Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 44. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Fenerbahçe
-
23.Ağustos.2010, 19:39
Lugano çok iyi stoper gerçekten Türkiye'ye gelmiş en iyi stoperler biridir.Yanına FM'den örnekle söyleyeyim Otamendi gibi bir stoper olsaydı fenerbahçe gerçekten defansta hiçbir sıkıntısı olmazdı herhalde.
Allah Mert'in yardımcısı olsun eğer bu maçta 1 hatalı gol yerse bizim basınımız yerle bir edbilir genç kaleciyi psikolojik olarak çok iyi hazırlanması lazım Mert'in.Hazırlanmıştırda.Ama genede
21 yaşında bir kalecinin ilk 90 dkikasını Trabzon deplasmanında oynaması hem iyi hem kötü.Mert bu maçtan anlının akıyla çıkarsa ne ala.Ama 2-3 gol yerse kariyeri başlamadan biter.Hele golde hata yaparsa.Basın çiğ çiğ yer.
Volkan-Onur konusuna gelirsek:
Volkan kendini ispatlamış bir kalecidir ve milli takımımızın 1. Kalecisidir.Onur ise yeni patlama yapmış ve potansiyelli bir kalecidir.Bu bana Elmayla armutu kıyaslamak gibi geldi ne yalan söyleyeyim.
Volkan'ı Rüştüyle kıyaslarsın atıyorum Onur'uda Babacan ile hangisi potansiyelli diye.Şu bir gerçekki Onur böyle gitsin Volkan'nın önüne geçebilir/geçemez onu ben bilemem.Ama bu performansı bir 1-2 yıl devam ettirsin.
Last edited by vego : 23.Ağustos.2010 at 19:51
Mesaj Yetkileri