begenmiosan doru duzgun yaz sacma falan deme bu kadar adam bilmioda sen mi biliosun bi tek bnm takımıma uymadı ben defansif taktik seviorum dersin biter bole sacma sapan yazılar yazma ayrıca ss ler belli gol atarken gol de yemiorum ben zaten yptıgın savunma ile alakalı bi se antalyasporla cl yi savunma yapmadan kazanamazsın zaten mrk etme

Quote Originally Posted by anelka199100
bu kadar saçma taktik hayatımda ilk defa gördüm böyle birşey olamaz beni bol gol ilgilendirmez ben maçlarımı 5-4 kazanacağıma 1-0 kazanmayı tercih ederim bu takatik tamam gol atıyorda defanstaki boşlukları ne dolduracak acaba çok merak ediyorum turgutluya 10 atmışın ister 100 at antalya farketmez beni ilgilendirmez bende maçlard akaleye 23 şut çekiyorum 10 u isabetli oluyor ama 1-0 2-0 veya daha fazla kazanıyorum ama bununki gibi defansta hatalar yapmıyorum sen 10 kere gelmişindir 10 uda gol olmuştur ben beğenmedim beğenmek zorundada değilim beğenen beğensin...
ayrıca acaba bu taktigi denedin mi cok mrk ediorum bilio musun denediysen de kac mac oynadın hic bi se yazmadıgına gore atıp tutuosun bence