Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

20 45.45%
  • Berabere

6 13.64%
  • Fenerbahçe

18 40.91%
1 ile 30 arası toplam 483 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin çok iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz. Antalyaspor galibiyetine rağmen Avrupa maçları nedeniyle sezona iyi başlayamadık. Trabzonspor ise bizim aksimize sezona Süper kupayla giriş yaptı ve Liverpool maçında da iyi bir direniş sergiledi. Bunlara rağmen sonuçta bu maç büyük bir maç ve Fenerbahçe Türkiye Liginde büyük maçlarda nası oynaması gerektiğini çok iyi biliyor ve bu maçta galibiyet bekliyorum.

Tarık'ın yaptığı 2. kadro bana göre Aykut hocanın çıkarabileceği en iyi kadrodur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Katılıyorum. Buna ek olarak Trabzonun kalesinde Onur var.
    Fenerbahçe'nin kalesinde de Volkan var. Kaleyi boş bırakmıyoruz.

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Fenerbahçe Young Boys maçından sonra 2 maç yaptı. Birini kazandı ki o maçta Volkan'a top dahi gelmedi. Öteki maçta da yenildi. Bu şekilde formda olduğunu nasıl anladın 2 maçta ?
    Volkan'ın sürekli bir formu var. Bazen manyak manyak goller yesede güzel bir performans sergiliyor. Ve Volkan o maçlara sakat çıktı. İlk Young Boys maçında sakatlanmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Umarım yabancı kontenjanından dolayı stoperde İlhan yada orta sahada Cristian ile başlama hatası yapmaz Aykut hoca.Ve artık şu değişimi yavaştan görmemiz gerektiğini düşünüyorum.Bu maçta Özer'in 11 başlaması durumunda orta saha direncimizin daha fazla olacağından dolayı, bir bakıma kuvvetli olan Ts orta sahasına daha rahat karşılık verebiliriz diye düşünüyorum.İki takımda zor Avrupa maçları oynadı ve henüz sezon başı olduğunu düşünürsek, bana beraberlik daha yüksek bir olasılık gibi geliyor.Ts'nin savunmayı nispeten önde kuracağını düşünürsek, Niang bu maçta ilk golünü atabilir.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri