırak remzi allah'ını seversen. tamam kadro mükemmel değil ama dün akşamki maçta rakibin kadrosu bizden daha mı iyiydi? ya da sivas'ın kadrosu bizden daha mı iyi? neden o zaman abdurrahman dereli ve hayrettin'i alıp sabri ve hakan2ı takasalamıyoruz ? lucescu zamanındaki kadroyu hatırlamıyor musun? şampiyonlar liginde çeyrek final oynadıktan sonraki sene lüzumsuz lüzumsuz yabancılar getirdiler. orta sahada ayhan,florquin ,ilerde radu falan oynuyordu. ama adam eldekine göre sistem kurdu, ilk gruplardan çok rahat çıkıp 2. gruplarda barcelona-roma-liverpool ile aynı gruba düştük ve orda da ilk 5 maçın 4'ünde öne geçmemize rağmen sahadan beraberliklerle ayrılarak 5 maçta 5 puan topladık. .6. maçta barcelona istanbul'da ofsayttan attığı golle bizi geçerek gruptan çıktı. yani 3 deve karşı 6 maçta 1 yenilgi aldık. şu anda bu 3 takımla bizi aynı gruba koysunlar, averaj takımı oluruz. ben onu bunu bilmem arkadaş. eğer rijkaard ille kafasındakini oynatacaksa ve o adamları alamıyorsak, rijkaard istifa etsin, yönetim yine eldekine göre sistem yapan bir teknik adam bulsun. türk olsun , yabancı olsun fark etmez. kesinlikle sadece kadro kalitesi değil sorunumuz. yani kadro kalitesi dersen baros-neil-kewel ve arda dışındakilerin hepsini çöpe atmamız lazım o zaman. Eeeee ? ilk 11'e 7 tane isim mi alacaz o zaman ? Hadi Pino ve Cana'yı da koyalım. 5 kişi mi alcaz ?
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
RİJKAARD "İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK FARKLI MAĞLUP OLABİLİRDİK"
şu açıklamaya bak! rezalet resmen! yahu bunu duyan da sanki barcelona ile oynadık sanacak! ulen senin elindeki adamlar onlardan daha iyi olması lazım normalde! bütün bu rezaleti kadro eksik diye yorumlayamayız... rijkaard'ın da kesinlikle suçu var. dün gece elde 2 fw var, yenik duruma düşünce sahadakini alıp kenardakini sokana kadar serdar özkan'ı çıkarıp baros-batdal fw de, kanatlarda da arda-kewel ile devam etse daha etkili olurduk. orta sahada ayhan dene adama 90 dk sabredeceğine madem para verip aldık , musa çağıran'ı koysaydıya! ayıptır, yazıktır! Galatasasay forması bu kadar ucuz değil...
şu yazıyı okuyunca benim içim acıyor bir Galatasaray'lı olarak. takımın bu hallere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürler. kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş derlerya, şimdi ağzı olan konuşmaya başladı.
Ledesma,rosicky ve misimoviç transferlerini eline üzüne bulaştıranlar utansın....
EVET.. Öyle ya da böyle.. AVRUPA MARKASI GALATASARAY'ın basiretsiz yöneticiler elinde menajerlerin oyuncağı haline getirilmesi KAÇAN ONLARCA ŞAMPIYONLUK tan DAHA YÜREK YARALAYICI OLSA GEREK..
Kuralar çekildiğinde EN KEK TAKIM olarak görülen Karpaty karşısında BAROS ve KEWELL in üstün gayretleri olmasaydı RİJKAARD'ın maç sonunda söylediği gibi FARK BİLE OLABİLİRDİ..
Evet Galatasaray Ali Sami Yen'de adın sanı duyulmayan bir takımla 2-2 kalmanın sevincini (!) yaşarken, yönetim kurulu üyesi MEHMET HELVACI, transfer için PİYASA İYİCE DÜŞSÜN BİRAZ DAHA UCUZLASIN O ZAMAN ALIRIZ diyerek, PROFESYONEL BİR EKİPLE YÖNETİLECEĞİ SÖYLENEN, KURUMSAL BİR KİMLİGE KAVUŞTURULACAĞI MASALLARI ANLATILAN Galatasaray'daki yönetim ve transfer anlayışını ortaya koyan en güzel örneği oluşturyordu.
Mehmet Topal, yönetim istediği için gitmemiş. Avrupa'da oynamak için kendisi istemiş ayrılmayı. Yönetim de önünü kesmek istemeyip yol vermiştir. Cana bence çok kötü bir transfer değil. Transfer haberini duyduğumda kaliteli bir oyuncu daha geldi ülkemize diye çok sevinmiştim. Biraz zaman tanımak gerek. Ki beraber oynadığı oyuncuların kaliteleri de malumunuz. Uyum sağlayana kadar zaman geçecektir. Galatasaray'da yapılmayan transferlerin yanında, oyuncuların maçlara motivasyon sağlayamaması da önemli bir etken gibi gözüktü son maçlarda.Ruh demiş yukarıda bazı arkadaşlar, benim bahsetmek istediğim de o aslında. Oynadıkları takımın neleri yapabileceğinin farkında değil gibiler sanki.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Keita'yı hiç sevmesem de Galatasaray'da birşeyler yapıp takımı kurtarıyordu.Çok klasik olacak ama Galatasaray'ın hücum hattını bozmaması gerekiyordu.Topal'ın sözleşmesi bitene kadar tutulmalıydı çünkü Topal takımdayken bile o mevkide eksiklikler vardı satılması pek akıllıca değildi yani.
Cana-----M.Topal
-------Elano-------
Bu ortasaha başarılı olurdu bana göre.
İnşallah inşallaaah... Fatih Terim eğer takım üzerinde kumar oynamazsa 2. kez tarih yazar...
Juve'ye kafa tutarken kadro bu kadrodan daha mı iyiydi? Veya Benfica'yı Portekiz'de yenerken daha mı iyiydi bu kadro. Liverpool'a Anfield'da kafa tutarken ön liberomuz Inamoto sol açığımız Carrusca, sol bekimiz Volkan Yaman'dı. Rijkaard kendi sorunlarını takıma yansıtıyor. Takımın ruhu yok farkında değil misiniz? Kondisyonumuz bile yok..
Fatih Terim 2. gelisinde takimi borca sokmustu hala onun etkisindeyiz.Yine de yeri farklidir ama gelecegini sanmiyorum.
bence fatih terim gelse de başarısız olur. çünkü uefa kupasından sonra epey egoları arttı. milli takımda yaptıkları vs. şimdi egolarını tatmin etmekle meşgul durumda. gerets gelirse daha başarılı olur bence![]()
(/s)
O zamanla bu zamanın arasında fark var. Fatih Terim o zamanlar en iyi zamanındaydı ama şimdi farklı en kötü zamanı desek yeridir, tekrar kendini ispatlamak isteyecektir. Bizim çıkışımızı tekrar bizden biri yapabilir. Gerets de olabilir aslında ama göreceğiz neler olacak![]()
Yeni yüzler, yeni hocalar lazım. Riijkard'ın gitme fikri ise oldukça düşündürücü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şu saatten sonra yeni yüz olmaz Murat abi artık sezon başladı Avrupa Ligi başladı yeni hoca yeni düzen sistemin oturması çok zaman alır bu sezon tamamen çöpe atılır, bu sezonu kazanmak için ya eskiden başarılı olan bir hoca gelecek ya da içimizden biri. Fatih Terim en akıllı tercih olur..
Orası aynen öyle![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son gözde Drenthe
20 Ağustos 2010 11:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in satış listesine koyduğu belirtilen Hollandalı sol kanat oyuncusu Royston Drenthe ile Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi.
![]()
İspanyol spor gazetesi Marca, 23 yaşındaki Drenthe'nin gerek satılık, gerekse kiralık olarak başka takıma gitme opsiyonunun olduğunu yazarken, Hollandalı futbolcuyla ilgilenen kulüplerin Galatasaray ve Portekiz'den Benfica olduğunu ileri sürdü.
Feyenoord'dan 3 yıl önce 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında alınan Drenthe, geçen sezon sadece 8 maçta oynarken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi.
Bu arada Fransız L'Equipe Gazetesi, Real Madrid'in, Brezilyalı Michael Bastos'u almak için Olympique Lyon'a 12 milyon euro artı Drenthe'yi teklif ettiğini ileri sürdü.
Mesut Özil transferiyle birlikte kadrosunda 26 futbolcu bulunduran Real Madrid'in Drente, Diarra, Lass ve Van der Vaart arasından 3 futbolcuyu gönderilebileceği savunuluyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde, Almanya'nın Wolfsburg takımının Van der Vaart ile ilgilendiği de belirtiliyor.
Bu transfer olursa söylenecek olumsuz söz seçemiyorum artık yorumsuz diyorum sadece çok gerekli transfer olur kesinlikle (!)
G.Saray için Drenthe iddiasıReal Madrid'in satış listesine koyduğu belirtilen sol kanatta görev yapan Hollandalı orta saha oyuncusu Royston Drenthe ile Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edildi.
İspanyol spor gazetesi Marca, 23 yaşındaki Drenthe'nin gerek satılık, gerekse kiralık olarak başka takıma gitme opsiyonunun olduğunu yazarken, Hollandalı futbolcuyla şimdilik ilgilenen kulüplerin Galatasaray ve Portekiz'den Benfica olduğunu ileri sürdü.
3 yıl önce Feyenoord'dan 13 milyon avro bonservis bedeli karşılığında alınan Drenthe, geçen sezon sadece 8 maçta oynarken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi.
Bu arada Fransız ''L'Equipe'' gazetesi, Real Madrid'in Brezilyalı Michael Bastos'u almak için Olympique Lyon'a 12 milyon avro artı Drenthe'yi teklif ettiğini öne sürdü.
Real Madrid, Mesut Özil'i de alarak, mevcut durumda kadrosunda 26 oyuncu bulundururken, Drente, Diarra, Lass ve Van der Vaart arasından 3 futbolcunun gönderilebileceği savunuluyor. Almanya'nın Wolfsburg takımının Van der Vaart ile ilgilendiği de İspanyol basınında yer alıyor.
20 Ağustos 2010 Cuma - 11:52
AA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Güzel transfer olur ama 50 tane yabancı hakkımız yok ki.
Orta sahaya oyuncu aransa daha iyi olur gibime geliyor.
Bir kere bu takımın as kalecisi yok yıllardır kaleci yetiştiremiyoruz 1 kaleye çözüm lazım.Aykut almanyadan gelmişti altyapıda hiç mi öğretmemişler yan topa nasıl çıkılacağını ikinci yarıda çıktığı bir pozisyon var evlere şenlik adam arkada bomboş kaldı Allah tan direk dibinden dışarı gitti.Sabri sağbekte akmasa da damlatıyor onu neyse geç Neill da iyi Servet bir acayip olmuş Karpaty nin ilk golü Kadıkoyde Guiza nın golünün aynısı.Hakan Balta saçma sapan işlerde uzman olmuş kafasını uzatmaya korkuyor Çağlar öldü galiba sol bek aksıyor. Önlibeo evelere şenlik daha bir kere M.Sarp ın Ayhan ın savunmanın arasından kademeye girdiğini görmedim.Önlibero nun işi savunmanın kademesine girmek değil mi bir anlamda.Geçen sene bu topları Elano çıkarıyordu.Sağ kanatta Keita gitmiş 5 gömlek düşük Serdar Özkan gelmiş.ASY deki 3-0 lık maçta Gs Bjk arası fark diye Keita ve Serdar Özkanı göstermiyor muyduk.Arda iyi ama yüzünde bir yorggunluk bezmişlik ifadesi var.Elano'nun acil takıma gelmesi lazım.Kewell diyecek laf yok takımın Baros la beraber yarısı.Aslında tam kaptan olması gereken adam.Baros 4 pozisyona girip 3 unu atar. Şuan tek yapacağımız şey yatıp kalkıp Kewell Baros a birşey olmasın diye dua etmek.
Bence Fatih Terim şu anki kadromuzu kullanabilir diye düşünüyorum onun kendi taktiği hiç bir zaman yoktu takıma göre taktik yapardı ve doğru olanıda bu Galatasaray 2 forvet oynayabilir Fatih Terim Gelirse 4-4-2 şeklinden ben bu dizlişle oynasa Galatasaray daha başarılı olur diyorum.
Pino-Elano-Cana-Arda
----Batdal------Baroş----
Böyle oynayacaksak 1 forvet daha şart olur takımda zaten 2 tane forvet var topu topu![]()
Bence Batdal - Baros oynayabilir biri sakatlanırsa Fatih Terim taktik değişikliğine gider.
Daha Fatih Terim'in geleceği gelmeyi bıraktım görüşüldüğü bile meçhul... Ben bu seneden umudu kestim.
Dünkü maçı izledikten sonra anladım ki tek eksik orta saha değil. Royshon Drenthe transferini bu yüzden destekliyorum.
Sol bekte büyük bir eksikliğimiz var, Hakan Balta yıllardır formanın tek sahibi olduğu için kendisini gram geliştirmedi, böyle devam ederse daha fazla yürümez bu iş onunla. Çağlar zaten var mı yok mu belli değil. Bu yüzden oraya bir transfer şart, mecburen yabancı olacak tabi ki.
Stoperde Servet hiç güven vermiyor, Ali Turan'ı stopere çeksek ne olur orası da meçhul. Bu yüzden oraya da bir transfer lazım. Yoksa hantal Servetle, varlığı yokluğu bir olan Ali'yle yürümez bu iş.. Bu fikrimi bu maçtan sonra değiştirdim. Önceden Ali'nin stoperde gidebileceğini düşünüyordum ama artık o da zor gibi.
Orta saha desek zaten berbat. Mustafa yetmez, Ayhan 5 metreye pas atamıyor, Barış teknik yoksunu vs vs. Bir değil 2 transfer lazım. Ben olsam Ceyhun'la Selçuk'u getirirdim Trabzon'dan parayı basıp.. Yabancı tercihimi stoper ve kaleciden yana kullanırdım.
Bunun dışında hücumda pek problemimiz yok gibi, Elano takıma katılırsa daha iyi oluruz görüşündeyim. Zira kendisi transferde adı geçen oyunculardan kat kat daha iyi.