BekLmEdeyiz![]()
![]()
![]()
BekLmEdeyiz![]()
![]()
![]()
Hagii neffis döndü..Hakan kaçtı,Hakan'a iyi bi pas..Hakan şükür açı biraz dar ama..Hakan gitti hakan sıyrılacak hakan bir çalım daha çerçeviyi gördü hakan vurdu ve goooooollll...
AH AH NE GÜNLERDİ ...
Transfer döneminin bitmesini![]()
geLde bu Abdullah Avcı'yı takımın başında görmek isteme"Özgüvenli bir takımız, kendime, ekibime oyuncularıma ve kulübüme güveniyorum. Biz iyi bir takımız. Ben hiçbir zaman eksiklerden yakınmadım. Eksik var dersem sahadaki oyuncularıma haksızlık etmiş olurum."
Screw you guys, I'm goin' home
yabancı TD gelecekse Magath gelsin zaten
Screw you guys, I'm goin' home
Yabancı iLe oLmuyor işte bunu hala anLayamadık..
Fatih Terim geLsin...
Fatih Terim'in gelmesi durumunda 2. gelişinden farklı bir senaryo izleyeceğimizi sanmıyorum. Hatanın Rijkaard'da olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Hata Avrupa'nın önde gelen klüplerindenim diyip de bir tane orta saha almaktan aciz yönetimde. Bu maçta da bunu görebiliyoruz. Sarp yerine Cana, Barış yerine bir transfer, Ayhan yerine de Elano olsaydı işler bizim için iyi olacaktı..
Fatih Terim değil dünyanın en iyi t.d gelsin hiç birşey yapamaz bu takıma sorun transferi beceremeyen yönetimdedir.
Durun yahu reykardı yollamışsınız hemen![]()
transferler yarın açıklanır bu sonuçlardan sonra..
Rijkaard'ı kovmak için Bursa ve Karpaty maçını bekliyorlardı.Bursa oldu Karpaty kaldı.Peki atalarımız '' Zararın neresinden dönülürse kârdır '' Sözünü boşunamı söylemişler.
Farkı kendisi yaratmalı.Bu takımın başında onun için var.
Yaratan yaratıyo işte.Ben zaten suçu sadece Rijkaard'a bulmuyorum en az onun kadar yönetiminde suçu var.Birisi sürekli yapamağı bir sistemin ve onun oyuncuları peşinde,diğerleride Galatasaray'ın gün geçtikçe erimesini keyifle seyrediyorlar ve hiçbir müdahalede bulunmuyolar.Yazık ya.Gerçekten o Stada gidip para verip bilet alanlara,forma alanlara üzülüyorum.
Rijkaard'ı bu maçta yediğimiz golden sonra biraz acımasızca eleştirdiğimi düşündüm gerçekten. Adam neredeyse 3 ön liberoyla oynadı yediğimiz ilk gol de ön libero hatası. O seken topun önüne 3 ön liberodan biri gelemiyorsa Rijkaard mı oynasın?
Hic bos yere konusup Rijkaard'a hata bulmaya gerek yok , Sarp , Baris ve Ayhan'in oynamasi gereken bir GS takimi son 10 yilin en barbat kadrosuna sahip takimdir , Bu takimi bu halde oynamak zorunda birakan yonetime alkislar
Bu üç oyuncu ile başlamak hatadır, çünkü biri fazla.Üçü de aynı tip oyuncu, elinde oyuncu var mı dersen yok ama 433 oynamak zorunda da değil elbet.En azından Barış yada Mustafa'dan birini alıp Elano ile başlayarak Elano'yu serbest oynatsa daha farklı olur.İlla 433 oynatacağım diyorsa mutlaka doğru isimlerin transfer etmeli, yoksa 433'te direnmesinin bir anlamı yok.Çok kötü bir denklem, çözmek için sil baştan yapmak lazım bence.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Luce gelip bu sezon GS'yi şampiyon bile yapar bu kadar umudu kesmemek lazım. Lucescu Galatasarayın bu sezon için tek kurtuluş yoludur herşey için geç olmadan.
Oyuncularda zekadan eser olmadığı sürece yine hiçbişey olmaz bu takımdan. Şampiyonluk hayalden başka birşey değil.
Ben bu sene ilk 5 i başarı olarak görüorm