Sayfa 316 / 1204 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
9,451 ile 9,480 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İlhan Cavcav şu anda Serdar'ı 5'ten aşağı bırakmaz. 3 milyon € teklifi reddetmişlerdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençlerbirliği Serdar'ı takassız bırakmaz.Oynatacak doğru dürüst bir kaleci yok ellerinde Serdar'dan başka.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar eğer büyük takımda oynayacak kalitede bir oyuncu olsa Fenerbahçe bırakmazdı diye düşünüyorum. Yıllardır Galatasaray kalesi sorunlu. Bir türlü nokta atışı yapılamıyor. Leo Franco geldi çok başarılı olacağını düşünüyordum olmadı. Orkun'a ne olduğunu bilmiyorum oda tutunamadı. Ufuk var şuan fakat oda tam olarak hazır değil gibi görünüyor. Aykut var fakat oda güven veremiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sorun kalenin güven vermemesi değil, Galatasaray taraftarının sabretmemesi. Siz şu an göklere çıkarılan Trabzon kalecisi Onur'un sahaya çıktığı ilk maçları hatırlamazsınız belki ama ben çok iyi hatırlıyorum. Galatasaray'a karşı oynadı ilk kaleye geçmeye başladığında ve biz o maçı kalecinin hatalarıyla bulduğumuz gollerle 4-1 kazanmıştık. Yine şu anda Fenerbahçe'de ilk 11'de en güvenilen isimlerden biri olan kaleci Volkan ilk kaleye geçtiği yıl yığınla hatalı gol yedi. Önemli olan potansiyeli gördükten sonra kaleciye 1 sezon sabrederek destek vermek. Aykut da olur , Ufuk da olur ama bence Ufuk'un kumaşı daha iyi gibi.

Yani kalecilik çok farklı birşey. Mesela takıma yeni giren bir forvet olsan 1 maç kaçırsan, diğer maç da kaçırsan 3. maçta atınca taraftar seni kabulleniyor. Orta alanda 1 maçta 15 pas hatası yapan ayhan 1 asistle göze giriyor. Ama kaleye doğru inildikçe risk artıyor ve telafi zorlaşıyor. Kale ise işin en son noktası. Kurtarırsan kralsın, yersen daha doğrusu hatalı yersen senden kötüsü yok Düzenli olarak 1 sezon ilk 11'de oynamayan bir kalecinin 2 ayda form tutmasını beklemek oyuncuya haksızlık olur. Baros bile bakın sakatlığının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen yavaş yavaş oyuna ısınıyor.

Galatasaray taraftarı olarak kaleci konusunda bize düşen en büyük görev sabır ve destek diye düşünüyorum... Yani Serdar'la Ufuk arasında çok fark yok. Biri düzenli 11 oynadığı için az hata yapıyor. Diğeri form tuttuğunda belki daha da başarılı olacak.Leo Franco gibi düzenli 11 oynamasına rağmen sezonun 2. yarısında bile hala aptalca goller yerlerse o zaman lafım olmaz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sorun kalenin güven vermemesi değil, Galatasaray taraftarının sabretmemesi. Siz şu an göklere çıkarılan Trabzon kalecisi Onur'un sahaya çıktığı ilk maçları hatırlamazsınız belki ama ben çok iyi hatırlıyorum. Galatasaray'a karşı oynadı ilk kaleye geçmeye başladığında ve biz o maçı kalecinin hatalarıyla bulduğumuz gollerle 4-1 kazanmıştık. Yine şu anda Fenerbahçe'de ilk 11'de en güvenilen isimlerden biri olan kaleci Volkan ilk kaleye geçtiği yıl yığınla hatalı gol yedi. Önemli olan potansiyeli gördükten sonra kaleciye 1 sezon sabrederek destek vermek. Aykut da olur , Ufuk da olur ama bence Ufuk'un kumaşı daha iyi gibi.

Yani kalecilik çok farklı birşey. Mesela takıma yeni giren bir forvet olsan 1 maç kaçırsan, diğer maç da kaçırsan 3. maçta atınca taraftar seni kabulleniyor. Orta alanda 1 maçta 15 pas hatası yapan ayhan 1 asistle göze giriyor. Ama kaleye doğru inildikçe risk artıyor ve telafi zorlaşıyor. Kale ise işin en son noktası. Kurtarırsan kralsın, yersen daha doğrusu hatalı yersen senden kötüsü yok Düzenli olarak 1 sezon ilk 11'de oynamayan bir kalecinin 2 ayda form tutmasını beklemek oyuncuya haksızlık olur. Baros bile bakın sakatlığının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen yavaş yavaş oyuna ısınıyor.

Galatasaray taraftarı olarak kaleci konusunda bize düşen en büyük görev sabır ve destek diye düşünüyorum... Yani Serdar'la Ufuk arasında çok fark yok. Biri düzenli 11 oynadığı için az hata yapıyor. Diğeri form tuttuğunda belki daha da başarılı olacak.Leo Franco gibi düzenli 11 oynamasına rağmen sezonun 2. yarısında bile hala aptalca goller yerlerse o zaman lafım olmaz...
    İmzamı atarım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Serdar Kulbilge gelsin yahu amcamın lise arkadaşı Aykut'tan 10 kat iyidir adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Duygusalsın Aygün

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ya Serdar Aykut'tan kötü olsa duygusal de de sonuçta Aykut'tan iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Kaleye yabancı kaleci alınabilir ama Türkiye'den aranıyorsa Onur Kıvrak,Hasagic,Serdar Kulbilge yada Serkan Kırıntılı iş yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serkan Kırıntılı geleceğine Aykut kalsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şuan Onur Kıvrak ve Sinan Bolat hariç Galatasaray'ın kalesini koruyabilecek bir Türk kaleci bulunmuyor. Volkan'ı saymıyorum çünkü Fenerbahçe satmaz. Satsa bile Galatasaray alır mı bilinmez. Bu nedenle alınacak her oyuncu hem kendi kariyerini bitirir hem bizi çileden çıkarır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real 2 Diarra'yı da satıyormuş,biz hepsini alalım bu takımdakilerin
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ve Schalke'ye Misimovic transferi için umut ışığı doğdu!.. Wolfsburg'un Juventus'tan Diego'yu alamadığı için satmaktan vazgeçtiği Boşnak yıldız, dün oynanan Bayern Münih maçı sonrası basın mensuplarına ayrılık sinyalleri verdi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Bayern Münih ile oynanan sezonun ilk maçına yedek başlayan ve 2. yarıda oyuna dahil olup Wolfsurg'un tek golünün asistini yapan Zvjezdan Misimoviç, karşılaşma sonrası kısa ama ilginç açıklamalar yaptı.

Gazetecilerin Wolfsburg'da kalıp kalmayacağı yönündeki soruya "Yarın ne olur bilemem. Ama hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez" diye yanıt veren Boşnak futbolcu, "Wolfsburg'da kalmayı istiyor musun?" şeklindeki soruya ise üstü kapalı bir yanıtı verdi: "Bu konuda hiçbir şey söylemesem daha iyi" Zvjezdan Misimovic'i Galatasaray'ın yanı sıra Schalke de istiyor.

Hatırlanacağı üzere Wolfsburg Juventus'tan Diego'yu transfer etmek istemiş ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Misimovic'i Galatasaray'a satmaya sıcak bakmıştı. Boşnak orta saha oyuncusu da Galatasaray'a gelmek istediğini açıklamıştı. Ancak Diego'nun transferi gerçekleşmeyince Wolfsburg da Misimovic'i satmayacağını bildirmişti.

Ancak Wolfsburg'un kendisini satmaya sıcak bakması ve sezonun ilk maçına yedek başlaması, Misimovic'in kulüpten ayrılma isteğini güçlendiriyor.
    hadi bakalım hayırlısı, ben inanmadım bu habere ama olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelmesin Misimovic.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

10 gün sonra transfer dönemi bitiyor almasın artık adam falan kendilerini anca bu kadar düşürebilirlerdi yazıklar olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray'a Manchester City'nin iki yıldızının önerildiği, ancak bu futbolcuların farklı gerekçelerle reddedildikleri öğrenildi.

İngiliz kulübü; Robinho, Stephen Ireland ve Craig Bellamy ile yollarını ayıracağını açıklamıştı. Robinho'nun Galatasaray'a da teklif edildiği, ancak sarı-kırmızılı yöneticilerin "Hem bonservisi, hem de istediği ücret çok yüksek. Takım içi dengeleri altüst eder" gerekçesiyle bu dosyayı hemen rafa kaldırdıkları ortaya çıktı.

"IRELAND'I TANIMIYORUZ"

İkinci isim ise Stephen Ireland'dı. Lig Radyo'da Total Futbol programında verilen habere göre; City'nin gönderilecekler listesine koyduğu yıldız futbolcu, Neill ve Kewell'dan aldığı olumlu referans üzerine menajerine "Galatasaray ile benim için görüş" talimatını verdi.

Adnan Sezgin'i telefonla arayan menajerler, "Ireland, Galatasaray'da oynamak istiyor" dedi ama Manchester City'de altyapıdan yetişerek Elano'yu kesen 24 yaşındaki futbolcu için "İlgilenmiyoruz, böyle bir oyuncuyu tanımıyoruz" yanıtını aldı.

Kaynak: mynet

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yuh adamı tanımıyoruz diyemi reddediyorlar. Adnan's lar kimi tanıyor acaba.

kaynağa dikkat etmek gerek..Böyle bişeyin olmuş olmasına ihtimal bile vermiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaynak mynet çok kötü bir kaynak değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elano'yu kesen Ireland mı? Elano AMC, Ireland box to box nasıl kesmiş anlamıyorum.. Ireland bize gelmek ister de biz almazsak denecek söz yok zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

vaay Adnan Sezgin'e bak Ireland'ı tanımıyomuş kesin doğrudur bu haber, tanımadığından getiremiyodur oyuncuları

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu saçma sapan haberlere neden hemen atlıyorsunuz ? rijkaard'ın ağzından baptista'yı arayanlar da bunlar değilmiydi? ben dün direk ntvspor'a bağlanan 2. başkan sayın helvacı'yı dinledim. adam açık açık dürüstçe anlattı olayları. transferde geç kaldık ama galatasaray'ın ekonomisini de düşünmek zorundayız dedi. trasnfer dönemi bitmeden gerekli oyuncular alınacak dedi. yani acaba 30 ağustosta 2 tane canavar gibi isim gelirse yönetime sallayanlar hala devam edebilecekler mi? ben de dahil bugün adnan sezgin'e saydıranlar lorik cana'nın açıklandığı gün "helal olsun, demekki haldun'suz da adam alınabiliyormuş" demedik mi ? allah aşkına rahmetli özhan canaydın kulübü yerlerde süründürürken adnan polat gelsin diye dualar eden biz değilmiydik ? adam geldiğinden beri yaşlandı resmen gs için debelene debelene. bir sürü projeyi hayata geçirdi. şurda 1 sezon dah sabrettikten sonra yeni stat ve anlaşmalarla beraber gelirler müthiş artacak. tamam ben de istemiyorum ortada rotasyon oyuncusu olan ayhan ve barış'ın ilk 11'de oynamasını ama adam alacağız diyorlar. beklemekten başka çare yok. sonuçta yolun sonu aydınlık olacak gibi gözüküyor. eskisi gibi heryerde galatasaray'ın borçları yazılıp çizilmiyor. bu da bir gelişmedir. 2012 geldiğinde sanki biz bank asya'da falan mı olacağız ? şurda forumda yazanların kaç tanesi iş adamlığı ya da kulüp yöneticiliği yaptı ? eleştirelim , yazalım ,çizelim ama bu kadar da keskin olmaya gerek yok. Galatasaray camiasından çıkıp galatasaray'ı yönetme görevini gönüllü olarak kabul eden hiçkimse galatasaray'a zarar vermeye çalışmaz. hataları vardır ancak iyi yolda yönetim....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

takımın gidişatı konusunda da gelecek olan 2-3 yıldız diğer vasat oyuncuların form ve moralini yükseltir ve takım olarak düzene gireriz. yani biz Radu-Ayhan-florquin gibi isimlerden kurlu kadro ile barcelona-liverpool ve roma'lı grupta devlere kafa tuttuk. kadronun hepsini yıldız yapamazsın. fakat yıldızlarla beraber diğer oyuncuların mücadele gücü, kendine güveni ve performansı artar. takım olarak kötü olunca hakan balta-servet-ali turan-barış-ayhan-mustafa sarp hepsi göze batıyor. zaten normal şartlarda alınacak olan oyuncularla beraber bu isimlerin bazıları kulübede oturacağı için sahada daha yetenekli bir takım oalcak ve bu tüm takımın özgüvenini arttırır. Geçen sene Bursa'da Volkan şen-ozan ipek-sercan ve biraz da batalla'yı çıkarıverin , her maç şahlanan ali tandoğan,ömer erdoğan, turgay bahadır gibi isimler bir anda sönüverir. hakan ünsal'ı da , ümit davala'yı da , arif erdem'i de ön plana çıkaran isimler popescu-hagi-taffarel ve hakan şükür gibi isimlerdir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Valla açık konuşuyorum.Adnan Sezgin'e güvenmiyorum.Adnan Polat'a biraz olsun güveniyodum ama oda Sezgin'in kafaya uyunca ona karşıda güvenim azaldı.Adnan Sezgin'in bu saatten sonra getireceği oyuncudanda bişeyler beklemiyorum.Olurda adam gibi transfer yaparsa gerçekten çok şaşırırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene Avrupa Ligi'ni de alsak Adnan Polat gözümde her zaman eksidedir Haldun Üstünel nedeniyle. Futbol dışında yaptığı işleri takdir ederim gururlanırım ama futbol konusunda aynı şeyleri söylemem.

Stephen İreland'ı tanımıyorlarmış demek Bir de suçluyorduk Adnan Sezgin'i transfer yapamıyor diye,tanımadığındanmış meğerse.Ama hiç çoktan iyidir Lorik Cana'yı tanıyormuş en azından.

Şaka bir yana,her ne kadar tanımasa da Galatasaray'ın 2006 ve 2008 şampiyonluklarında da Adnan Sezgin yönetimde ve transferdeydi yanlış hatırlamıyorsam.Galatasaray geçen sene yıldızlarla dolu bir kadro kurdu da ne oldu? Eminim Rijkaard da takım için en çok mücadele edecek oyuncuların alınmasını istiyor,yönetim de bunun için çalışıyordur.Yönetim mutlaka Galatasaray taraftarını memnun edecek bir takım kuracaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Şu İBB'ye Helal olsun.Abdullah Avcı'ya ayrıca Helal olsun.Adam resmen ben burdayım diye bağırıyor.Şu kadroyla Beşiktaşı İnönüye gömdü ya gerçekten büyük iş.İBB'de ki imkanlarla bunları yapıyorsa Galatasaray'da neler yapar Allah bilir.Ligde başa rahat oynarda avrupa tecrübesi yok ama oda zamanlar olur.Sonuçta bir zamanlar Fatih Terim'in de yoktu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Stephen İreland'ı tanımıyorlarmış demek Bir de suçluyorduk Adnan Sezgin'i transfer yapamıyor diye,tanımadığındanmış meğerse.Ama hiç çoktan iyidir Lorik Cana'yı tanıyormuş en azından.

Şaka bir yana,her ne kadar tanımasa da Galatasaray'ın 2006 ve 2008 şampiyonluklarında da Adnan Sezgin yönetimde ve transferdeydi yanlış hatırlamıyorsam.Galatasaray geçen sene yıldızlarla dolu bir kadro kurdu da ne oldu? Eminim Rijkaard da takım için en çok mücadele edecek oyuncuların alınmasını istiyor,yönetim de bunun için çalışıyordur.Yönetim mutlaka Galatasaray taraftarını memnun edecek bir takım kuracaktır.
    biz de öyle umut ediyoruz

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Şu İBB'ye Helal olsun.Abdullah Avcı'ya ayrıca Helal olsun.Adam resmen ben burdayım diye bağırıyor.Şu kadroyla Beşiktaşı İnönüye gömdü ya gerçekten büyük iş.İBB'de ki imkanlarla bunları yapıyorsa Galatasaray'da neler yapar Allah bilir.Ligde başa rahat oynarda avrupa tecrübesi yok ama oda zamanlar olur.Sonuçta bir zamanlar Fatih Terim'in de yoktu.
    Rijkaard giderse Fatih Terim gelecek gibi gözüküyor, bence ne yapıp edilip Abdullah Avcı'nın getirilmesinden yanayım

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

o değilde şu hasagiç'i almak bu kadar mı zor mis gibi kaleci . daha ne istiyoruz anlamıyorum . bizimle oynadığı her maçta bize kök söktürdü .. ben ufuk'un yarım sezon kadar kullanılması taraftarıyım.. olmadı al hasagiç'i

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Rijkaard dursun 1 yıl daha, ne bu acele anlamıyorum ki ? Belki adamın istediği transferler yapılırsa, takım oturup iyi sonuçlar alacağız .Biraz daha beklemekte fayda var .Ben Rijkaard'ın arkasındayım .

Mesaj Yetkileri