Zaragoza 3 - 6 David Villa
![]()
Zaragoza 3 - 6 David Villa
![]()
Vefakâr kullarım adıma Stad yapıyorlar. Sağolsunlar. Varolsunlar
1 maç bile oynatmadan ''B'' takıma aldılar, üstelik 10 milyon avro verdiler, ligin yarısı bitmek üzere.Hep böyle oluyor zaten ya Chelsea yada Manchester o kadar para veriyor, 1-2 sene sonra satılık listesine koyuyorlar ve 2-3 milyon gibi bonservis bedeli istiyorlar.
Ferrari'yi Man Utd'ye verdim. Sivok'u Arsenal'e. Ferrari harap oldu. Sivok hala ilk 18'e girebiliyor.
Uu beybi, Cidden İtalya'da oynuyormuş.
Neyse hazır mesaj yazarken 2009dan beri biriktirdiğim SS'lerden bir kaçını paylaşıyım. Yeah.
Belki bazılarına garip gelmeyebilir ama böyle bi' şeyi ilk defa yaşıyorum. 1.7 ile oynuyor stoper, o kadar da hata yapmamıştır canım.
Demek yapılıyormuş.
İki U21 oyuncusu 10.0 puan alıyor, biz birini görmeye muhtaçken iki tanesiyle iyice tatmin oluyor adamlar. ( Nick Hilton gelecekte hayvani bir profil alıyor, belirtmeden geçemem. ) ( Lea de eh işte, ama şampiyon bir İngiliz takımında rotasyona girebiliyor, fena değil. )
Gavur yapıyor abi!
Elin Recreativo'sunun elin Michel'i ( uzun şut özelliği 9 ) iki sene üst üste dünyanın en iyi kalecisi seçilen Asenjo'ya uzaktan şut çekiyor ve gol oluyor, hemi de Recreativo'nun tek şutu bu! Biz 22 şut çekerken 1 gol atıyoruz, olanı var olmayanı var abicim!
Balını yiyim Mişel.
Dooki'ye ithafen.
bu serveti alıp oynatmama olayı saçma değil aslında sadece servetin sonradan kulüpten gitmek istemesi saçma.Çünkü zaten o serveti yedek olarak 3. veya 4. göbek defans olarak alıyor.Adamlar sakatlanmayınca oynayamıyor ama eğer oynarsa bazen yer buluyor.oyunun tek hatası futbolcuların büyük takımlardan bile çok çabuk gitmek istemesi birde hani o takımları bilgisayar yönettiğinden 1. veya 2. defansı sakatlanmadıkça diğer oyunculara şans vermemesi yoksa onu boşuna almıyor.yedek olarak alıyor zaten
Ben Lugano'yu Real Madrid'e yollamıştım ve ilk 11 olarak maçlara çıkıyordu.
çıkar niye çıkmasın eren güngör bende barca defansındailk 11
Chelsea yine aynı kariyerimde Gignac'a 12 milyon avro civarı verdi.1.5 sezon sonra rezerve takımda kendisini gördüm 5.75 milyon avro ile satılık listesindeydi, hemen kaptım tabi.Adamlara Serveti 10 milyona verdim oynatmadılar, gignac'a 12 verdiler 5.75 e sattılar.Gel beni kazıkla diyor resmen, bundan sonra chelsea'nin aldığı her oyuncuyu listeme ekliyorum, olurda satılık listesine koyarlar diye.
Büyük bir ilginçlik değil ama, kulüplere bakarsanız anlarsınız. Sadece iki oyuncu türk kulüplerinden, onlarda yabancı uyruklu olanlar. Yani türk takımından türk oyuncu yok. Gavurlaştırdım takımı.
( aslında tabii bunu yapmak için es geçtiğim bir kaç oyuncu var galatasaray ve fenerbahçeden. )
Leeds United'ın 1 numaralı ezeli rakibi Galatasaray.Görünce baya şaşırdım.Eklenmesi çok doğru olmuş.
oyuncu gelecek vadediyor![]()
Lugano'yu 24.000.000 $ karşılığında Manchester United'a sattım adam 1 yıl sonra 15.000.000 $ değeriyle satış listesindeydihahay
![]()
50 yaşına kadar oynayacakmış35 yaşında![]()
![]()
evet![]()
Finishing 17 daha ne işte Ozzy![]()
Yuh Fenerbahçe !
Uploaded with ImageShack.us
iyi bir adam almışlar hiç yoktan![]()