Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

20 45.45%
  • Berabere

6 13.64%
  • Fenerbahçe

18 40.91%
1 ile 30 arası toplam 483 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyuncuların beğenilmesi kişiden kişiye göre değişir. Ancak biraz elma ile armut toplanıyor gibi.

Volkan efsaneleşmiş ve futbolu bırakmış bir kaleci değildir. Öyle olsaydı Onur'un onu geçmesi için daha çok çalışması gerekir diyebilirdik. İki kalecide aynı dönemde aktif oynuyor. Bugün karşılaştırdığınızda Onur daha güven vermektedir. Tabi başta dediğim gibi Volkan'ı ya da başka birini daha iyi görenlere saygım var. Tartıştığım konu Volkan'ı beğenenlerin öne sürdüğü daha çok oynamış, daha çok Avrupa görmüş sebebidir.

Volkan 17 maç 11 gol
    Onur 17 maç 10 gol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Oyuncuların beğenilmesi kişiden kişiye göre değişir. Ancak biraz elma ile armut toplanıyor gibi.

Volkan efsaneleşmiş ve futbolu bırakmış bir kaleci değildir. Öyle olsaydı Onur'un onu geçmesi için daha çok çalışması gerekir diyebilirdik. İki kalecide aynı dönemde aktif oynuyor. Bugün karşılaştırdığınızda Onur daha güven vermektedir. Tabi başta dediğim gibi Volkan'ı ya da başka birini daha iyi görenlere saygım var. Tartıştığım konu Volkan'ı beğenenlerin öne sürdüğü daha çok oynamış, daha çok Avrupa görmüş sebebidir.
    Volkan güven vermeyecek ne yaptı geçen sezon + bu sezon oynanan maçlarda müthiş bir performans sergiledi ... onur bunun üstüne ne zaman çıktı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Volkan güven vermeyecek ne yaptı geçen sezon + bu sezon oynanan maçlarda müthiş bir performans sergiledi ... onur bunun üstüne ne zaman çıktı ?
    Lille maçında bundan kaleci olmaz görüşüde vardı Volkan çok iyi kalecidir hata yapar görüşüde. Sen C. Ronaldo'yu oynatırsın ben Messi'yi oynatırım. İkiside kötü oyuncu mu? Birisi sana daha güven verir. Bütün mesele bu. En iyi kalecilerde hata yapar. Dikkat edersen ben Volkan'ın eleştirildiği konuları yazdım. Jölesini bile ekledim ki sürerse sürer kimene.

Ama Onur Volkan'dan iyidir derken şurda hata yapmıştı o yüzden Onur daha iyidir demiyorum. Şuan ki performansına baktığımızda geçen seneye baktığımızda Onur daha iyidir.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tartıştığım konu Volkan'ı beğenenlerin öne sürdüğü daha çok oynamış, daha çok Avrupa görmüş sebebidir.
    Daha 1 yıldır düzenli forma giyen bir kalecinin yanında 6 Yıldır Fenerbahçe'nin ve Türk Milli Takımının 1.kalecisi daha çok güven verir takımının taraftarına.Burada kimse Onur'u kötülemiyor.Farklı görüşlere saygımız var.

Hatta isterim ki Onur Kıvrak hem Rüştü'den hem Volkan'dan daha iyi yerlere gelsin,yurtdışına transfer olup büyük kulüplerden üstdüzey futbol oynasın.Çok güzel olur.Yalnız sırf Volkan Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın kalecisi diye yargılanıp daha 1 senedir resmi maç oynamaya başlanan bir kaleciden daha az güven veriyor denirse burada bir eşitsizlik oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Yalnız sırf Volkan Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın kalecisi diye yargılanıp daha 1 senedir resmi maç oynamaya başlanan bir kaleciden daha az güven veriyor denirse burada bir eşitsizlik oluyor.
    Ben şuanki performansıyla Onur mu Volkan mı deseler Volkan'ın tecrübesine bakmadan Onur'u oynatırım. Bu Volkan kötü kalecidir demek değildir. Mesela geçen sene Volkan kaleyi gole kapatmıştı. O gün konuşuyor olsaydık Volkan derdim.

İşin içine kariyer, maç teçrübesi, kazandığı para, oynadığı takım diye kapsamı genişletirsek tabi Volkan'dır. İlk mesajımda da demişim. devir biraz değişti çünkü bugünki şartlarla aynı performansı gösteriyorlar. Birde bu tecrübeleri aynı olursa neler olur diyorum.

Mesaj Yetkileri