Sayfa 318 / 1204 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
9,511 ile 9,540 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rızvan'ın dün Quaresma'ya yaptığı savunma muhteşemdi. Komik olan birşey olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    ya arkadaşlar karşılaştırdığınız adamlara bakın

Abdullah Avcı, Yılmaz Vural - Rijkard

Rızvan - Sabri

hasagic

ya bunlar çok komik şeyler o kadar aciz durumda değil gs..
    İnsan ne takımına ne hocasına bir gram bile güvenmeyince böyle komik şeyler söyleyebiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sabri'nin alternatifi olmayınca,Rızvan bulunmaz Hint kumaşına dönüşebiliyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtiraf programına döndü burası iyice

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Rızvan'ı bilemem ama Hasagici en ucuz alternatif olarak belirttim.Türk pasaportuda taşıma artısı.Dünde izledik.Aykut'dan çok daha iyi.

Üstelik şu anda transfer yapılamadığı için aciz durumda olduğumuz açık.Tabi Akinfeev,Kameni gelse daha iyi olur ama bunlar Adnan Sezgin'in kapasitesini aşıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yılmaz Vural iyidir hoştur da kalite olarak bize yakışmaz. Nasıl ki oyuncu antrenörüne küfür edip vuramazsa, antrenörün de futbolcunun gururunu zedelemesine hakkı yok.
    yapma hocam Fatih Terim, Inzaghi'nin yakasına yapışıp soyunma odasında duvardan duvara vurmuş adam
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama dediğin gibi soyunma odasında herkesin ortasında değil. Yılmaz Vural bunların milyonlarca kişinin izlediği maçlarda herkesin ortasında yapıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yılmaz Vural'ı bırakalım öyle kalsın bence Herkes onu öyle seviyor.Büyüklere gelip de diğer takımların antipatisini kazanmasın.Böyle iyidir Yılmaz Vural
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim yapmıyomuydu, ben çok iyi hatırlıyorum. Emre kırmızı kart yiyince sinirinden dövdü resmen iyi bi yerleştirdi Emre'ye ayrıca az küfürünü duymadık Fatih hocanın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    İyide hocam büyük kulüplerde iş yapan hocalarıda görüyoruz(Rijkaard).O kadar transfere ve bütçeye rağmen durum ortada.Bence Yılmaz Vural taktik bilgisi ve Türkiyeyi tanıması açısında 3 Büyüklerden herhangi birini yönetebilir ama adamda davranış bozukluğu var.Ama Abdullah Avcı en az onun kadar taktik bilgisi olan birisi.Bence Galatasaray'ı Rijkaard'dan kat kat daha iyi yönetir.Zaten Galatasaray için bundan kötüsü olamazdı

mesele taktik bilgisi değil. aşağıa yazayım olayı....

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Küçük takım hocaları büyük takımları da çalıştırır. Örnek: Fatih Terim.

ben kesinlikle olmaz demedim.

şimdi fatih terim ile rijkaard'a sunulan şeyler farklı. fatih terim geldiğinde beklentiler neydi rijkaard'dan beklentiler ne ? fatih terim için alınan hagi-popescu-taffarel gibi isimler sisteme birebir uyum için alındı ve yanlarına 96 avrupa gençler şampiyonasını kazanan milli takımın gençleri monte edilerek bir takım oluşturuldu.

Rijkaard'ın da bir sistemi var. total futbol adı verilens avunmadan oyun kurmayla başlayan ve 11 kişiden oluşan bir makine istiyor rijkaard. bunun için beklerin de DC'lerin de iyi olmalı diyor. bekler ve DMC dekiler oyunu 2 yönlü oynamalı, DC'ler geriden oyun kurmalı diyor!!!savunmayı önde kuracağım için kalecimim yan topları ve kaleyi terk etmedeki önceden sezisi güçlü olmalı diyor. forvetim çok yönlü olsun, durduğu yerde kazık gibi kalmasın. kanatlarım sürekli içe kat ederek savunmanın dengesini bozsun fakat top rakipteyken de topun gerisine geçip savunma yapsın, orta alandan ileriye dogru ortadaki 3'lü baklavaya koyacağım hücuma dönük oyuncu da ileriye çıkarak forvete gol pozisyonu üretsin ve arada köprü olsun diyor. bunu geldiğinden beri söylüyor. şimdi ona sunulan kadroya bir bakalım

kaleci : Aykut :
    yan toplarda hiç çıkmadığı gibi son maçta kalesini terk etme konusundaki becerisine (!) de tanık olduk

bekler : Ali Turan ve Hakan Balta : gerçekten oyunun 2 yönünü de mükemmel oynaması gereken bu ikili daha sadece savunma yönünü bile beceremiyorlar.

DC'ler: Neil: biraz yavaş olmasına rağmen savunma 4 lüsünde Rijkaard'ın sistemine uyan tek oyuncu.
    servet: sistemin zayıf halkalarından biri. topu kullanmayı bilmediği gibi sürekli adam kaçırıyor

DMC'ler: Ayhan-Barış-Mustafa : Bu 3 değerli (!) oyuncumuzun Rijkaard'ın sisteminde yeri yurdu yok. Çünkü bu üçlü sadece koşar ve bazen de top kapar. Fakat ne hikmetse kaptığı topların yarısını hatalı kullanarak rakibe verir. Hücuma çıkarken yaptığı pas hatalarıyla kalemizde kontra goller yememize sebep olurlar.
    Cana: yeni geldi ve alışma evresinde fakat o da tek yönlü oynadığı için sisteme tam anlamıyla uyan bir oyuncu değil.

MC: Elano : Ortaya kurulacak olan 3 lü baklavada hücuma dönük olarak kullanılabilecek bir oyuncu. Rijkaard'ın sistemine uygun bir oyuncu fakat DMC'deki eksikliklerden ötürü onu bir türlü hücumda göremiyoruz çünkü gerisinde defanstan topları alıp ona aktarması gereken ikili sürekli pas hatası yaptığı için Elano hep geriye gelerek top alıp ileriye gidince kondisyonu kalmıyor.

AMR/L : Kewel-Arda-Pino-Serdar : takım hücum yaparkenbu oyunculardam Kewel ve Arda haricindekiler kapalı kutu olmasına rağmen 4 oyuncu da sisteme ayak uydurabilir özellikte oyuncular fakat top rakibe geçtiği anda Arda haricindekiler oldukları yerde kalan oyuncular.

SC: Baros- Batdal : Baros sisteme tamamen uyan belki de tek oyuncumuz Batdal'ın ise geliştirmesi gereken özellikleri var. Tek forvette çakılı kalınca markajı kolay oluyor ve pozisyon üretmekte zorlanıyor takım.

Yani uzun uzun da anlattığım gibi şu anda Rjkaard'ın oynatmaya çalıştığı sisteme uygun 3 ya da bilemedin 4 tane oyuncumuz var. Yönetim ya Rijkaard'ın istediği tarz adamları alacaktı ya da rijkaard'la yolları ayıracaktı. Fakat ne yaptı ? biraz ondan biraz bundan olsun diye, ucuza bulduğu adamları almaya çalıştı. Cana çok iyi bir oyuncu ama tek yönlü.

şimdi elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün. Rijkaard'ın bu oyuncularla bu takımda başarılı olma imkanı var mı?

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Yok zaten.Şu anda takımda tutulduğu her dakika zarar.Rijkaard'ın istediği oyun güzel ama Türkiye'de bunu kurmak kolay değil.Ya Adnanlar Rijkaard'ın istediği tipte oyuncular alıcak ki buna %1 Bile ihtimal vermiyorum yada Rijkaard takıma daha fazla zarar vermeden ayrılcak.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Default 15 Yaşındaki ABD asıllı Türk A2'de

Beklenen Transfer: JEFF BANASTEY

G.SARAY yönetimi A Takım için harıl harıl transfer çalışmalarını sürdürürken, altyapıya sessiz sedasız bir yıldız adayı kazandırıldı. G.Saray Kongre Üyesi Haymi Meşulam'ın ABD'den getirdiği 15 yaşındaki Jeff Banastey, sarı kırmızılı takımın altyapı hocalarınının büyük beğenisini kazandı. G.Saray'a denenmek için getirilen ve U-17 takımıyla çıktığı idmanlarda hocaların gözüne girmeyi başaran 1.82 boyundaki oyuncu, A2 Takım kadrosuna da dahil edildi.

ABD'de yaşayan ve ABD U-15 Milli Takımı'nın formasını giyen Türk Yahudisi Banastey, santrfor oynuyor. Altyapı hocaları genç oyuncunun büyük bir yeteneğe sahip olduğunu söylerken, G.Saray'ın bu oyuncuyu alarak önemli bir yatırım da yaptığını belirtiyorlar.
    Not: Vatan Gazetesinden alıntıdır

Altyapıya denenmek için gelip elden kaçan onca yıldızdan sonra bakalım bu sefer ne olacak. İnşallah dedikleri kadar potansiyelli bir gençtir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım. Sonumuz hayrola..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Oooooo tamam o zaman

JEFF BANASTEY geldiyse işlem tamam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Yok zaten.Şu anda takımda tutulduğu her dakika zarar.Rijkaard'ın istediği oyun güzel ama Türkiye'de bunu kurmak kolay değil.Ya Adnanlar Rijkaard'ın istediği tipte oyuncular alıcak ki buna %1 Bile ihtimal vermiyorum yada Rijkaard takıma daha fazla zarar vermeden ayrılcak.
    o zaman neden getirdi bunlar bu adamı ? madem istedikleri alınmayacaktı neden getirildi rijkaard gibi kendine has sistemi olan bir hoca. iddaa ediyorum, şu anda mourinho gelse de başarılı olmaz bize lucescu gelirse şampiyon oluruz

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Türkiyedeki Büyük takımların mantalitesi bu işte.Rijkaard'da Barca'da başarılı oldu ya Türkiyeye geldiğinde ne olursa olsun Şampiyon yapcak.Bu mantık Fenerdede var Beşiktaştada bir aralar Trabzonspor'da da.

Bunların yerine Fatih Terim gibi Türkiyeyi daha iyi bilen birisi takımın başında olmalı.Ama şuanki Fatih Terim'in Galatasaray'a hiçbir faydası olamaz.Bu yüzden Abdullah Avcı'nın takıma en uygun kişi olacağı kanaatindeyim.Fatih Terim örneğindeki gibi Türkiye'de başarı gelirse Avrupada da elbet gelir.Terim dönemindede 4 sene üst üste şampiyon olunmuş ve bunun yanında UEFA ve Süper Kupada gelmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe nin açıklamasından ben gs nin diarra ile ilgilendiğini anladım doğru mu anladım acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fenerbahçe nin açıklamasından ben gs nin diarra ile ilgilendiğini anladım doğru mu anladım acaba?
    hangi diarra eğer mamaodu ise biz iki saattir ne konuşuoz adnan sezgin ne yapıo?Cana'ı alıosan diaara'ya ne gerk war?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mamadou Diarra

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Misimovic'i Aslan'ın elinden Schalke kaptı
    Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinde koştuğu Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Zvjezdan Misimovic'i bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke 04 kaptı.

Schalke'nin Perulu golcü Jefferson Farfan artı 5 milyon Euro karşılığında Misimovic'i renklerini bağladığı bildirildi. Bu transferde Schalke 04'ün teknik direktörluğünü yapan Felix Magath'ın önemli rol oynadığı ifade edildi. Zira bir önceki sezon Misimoviç'li Wolfsburg'u Bundesliga şampiyonluğuna taşıyan Magath'ın Bosnalı eski öğrencisinin Schalke'ye gelmesinde büyük payı olduğu ifade edildi.

ÖZEL HABER: Ahmet Uykan İstanbul ZAMAN

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Misimovic'i Aslan'ın elinden Schalke kaptı
    Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinde koştuğu Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Zvjezdan Misimovic'i bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke 04 kaptı.

Schalke'nin Perulu golcü Jefferson Farfan artı 5 milyon Euro karşılığında Misimovic'i renklerini bağladığı bildirildi. Bu transferde Schalke 04'ün teknik direktörluğünü yapan Felix Magath'ın önemli rol oynadığı ifade edildi. Zira bir önceki sezon Misimoviç'li Wolfsburg'u Bundesliga şampiyonluğuna taşıyan Magath'ın Bosnalı eski öğrencisinin Schalke'ye gelmesinde büyük payı olduğu ifade edildi.

ÖZEL HABER: Ahmet Uykan İstanbul ZAMAN
    aman boşwerin

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

[quote=RaSenGan;1815976]Mamadou Diarra [/quotn
    ne gerek warsa?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diarra-Cana-Elano... Yine Elano geri gelir top çıkarmak için.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Diarra-Cana-Elano... Yine Elano geri gelir top çıkarmak için.
    ya bu adnan sezgin acaba futbol'dan hiç mi anlamıyo ya??Al Lucas biglia'ı gerisini düşünme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polak iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Polak iyidir
    boşwer en iisi yine inamoto

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Devre arası bakıcaz artık, ben sanmıyorum ki TTArena dolsun, açılış maçında bile full çekmeyecek o stad. Fener maçında da belki

Schalke bu sezon türk takımlarının rakibi oldu transfer döneminde Raul'u Beşiktaş'tan önce aldılar, Robinho ile ilgileniyorlar, şimdi de Misimoviç

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Galatasaray Misimovic'i her türlü alırdı ciddi ilgilense bence. Schalke 3 büyüklere transfer açısından rakip olamaz.Diarra da kalacak diye biliyordum Madrid'de Mourinho'ya kendini kanıtlamak için ama giderse de Fransa'ya yada Premier Lig'e gider diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yılmaz Vural iyidir hoştur da kalite olarak bize yakışmaz. Nasıl ki oyuncu antrenörüne küfür edip vuramazsa, antrenörün de futbolcunun gururunu zedelemesine hakkı yok.
    Ama Fenerbahçe'den Cristian Baroni dayak yemeden akıllanacak bir adam değil. Mesela Kazım dayağı hak ediyor. Bunları dövmeyenleri dövmek lazım.

Ama dediğin gibi soyunma odasında herkesin ortasında değil. Yılmaz Vural bunların milyonlarca kişinin izlediği maçlarda herkesin ortasında yapıyor
    Adamın gizlisi saklısı yok işte daha güzel.

Mesaj Yetkileri