Rızvan'ın dün Quaresma'ya yaptığı savunma muhteşemdi. Komik olan birşey olduğunu düşünmüyorum.
Rızvan'ın dün Quaresma'ya yaptığı savunma muhteşemdi. Komik olan birşey olduğunu düşünmüyorum.
Sabri'nin alternatifi olmayınca,Rızvan bulunmaz Hint kumaşına dönüşebiliyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İtiraf programına döndü burası iyice![]()
Rızvan'ı bilemem ama Hasagici en ucuz alternatif olarak belirttim.Türk pasaportuda taşıma artısı.Dünde izledik.Aykut'dan çok daha iyi.
Üstelik şu anda transfer yapılamadığı için aciz durumda olduğumuz açık.Tabi Akinfeev,Kameni gelse daha iyi olur ama bunlar Adnan Sezgin'in kapasitesini aşıyor![]()
Ama dediğin gibi soyunma odasında herkesin ortasında değil. Yılmaz Vural bunların milyonlarca kişinin izlediği maçlarda herkesin ortasında yapıyor![]()
Yılmaz Vural'ı bırakalım öyle kalsın benceHerkes onu öyle seviyor.Büyüklere gelip de diğer takımların antipatisini kazanmasın.Böyle iyidir Yılmaz Vural
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fatih Terim yapmıyomuydu, ben çok iyi hatırlıyorum. Emre kırmızı kart yiyince sinirinden dövdü resmen iyi bi yerleştirdi Emre'ye ayrıca az küfürünü duymadık Fatih hocanın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
mesele taktik bilgisi değil. aşağıa yazayım olayı....
ben kesinlikle olmaz demedim.
şimdi fatih terim ile rijkaard'a sunulan şeyler farklı. fatih terim geldiğinde beklentiler neydi rijkaard'dan beklentiler ne ? fatih terim için alınan hagi-popescu-taffarel gibi isimler sisteme birebir uyum için alındı ve yanlarına 96 avrupa gençler şampiyonasını kazanan milli takımın gençleri monte edilerek bir takım oluşturuldu.
Rijkaard'ın da bir sistemi var. total futbol adı verilens avunmadan oyun kurmayla başlayan ve 11 kişiden oluşan bir makine istiyor rijkaard. bunun için beklerin de DC'lerin de iyi olmalı diyor. bekler ve DMC dekiler oyunu 2 yönlü oynamalı, DC'ler geriden oyun kurmalı diyor!!!savunmayı önde kuracağım için kalecimim yan topları ve kaleyi terk etmedeki önceden sezisi güçlü olmalı diyor. forvetim çok yönlü olsun, durduğu yerde kazık gibi kalmasın. kanatlarım sürekli içe kat ederek savunmanın dengesini bozsun fakat top rakipteyken de topun gerisine geçip savunma yapsın, orta alandan ileriye dogru ortadaki 3'lü baklavaya koyacağım hücuma dönük oyuncu da ileriye çıkarak forvete gol pozisyonu üretsin ve arada köprü olsun diyor. bunu geldiğinden beri söylüyor. şimdi ona sunulan kadroya bir bakalım![]()
kaleci : Aykut : yan toplarda hiç çıkmadığı gibi son maçta kalesini terk etme konusundaki becerisine (!) de tanık olduk
bekler : Ali Turan ve Hakan Balta : gerçekten oyunun 2 yönünü de mükemmel oynaması gereken bu ikili daha sadece savunma yönünü bile beceremiyorlar.
DC'ler: Neil: biraz yavaş olmasına rağmen savunma 4 lüsünde Rijkaard'ın sistemine uyan tek oyuncu.
servet: sistemin zayıf halkalarından biri.topu kullanmayı bilmediği gibi sürekli adam kaçırıyor
DMC'ler: Ayhan-Barış-Mustafa : Bu 3 değerli (!) oyuncumuzun Rijkaard'ın sisteminde yeri yurdu yok. Çünkü bu üçlü sadece koşar ve bazen de top kapar. Fakat ne hikmetse kaptığı topların yarısını hatalı kullanarak rakibe verir. Hücuma çıkarken yaptığı pas hatalarıyla kalemizde kontra goller yememize sebep olurlar.
Cana: yeni geldi ve alışma evresinde fakat o da tek yönlü oynadığı için sisteme tam anlamıyla uyan bir oyuncu değil.
MC: Elano : Ortaya kurulacak olan 3 lü baklavada hücuma dönük olarak kullanılabilecek bir oyuncu. Rijkaard'ın sistemine uygun bir oyuncu fakat DMC'deki eksikliklerden ötürü onu bir türlü hücumda göremiyoruz çünkü gerisinde defanstan topları alıp ona aktarması gereken ikili sürekli pas hatası yaptığı için Elano hep geriye gelerek top alıp ileriye gidince kondisyonu kalmıyor.
AMR/L : Kewel-Arda-Pino-Serdar : takım hücum yaparkenbu oyunculardam Kewel ve Arda haricindekiler kapalı kutu olmasına rağmen 4 oyuncu da sisteme ayak uydurabilir özellikte oyuncular fakat top rakibe geçtiği anda Arda haricindekiler oldukları yerde kalan oyuncular.
SC: Baros- Batdal : Baros sisteme tamamen uyan belki de tek oyuncumuzBatdal'ın ise geliştirmesi gereken özellikleri var. Tek forvette çakılı kalınca markajı kolay oluyor ve pozisyon üretmekte zorlanıyor takım.
Yani uzun uzun da anlattığım gibi şu anda Rjkaard'ın oynatmaya çalıştığı sisteme uygun 3 ya da bilemedin 4 tane oyuncumuz var. Yönetim ya Rijkaard'ın istediği tarz adamları alacaktı ya da rijkaard'la yolları ayıracaktı. Fakat ne yaptı ? biraz ondan biraz bundan olsun diye, ucuza bulduğu adamları almaya çalıştı. Cana çok iyi bir oyuncu ama tek yönlü.
şimdi elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün. Rijkaard'ın bu oyuncularla bu takımda başarılı olma imkanı var mı?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok zaten.Şu anda takımda tutulduğu her dakika zarar.Rijkaard'ın istediği oyun güzel ama Türkiye'de bunu kurmak kolay değil.Ya Adnanlar Rijkaard'ın istediği tipte oyuncular alıcak ki buna %1 Bile ihtimal vermiyorum yada Rijkaard takıma daha fazla zarar vermeden ayrılcak.
Beklenen Transfer: JEFF BANASTEY
G.SARAY yönetimi A Takım için harıl harıl transfer çalışmalarını sürdürürken, altyapıya sessiz sedasız bir yıldız adayı kazandırıldı. G.Saray Kongre Üyesi Haymi Meşulam'ın ABD'den getirdiği 15 yaşındaki Jeff Banastey, sarı kırmızılı takımın altyapı hocalarınının büyük beğenisini kazandı. G.Saray'a denenmek için getirilen ve U-17 takımıyla çıktığı idmanlarda hocaların gözüne girmeyi başaran 1.82 boyundaki oyuncu, A2 Takım kadrosuna da dahil edildi.
ABD'de yaşayan ve ABD U-15 Milli Takımı'nın formasını giyen Türk Yahudisi Banastey, santrfor oynuyor. Altyapı hocaları genç oyuncunun büyük bir yeteneğe sahip olduğunu söylerken, G.Saray'ın bu oyuncuyu alarak önemli bir yatırım da yaptığını belirtiyorlar.Not: Vatan Gazetesinden alıntıdır
Altyapıya denenmek için gelip elden kaçan onca yıldızdan sonra bakalım bu sefer ne olacak. İnşallah dedikleri kadar potansiyelli bir gençtir.
Hadi bakalım. Sonumuz hayrola..
Oooooo tamam o zaman
JEFF BANASTEY geldiyse işlem tamam![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Türkiyedeki Büyük takımların mantalitesi bu işte.Rijkaard'da Barca'da başarılı oldu ya Türkiyeye geldiğinde ne olursa olsun Şampiyon yapcak.Bu mantık Fenerdede var Beşiktaştada bir aralar Trabzonspor'da da.
Bunların yerine Fatih Terim gibi Türkiyeyi daha iyi bilen birisi takımın başında olmalı.Ama şuanki Fatih Terim'in Galatasaray'a hiçbir faydası olamaz.Bu yüzden Abdullah Avcı'nın takıma en uygun kişi olacağı kanaatindeyim.Fatih Terim örneğindeki gibi Türkiye'de başarı gelirse Avrupada da elbet gelir.Terim dönemindede 4 sene üst üste şampiyon olunmuş ve bunun yanında UEFA ve Süper Kupada gelmişti.
Fenerbahçe nin açıklamasından ben gs nin diarra ile ilgilendiğini anladım doğru mu anladım acaba?
Mamadou Diarra![]()
Misimovic'i Aslan'ın elinden Schalke kaptı
Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinde koştuğu Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Zvjezdan Misimovic'i bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke 04 kaptı.
Schalke'nin Perulu golcü Jefferson Farfan artı 5 milyon Euro karşılığında Misimovic'i renklerini bağladığı bildirildi. Bu transferde Schalke 04'ün teknik direktörluğünü yapan Felix Magath'ın önemli rol oynadığı ifade edildi. Zira bir önceki sezon Misimoviç'li Wolfsburg'u Bundesliga şampiyonluğuna taşıyan Magath'ın Bosnalı eski öğrencisinin Schalke'ye gelmesinde büyük payı olduğu ifade edildi.
ÖZEL HABER: Ahmet Uykan İstanbul ZAMAN
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
[quote=RaSenGan;1815976]Mamadou Diarra[/quotn
ne gerek warsa?
Diarra-Cana-Elano... Yine Elano geri gelir top çıkarmak için.
Polak iyidir![]()
Devre arası bakıcaz artık, ben sanmıyorum ki TTArena dolsun, açılış maçında bile full çekmeyecek o stad. Fener maçında da belki![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Schalke bu sezon türk takımlarının rakibi oldu transfer dönemindeRaul'u Beşiktaş'tan önce aldılar, Robinho ile ilgileniyorlar, şimdi de Misimoviç
![]()
Galatasaray Misimovic'i her türlü alırdı ciddi ilgilense bence. Schalke 3 büyüklere transfer açısından rakip olamaz.Diarra da kalacak diye biliyordum Madrid'de Mourinho'ya kendini kanıtlamak için ama giderse de Fransa'ya yada Premier Lig'e gider diye düşünüyorum.