-
22.Haziran.2006, 01:47
benim bütçe deli gibi tabi ilk sezondan ECC ESC Süper Cupa lig gelince bide necati ve songu top 15mn pounda milan ve roma ya sattım suan 23mn pound bütçe var kadromda şöle:
mondragon,ö.çatkış,önder t.,turan ali,barzagli,gonzalo,ferhat öztorun,dani alves,
aquilani,maniche,nuri şahin,caner erkin,tuncay sanlı,nihat,arda turan,özgürcan,cafenca, ümit karan devre arası transferde de maniche-gonzalo ikilisinden biri gidecek ve 15mnpounda aldığım downing gelecek
benim tavsiyeme gelince defansa kesinlikle barzagli yi öneririm şuan bende worldclass defender oldu ama itibarı kıtasal
ortasahana aquilani,quarin,ve sadece ilk sezonluk maniche yi oneririim ama lucho gonzales man utd de ricardson(doğrumu yazdım ilmiom 21 yasında amlc) paran varsa dm ye xabi alonso amr ronaldo var aml ye robbeni alabilrsin tabii hepsini birden alamazsın heralde onun için benim tavsiyem xabi alonso-cambiasso gibi bir dm al
dr ye kesinlikle dani alvesi al bak zaten hayran kalırsın zaten sok fazla ii oyuncu lazım deil ole mc ve ileri kanatlar ii olsun yeter
mc ye fabregas tabii paşa gibi olur messi - fabregasda ikinci sezonda çok ii iş çıkarır ama bu ikiliyi oynatırsan arkalarında xabi yi al ben liverpooldayken mukemmel ötesi oynuyordu
Mesaj Yetkileri