Sayfa 393 / 896 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
11,761 ile 11,790 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Lass Diarra pek fizikli bir isim değil. Mahamadou Diarra ile karıştırdın sanırım. Bizim için Mahamadou daha uygun olur bence.
    Lass kadar pas yapabilen önlibero yok Türkiye'de.
    Lass çok kaliteli bir oyuncu, bize yedirmezler bence, keşke olsa.

Mahamadou gelmese iyi olur, teknik kapasitesi sınırlı ama fizik mücadelesi üstdüzeydi, sakatlıktan sonra ne hale geldiği meçhul, büyük risk olur.Onu alırsan DM oynatıp önüne 2 tane MC koyman lazım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lass kadar pas yapabilen önlibero yok Türkiye'de.
    Lass çok kaliteli bir oyuncu, bize yedirmezler bence, keşke olsa.

Mahamadou gelmese iyi olur, teknik kapasitesi sınırlı ama fizik mücadelesi üstdüzeydi, sakatlıktan sonra ne hale geldiği meçhul, büyük risk olur.Onu alırsan DM oynatıp önüne 2 tane MC koyman lazım.
    Hem savunma olarak etkili olan hem de hücuma katkı yapabilen, oyun kurabilen oyuncu bulabilirsek ne ala. Mahamadou Diarra'yı uygun görmemin nedeni fiziksel gücü. Sakatlığı büyük sorun dediğin gibi. Onun yanında Emre'nin oynayacağını düşünürsek savunma anlamında iyi oluruz orta alanda, Emre de rahatlıkla oyun kurar diye düşünüyorum. Aslında hep önlibero denince Patrick Vieira geldiği için aklıma; o tarz, fiziği güçlü oyuncuları düşünüyorum. Lass Diarra da iyi olur tabii ki. Varsın fiziği zayıf olsun, çok da önemli değil Bu tarz oyuncular için en iyi kaynak Fransa'dır. Oradan uygun birisini bulup getirebilirlerse de iyi olur. İsmi, kariyeri çok da umrumda değil. Yeter ki faydalı olsun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fransa'dan alfred n'diaye ile ilgilendiğimiz haberleri var. 20 yaşında ve nancy'de oynuyor.

stoper ve ortasaha mevkilerinde görev yapabilmesi büyük bir artı.

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Psikopat gibi bakıyo bu adam. Kesin başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lugano'nun yanına ancak böyle biri yakışır

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Beşiktaş Robinho'yu alıyor, biz de Van der Vaart'a kancayı takalım. Onun yanı sıra Lassana Diarra'yı alalım. Yönetim oyuncuları ikna edebilse bonservisleri R.Madrid ucuza verir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Beşiktaş Robinho'yu alıyor, biz de Van der Vaart'a kancayı takalım. Onun yanı sıra Lassana Diarra'yı alalım. Yönetim oyuncuları ikna edebilse bonservisleri R.Madrid ucuza verir.
    Van der Vaart Alex yollandığı takdirde müthiş ötesi bir transfer olur. Alex'in mücadeleci hali. Almanya'daki performansı ortada İspanya'da da Real forması altında sırıtmıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fransa'dan alfred n'diaye ile ilgilendiğimiz haberleri var. 20 yaşında ve nancy'de oynuyor.

stoper ve ortasaha mevkilerinde görev yapabilmesi büyük bir artı.

Stopere N'diaye, orta sahaya da Lass mükemmel ötesi olurdu
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin yıllardır aradığı forvet oyuncusu Baros'tur. O adam bize gelse yemin ediyorum uçurur götürür. Solda Stoch, Sağda Dia onu çok iyi besler. Alex zaten alda at pasları verir. Niang falan hikaye.

Niang Baros'tan daha iyi. Baros'u bizim takıma koy, Galatasaray'daki performansının yarısını gösteremez. Bizim takıma David Villa'yı koy, o bile hayal kırıklığı olur. Sistem değişmedikçe golcü kim olursa olsun iş değişmez.

Ne Baros'u ya? Bunu söyledikten sonra Niang'ın dün akşam haricinde 1 maçını bile izlemediğinizi varsayıyorum.1 maçla Niang'ı hikaye yaptınız ya,ne diyeyim artık bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ne Baros'u ya? Bunu söyledikten sonra Niang'ın dün akşam haricinde 1 maçını bile izlemediğinizi varsayıyorum.1 maçla Niang'ı hikaye yaptınız ya,ne diyeyim artık bilmiyorum.
    Dünkü özeti izlediğim kadarıyla Niang çok etkili olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Fenerbahçe'nin yıllardır aradığı forvet oyuncusu Baros'tur. O adam bize gelse yemin ediyorum uçurur götürür. Solda Stoch, Sağda Dia onu çok iyi besler. Alex zaten alda at pasları verir. Niang falan hikaye.
    Niang mı hikaye? Hey allahım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang çokmu iyi bir forvet? Hazard denildi, Gyan denildi sonrada Robinho denildi. Gele gele Niang geldi. Niang Anelka'dan ve Kezman'dan iyi bir forvet değil bence.

Baros'u 5. sınıf forvet yaptınız tebrik ediyorum. Adamın yaptıkları ortada. Daha neyi kabullenemiyorsunuz anlamıyorum. Galatasaray'ın en kötü zamanında bile Baros sırtlayıp götürmüştür. Yapmayın allah aşkına. Güiza geldiğinde neredeyse göbek atıyordunuz. İspanya ligi gol kralı diye.

Aykut Kocaman'a bile verdiğiniz değer ortada. Adam ne yapsa takımı oturtmaya çalışıyor yensede yenilsede arkasındayız diyorsunuz. Aynı şeyi Zico'ya yapmış olsaydınız şuan çok farklı yerlerde olurduk.

Futbol Football Manager'den ibaret değildir. Bırakın artık Fm'deki oyuncu profillerine dayanarak futbolcuları değerlendirmeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bence sen bırak Fm'ye göre değerlendirmeyi. Baros'a kötü oyuncu diyen oldu mu burda? Forvet tartışmasını bıraktın Aykut Kocaman'a az destek veriyorsunuz diyerek başka yerden sallamaya kalkıyorsun.

Hayatında Niang'ın kaç tane maçını canlı izledin? Belli ki cevap sıfır. Ben Fransa'da Marsilya takımını destekliyorum. Kanal A ne zaman maçlarını verse izlerim tabii F.Bahçe maçına denk gelmiyorsa. Benim 3 senedir düzenli olarak izlediğim Niang F.Bahçe'nin Hooijdonk ile birlikte transfer ettiği en iyi ve istikrarlı forvetidir. Anahtar kelime istikrar. Niang son 8 sezonda 10 golün altına düşmemiş hem de Fransa liginde ve bunu başaran tek oyuncu. Bahsettiğin ne Kezman ne de Güiza buy kalitede değildi. Anelka ise forvet değildi. Adam sağ kanatta oynuyordu. Fransa milli takımında tek forvet oynadı halini gördük.

Uzun lafın kısası hayatında Niang'ı 90 dakika izlememiş birisiyle polemiğe girmek niyetinde değilim zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Baros da son 2 yıldır ligimizin en başarılı forvetidir.

Niang'ın Baros'la karşılaştırılabilmesi için Türkiye'deki performansını görmemiz gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Bence sen bırak Fm'ye göre değerlendirmeyi. Baros'a kötü oyuncu diyen oldu mu burda? Forvet tartışmasını bıraktın Aykut Kocaman'a az destek veriyorsunuz diyerek başka yerden sallamaya kalkıyorsun.

Hayatında Niang'ın kaç tane maçını canlı izledin? Belli ki cevap sıfır. Ben Fransa'da Marsilya takımını destekliyorum. Kanal A ne zaman maçlarını verse izlerim tabii F.Bahçe maçına denk gelmiyorsa. Benim 3 senedir düzenli olarak izlediğim Niang F.Bahçe'nin Hooijdonk ile birlikte transfer ettiği en iyi ve istikrarlı forvetidir. Anahtar kelime istikrar. Niang son 8 sezonda 10 golün altına düşmemiş hem de Fransa liginde ve bunu başaran tek oyuncu. Bahsettiğin ne Kezman ne de Güiza buy kalitede değildi. Anelka ise forvet değildi. Adam sağ kanatta oynuyordu. Fransa milli takımında tek forvet oynadı halini gördük.

Uzun lafın kısası hayatında Niang'ı 90 dakika izlememiş birisiyle polemiğe girmek niyetinde değilim zaten.
    Aykut Kocaman'a az destek veriyorsunuz demedim, çok fazla destek veriyorsunuz dedim. Öncelikle ne yazdığımı bir kavrayın daha sonra konuşuruz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Baros da son 2 yıldır ligimizin en başarılı forvetidir.

Niang'ın Baros'la karşılaştırılabilmesi için Türkiye'deki performansını görmemiz gerek.
    O zaman bende Lyon'da ki vasatın altında kalan Baros ile MarsilyaLı Niang'ı karşılaştırayım. Arada uçurumlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Burda kimse Aykut Kocaman'a verilen desteği bu kadar aşağılayamaz,aşağılamamalı.Zico'ya gelince iyi ki gitti bi sene takımımızın yapamayacağı avrupa başarısını yapmıştır Zica yetersiz brezilyalılarla hemde ama ligde ne yaptı o takım hiç bişey.Ayrıca Zico'da olsa sonraki sene takımın başında hiç bişey olmazdı tesadüftü avrupadaki o başarımız devamı gelmediğine göre.Niang Baros kıyasına gelelim aynı tarz oyuncu değilki ikisi Niang Barosa göre daha kombine daha kuvvetli bi oyuncu,Baros ise tam bir fırsatcı usta ayak.Yanyana olsalar mükemmel olabilirler ama Fenerbahçe'de güçlü forvetten başkası başarılı olamaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman bende Lyon'da ki vasatın altında kalan Baros ile MarsilyaLı Niang'ı karşılaştırayım. Arada uçurumlar var.
    Yıllarca Semih'e yapılan haksızlık yüzünden belkide Niang'a karşı istem dışı bir antipati duyuyorum. Çünkü Niang ne kadar kötü oynarsa oynasın yeni transfer olduğundan hep ilk 11'de olacak.(bkz: Güiza). Oysa Semih ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Semih çokmu kötü forvet? Sürekli ilk 11'de oynasa büyük işler yapacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yıllarca Semih'e yapılan haksızlık yüzünden belkide Niang'a karşı istem dışı bir antipati duyuyorum. Çünkü Niang ne kadar kötü oynarsa oynasın yeni transfer olduğundan hep ilk 11'de olacak.(bkz: Güiza). Oysa Semih ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Semih çokmu kötü forvet? Sürekli ilk 11'de oynasa büyük işler yapacağını düşünüyorum.
    Semih hakkında sana katılıyorum. Semih Türkiye'nin en iyi yerli golcüsüdür. Ancak bütün sezon Semih-G.Ünal ikilisiyle gitmez. Niang şarttı. Semih'de her zaman yaptığı gibi çalışmasına devam edip formayı kapmaya bakmalı, ki bence bu sezon çoğu maçı 4-4-2 sistemiyle yani Semih - Niang ikilisiyle oynayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Burda kimse Aykut Kocaman'a verilen desteği bu kadar aşağılayamaz,aşağılamamalı.Zico'ya gelince iyi ki gitti bi sene takımımızın yapamayacağı avrupa başarısını yapmıştır Zica yetersiz brezilyalılarla hemde ama ligde ne yaptı o takım hiç bişey.Ayrıca Zico'da olsa sonraki sene takımın başında hiç bişey olmazdı tesadüftü avrupadaki o başarımız devamı gelmediğine göre.Niang Baros kıyasına gelelim aynı tarz oyuncu değilki ikisi Niang Barosa göre daha kombine daha kuvvetli bi oyuncu,Baros ise tam bir fırsatcı usta ayak.Yanyana olsalar mükemmel olabilirler ama Fenerbahçe'de güçlü forvetten başkası başarılı olamaz.
    Baros'u Galatasaray'da besleyebilecek oyuncular kaç tane var? 1-2. Fenerbahçe'de kaç tane var? 4-5 ?

2008'deki başarıya tesadüfmü diyorsunuz şimdi? Sevilla maçları, İnter maçı, Chelsea maçları. O sene evimizde kaybetmemiştik. Neden Zico'yu suçluyorsunuz. Şimdi diyorsunuzki ön libero yok Aykut hoca ne yapsın. E o zaman yedek takım yoktu Zico ne yapsın. 1 Haftada yeri geliyordu 3 maç oluyordu. Adam ne yapsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih hakkında sana katılıyorum. Semih Türkiye'nin en iyi yerli golcüsüdür. Ancak bütün sezon Semih-G.Ünal ikilisiyle gitmez. Niang şarttı. Semih'de her zaman yaptığı gibi çalışmasına devam edip formayı kapmaya bakmalı, ki bence bu sezon çoğu maçı 4-4-2 sistemiyle yani Semih - Niang ikilisiyle oynayacağız.
    İnşallah öyle olur renktaş. Ben çünkü Semih'in bu takımda sürekli oynamasını istiyorum. Çok büyük bir golcü. Fakat internette hala; "Güiza'yı yollamayalım, Niang'la beraber çok iş yapar" diyorlar. Boş kaleye gol atamayan, karşı karşıya gol atamayan adam çift forvet olunca atacakmı bu golleri?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Semih yetersiz bi forvettir.Onun önüne alınan forvetlerin(kezman,güiza) başarısız olması yönetim hatası,sisteme uymamaları vs sayılabilir.Ama Semih Fenerbahçe'de direk oynayacak kadar yeterli değil.İyi bi yedek,güzel bi tamamlayıcı parça olabilir ama Semih oynar ya diyerek sezona girilemez bu ancak yeni Hakan Şükür çıktığında bi türk forvet için söylenebilir.Şu an 3 büyüklerde ggözü kapalı oynayabilecek türk santrafor yok
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Baros'u Galatasaray'da besleyebilecek oyuncular kaç tane var? 1-2. Fenerbahçe'de kaç tane var? 4-5 ?

2008'deki başarıya tesadüfmü diyorsunuz şimdi? Sevilla maçları, İnter maçı, Chelsea maçları. O sene evimizde kaybetmemiştik. Neden Zico'yu suçluyorsunuz. Şimdi diyorsunuzki ön libero yok Aykut hoca ne yapsın. E o zaman yedek takım yoktu Zico ne yapsın. 1 Haftada yeri geliyordu 3 maç oluyordu. Adam ne yapsın.
    Baros'u baya baya besledi GS geçen sene ligtv sayesinde tüm maçlarını izledim.GS'de gol atmak bizde atmaktan daha kolay.Ayrıca büyük başkanımız demedi mi devamlılıgı olmayan basarılar tesadüftür.Biz maalesef tesadüfen o kadar basarılı olduk.Konsantrasyonla alakalıydı ama aynı kadro devam ettiremezdi basarılarını ettiremedide

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Turacı ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Önder Turacı'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettiklerini açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüze, 2004 yılında Belçika'nın Standart Liege takımından transfer olan Önder Turacı ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.

Kariyerine Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da devam edecek olan Önder'e, 6 yıldır kulübümüze verdiği hizmetler ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, futbol yaşamının devamında başarılar diliyoruz." denildi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Neden bonservis alamadan yolluyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Baros'u baya baya besledi GS geçen sene ligtv sayesinde tüm maçlarını izledim.GS'de gol atmak bizde atmaktan daha kolay.Ayrıca büyük başkanımız demedi mi devamlılıgı olmayan basarılar tesadüftür.Biz maalesef tesadüfen o kadar basarılı olduk.Konsantrasyonla alakalıydı ama aynı kadro devam ettiremezdi basarılarını ettiremedide
    Zico olsaydı böyle olmazdı diyorum bende. Şuan Aykut Kocaman'a verilen imkanlar Zico'ya verilseydi çok büyük işler yapardı. Unutmayın Zico Gökhan Gönül gibi bir adamı Fenerbahçe'ye kazandırdı. Deniz'i orta sahada deneyen kişide ilk oydu. Oldukçada başarılı oynuyordu fakat sakatlandı. Hatta bir ara Marco'yuda kesiyordu. O kısıtlı kadro ile 100. yılda şampiyon yaptı ve ertesi sene Avrupa'da Çeyrek Final oynadık. Zico kalsaydı çok büyük işler yapacaktık buna inanıyordum. Sağolsun Aziz Yıldırım. Bu sene şampiyon olamasakta Aykut hocanın koltuğu 3 yıllığına sağlam. En az 3 yıl. Çıkıp açıklama yapacaktır Aziz Yıldırım; Hocamıza güvenmeliyiz, takımı oturtma sürecinde. Aragones'e taraftarlardan baskı gelmese bile onunla devam edilecekti. Yazık yani. Aziz Yıldırım'ın yaptığı işler çok büyük. Fenerbahçe'yi bir dünya markası yaptı ama bırakması lazım artık. "5 Senede 1 şampiyonluk aldık Alex varken" demesini biliyorda kendi o zaman başkan değilmiydi. Yapsaydı işini. Yollasaydı Alex'i yada istifa etseydi. Verdiği sözleri ne çabuk unutuyor?

EDİT

Al işte Önder'de gitmiş. Bekir'den, İlhan'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncu. Nedir bu yönetimin oyuncularımıza karşı vefasızlığı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder' zorluk çıkarmadan bonservis istemeden izin vermeleri iyi olmuş , zamanında kendi cebinden para verip kalmıştı , başarılar diliyorum kendisine

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

önder mi çok iyi oyuncu?

sürekli gerileyen bir performansı var son 2 yılda. gönderilmesi gayet doğru. gerçi doğrudur, ilhan ve bekir de bu takımın oyuncuları değil.
    (/s)

Mesaj Yetkileri