bi soru daha sorim sidney govou yla uğur yıldırım arasındaki fark ne? uğur yıldırımın güçleri oldukça güzel. yaşı iyi tercih olarak onu yapmak isterim ama mevkisi FC natural yazıyo. Bu adam şimdi sağ kanatta oynamazmı?![]()
bi soru daha sorim sidney govou yla uğur yıldırım arasındaki fark ne? uğur yıldırımın güçleri oldukça güzel. yaşı iyi tercih olarak onu yapmak isterim ama mevkisi FC natural yazıyo. Bu adam şimdi sağ kanatta oynamazmı?![]()
arkadaşım ben amr de uguryıldırım,govou,bojinov,nihat bu oyuncuları denedim içlerinden en ii verimi aldığım oyuncu govou ve nihattı ama nihat ulusal liglerde basarılı oluyor yani ecc de oda pek verim vermiyor ama nihattauğur yıldırımda bojinovda forvette güzel oynuyor yani ben ce amr ye sadece amr olan oyuncu oynat ben dani alves i ve nihatı oynatıyorum ama nihat 7-8 arası oynuyorOriginally Posted by tuzlali20
------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada galatasaray defans yapmazama chelsea ye arsenale milana elimdeki kadroyla hucum oynarsam baya bi gol yiyorum kadronu 2-3 sezonda güçlendirirsen teamgeisti dene ama ilk sezonda denersen manisa bile 3 tane atar yani maçı kazanmak için seninde 4 gol atman gerekir
bence ilk sezonda udefend taktiklerinden birini kullan sonra kadronu güçlendir yine udefendin takım komutlarını değiştir yada teamgeist , murder i kullan ama ilk sezaonda baska turlu basarılı olamazsın
man utd ile bikaç kere oynadım ama sağa c. ronaldo yu sola robben yada benim tavsiyem s. downing i (aml) al zaten man utd ile premier ligde tutunursun ama hızlı iki kanat oyuncusu ve onların o kalitede yedekleri ile baya basarılı olursunOriginally Posted by tuzlali20